Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Roskilde Kommunes ressourcepædagogkorps på dagtilbudsområdet

Som ressourcepædagog i Roskilde Kommune, er din indsats målrettet børn med særlige sociale og familiemæssige udfordringer. I Roskilde Kommune er det et særligt indsatsområde at arbejde med og styrke den tidlige indsats, og her har ressourcepædagogerne en vigtig rolle. Ressourcepædagogerne visiteres til de daginstitutioner i Roskilde Kommune, hvor målbare socioøkonomiske forhold for familierne, har mest udslag. Som ressourcepædagog arbejder du i en eller to institutioner. 

Der visiteres mellem institutionernes ansøgninger 1 gang årligt, og vi arbejder ud fra at man højst skal være i samme institution to år i træk.

Ressourcepædagogerne skal i samarbejde med daginstitutionens øvrige personale, medvirke til at skabe inkluderende og trivselsfremmende læringsmiljøer for alle børn. Man skal i praksisfeltet medvirke til at skabe almenpædagogiske læringsmiljøer der, med udgangspunkt i de styrkede læreplaner, har fokus på deltagelse i fællesskaber for alle børn i institutionen. Viden om de centrale elementer i de styrkede læreplaner er derfor vigtig.

Ressourcepædagogerne tager udgangspunkt i det brede forebyggende forældresamarbejde og en stor del af opgaven er at arbejde i dette felt.

Centrale opgaver for ressourcepædagogen:

  • Deltagelse i hverdagens pædagogiske aktiviteter, med fokus på de beskrevne børn
  • Samarbejde med det pågældende dagtilbuds øvrige personale
  • Forældresamarbejde med fokus på den tidlige indsats
  • Skriftlige opgaver såsom underretninger og statusudtalelser, opfølgning på handleplaner
  • Mødedeltagelse med forældre, stuepersonale, PPR og andre relevante samarbejdspartnere

Så er du særligt interesseret i at arbejde med børn og familier i socialt udsatte positioner, har du gode ideer og er nytænkende ift. opbygning og styrkelse af inkluderende fællesskaber og læringsmiljøer, kan du agere i den lidt svære rolle at arbejde i en institution, uden helt at være en del af personalegruppen – og kan du med lige stor interesse arbejde med både vuggestuebørn og børnehavebørn?

Så læser vi med stor interesse din ansøgning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet med udsatte børn og familier, men er ikke et krav.

Ressourcepædagogkorpset mødes til sparrings- og personalemøder en dag om måneden, og der er ligeledes sparring på den konkrete opgave med pædagogisk leder. Ressourcepædagogkorpset består af 6 pædagoger, og ledes af 2 områdeledere, der er nærmeste ledere.

Stillingen er ledig fra 01.04.2020 og er på 30 timer.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du være uddannet pædagog.

Ansøgningsfrist: mandag 17.02.2020 kl 12. Vi afholder samtaler 24.02.2020 i dagtimerne  

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte områdeleder Katrine Bak på 5119 6446 og katrinebak@roskilde.dk eller områdeleder Mette Wegeberg på 5115 1929 og mettew@roskilde.dk 

Roskilde Kommune indhenter referencer, samt børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelser.

Løn efter overenskomst mellem KL og BUPL.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.