Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Sevel Skole

Sevel Skole og Børnehuse søger en barselsvikar pr. 3. april 2018.

En af vores lærere skal på barsel, og vi søger en dygtig lærer til at tage over. Stillingen indeholder klasselærerfunktion i vores dejlige 3. kl. Du skal kunne undervise i

  • Dansk
  • Matematik
  • Engelsk
-og har du også kompetencer i idræt og svømning er det bestemt kun en fordel men intet krav. Vi er meget fleksible, og er vant til at få ting til at gå op i en højere enhed. Vi forventer at du ikke er bange for at bringe dig selv og dine idéer i spil. Det er vigtigt at du kan se muligheder frem for begrænsninger.

Sevel Skole & Børnehuse er en landsbyordning med 124 elever fra 0. til 6. klasse og ca. 50 børnehavebørn. Der er ca. 25 engagerede medarbejdere fordelt i skole, SFH og børnehave. Vi har fokus på trivsel for børn og voksne, og et værdigrundlag med flg. 4 ord, som er pejlemærker for skolens udvikling:
Tillid, trivsel, faglighed og engagement.

Skolen er en landsbyskole i ordets bedste betydning, og skolen er beliggende i naturskønne omgivelser, hvilket giver unikke muligheder i undervisningen.

Samarbejdet er organiseret i teams, hvor man kan hente stor støtte og inspiration hos gode kolleger.

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen og ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og regler om Ny Løn.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at besøge skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Niels Holm Poulsen 96 11 56 21 eller 21 95 16 01.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 19. februar kl. 10.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her