Barselsvikar til mellemtrinnet på Hanebjerg Skole

Lykken har tilsmilet flere af vores dygtige kollegaer, så derfor søger vi en engageret, relationel dygtig teamplayer til vores afdeling i Gørløse til et barselsvikariat fra 1. april til 30. juni 2018 med mulighed for forlængelse.

Faglig profil:
Ønskeprofil: Læreruddannet med linjefag eller tilsvarende kompetencer i dansk og engelsk, idræt og madkundskab og andre fag på mellemtrinnet.

Udover de faglige kvalifikationer, så forventer vi følgende af en kommende kollega:

 • Det er afgørende, at du er indstillet på at være en del af et højtydende team og kan indgå i et struktureret teamsamarbejde omkring en klasse og årgangen på mellemtrinsniveau.
 • At du møder andre mennesker med en anerkendende tilgang og har evnen til at lytte, tale og handle til rette tid og sted.
 • Har ambitioner på lærerfagets vegne og ønsker at bidrage til skolens og elevernes faglige og alsidige dannelse.
 • Du er reflekterende over egen praksis.

Hanebjerg Skole er:
 • En arbejdsplads med højt til loftet, en udviklende teamkultur, godt arbejdsmiljø og imødekommende kollegaer
 • En skole med mod og lyst til fagligt teamsamarbejde og arbejdet med elevernes faglige og alsidige dannelse.
 • En skole med engagerede elever og forældre, der har valgt folkeskolen til.
 • En arbejdsplads, hvor du får ny medarbejder-pc samt gode forberedelses-faciliteter til dig og teamet.
 • En arbejdsplads, hvor vi værdsætter humor og en positiv tilgang til livet og hinanden.
 • En skole med en pædagogisk og faglig ambitiøs ledelse, der drager omsorg og stiller krav til dig som kollega.

Vores tre grundværdier på skolen - og det vi vil praktisere i vores møde med eleverne og hinanden:
 • Fællesskabet er et fælles anliggende
 • Vi danner for livet
 • Vi vil være fagligt ambitiøse og nysgerrige

Skolen er fordelt på tre matrikler og ligger lige uden for Hillerød i dejlige grønne og åbne områder, nær mark og skov. Vi er en 2-3 sporet skole og har ca. 600 dygtige elever. Du vil blive tilknyttet mellemtrinnet på afdeling Gørløse.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside (http://hanebjergskole.skoleporten.dk/sp) hvor du også kan se en video om skolen. Kig ind på vores Facebook-side og se alt det fantastiske dannelsesarbejde, som vores dygtige kollegaer skaber hver dag i fællesskab med eleverne.

Der indhentes privat straffeattest og evt. børne-attest inden ansættelse. Der vil desuden blive indhentet reference fra tidligere arbejdsgivere efter aftale. Lønfastsættelse efter gældende overenskomst.

Uddybende spørgsmål om stillingen besvares gerne. Kontakt venligst afdelingsleder Birgitte Glejborg Jensen 7232 7504 eller skriv gerne til bgje@hillerod.dk

Ansøgning og CV skal være os i hænde hurtigst mulig og seneste 20. februar 2018 kl. 12. Ansættelsessamtaler vil finde sted mandag den 26. februar 2018.

M.v.h. Ledelsen på Hanebjerg Skole

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Matematik og musik i indskolingen

Lyngholmskolen

Allerød
Brænder du for matematik og musik i indskolingen, har vi højt til loftet og et tæt kollegialt fællesskab. Vi er en skole med humørfyldte lærere og pædagoger, som søger en ny kollega til vores indskoling. Lærerne og pædagogerne arbejder i årgangsteam...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kongevejsskolen søger en lærer med udskolingserfaring

Kongevejsskolen

Hillerød
Kongevejsskolen i Allerød Kommune søger uddannet lærer med tiltrædelse 1. april 2018. Stillingen er på 37 timer om ugen. Kongevejsskolen er Allerød Kommunes specialskole for unge, som på grund af faglige, sociale eller emotionelle vanskeligheder ikk...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Matematiklærer til den rareste arbejdsplads.

Marie Mørks Skole

Hillerød
Marie Mørks Skole søger matematik- og klasselærer til indskoling mellemtrin. Marie Mørks Skole er en traditionsrig tosporet skole med mottoet: Modig, Munter og Mild. Skolen blev startet i 1895, og bygger på realskoletanken og Grundtvigs tanker om fæ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Underviser til VVS Energi-uddannelsen

Erhvervsskolen Nordsjælland

Hillerød
Vær med til at udvikle VVS energi-uddannelsen på Esnord! Erhvervsskolen Nordsjælland søger underviser til VVS energi-uddannelsen. Brænder du for unge mennesker? Og er du god til at lære fra dig? Har du lyst til at dele ud af din viden, erfaring og f...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

10. klasse lærer søges til Hillerød Handelsskole Knord - barselsvikar

Knord

klasse lærer søges til Hillerød Handelsskole Knord Til et barselsvikariat søger vi en underviser til elever fra 10. klasse og EUD EUX Business i dansk og gerne endnu et fag som matematik, samfundsfag eller tysk. Har du samtidig erfaring inden for de...