Barselsvikar til velfærdsteknologiteamet

Brænder du for at implementere velfærdsteknologiske løsninger, der forbedrer hverdagen for borgerne og letter den daglige opgaveløsning for medarbejderne? Så er det måske dig, vi søger til den velfærdsteknologiske indsats i Center for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune.

I Slagelse Kommune har vi fokus på at skabe bedre velfærd for borgerne. Denne vision er det velfærdsteknologiske team med til at understøtte via udvikling og implementering af innovative løsninger og med et tværgående læringsperspektiv for øje, så gode erfaringer spredes i organisationen.

På det velfærdsteknologiske område er der lige nu flere projekter i pipelinen, som du skal være med til at understøtte. Din primære opgave bliver at være projektleder med ansvar for etablering og implementering af nødkald og sensorteknologi på plejecentre. Du vil også få opgaver relateret til blandt andet implementering af skærmløsninger i hjemmeplejen og i kommunens nye sundhedshus samt etablering af ny velfærdsteknologisk udstilling.

Dine opgaver bliver blandt andet at

 • understøtte, udvikle og drive implementering af nødkald og sensorer på kommunens plejecentre - opgaven vil i høj grad indeholde teknisk opsætning og fejlfinding, samt undervisning og vejledning af plejepersonalet
 • løfte forskellige opgaver og projekter i velfærdsteknologisk regi i samarbejde med den anden velfærdsteknologiske konsulent
 • holde dig ajour på det velfærdsteknologiske område og omsætte din viden til konkrete løsninger på driftsmæssige udfordringer
 • være sparringspartner for både ledere og driften i forhold til det velfærdsteknologiske område - denne opgave kan også indebære at udarbejde oplæg til ledelsen og det politiske niveau i forhold til velfærdsteknologi
 • deltage i tværgående og regionale samarbejdsfora på det velfærdsteknologiske område.

Vi forventer, at du
 • har en mellemlang videregående uddannelse, eventuelt med en relevant overbygning og gerne med fagligt relevant baggrund og erfaring
 • har solid teknisk forståelse og erfaring med implementering af forandringstiltag på det sundhedsfaglige område
 • har viden om, og interesse i, det velfærdsteknologiske område samt erfaring med praksisnær implementering
 • forstår at skabe overblik og prioritere mellem opgaver
 • har drive, er opsøgende og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsningen
 • har gode kommunikationsevner i skrift og tale
 • kan samarbejde med mange forskellige faggrupper og på alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder
Hos os får du et alsidigt og udviklende job, hvor der er stor mulighed for at præge hverdagen i arbejdet med det velfærdsteknologiske område. Du bliver en del af Sekretariatet i Center for Sundhed og Ældre, der består af administrativt personale og udviklingskonsulenter. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, og har et uhøjtideligt miljø med gode kolleger, hvor der er gode muligheder for sparring og feedback.

Slagelse Kommune ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er med ugentlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Forventet start er 15. september 2020, og stillingen løber indtil 15. juni 2021.

Din primære arbejdsplads vil være på Torvegade 15, 4200 Slagelse, men i forbindelse med implementering af velfærdsteknologiske løsninger vil du komme rundt på mange geografier i kommunen. Kørekort til almindelig personbil er nødvendigt.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation.

Yderligere informationer
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
 • velfærdsteknologisk konsulent Thea Kingo på 23 83 34 69 (undtagen uge 30)
 • faglig leder Heidi Kjelgaard på 24 83 23 63 (undtagen uge 28 og 29 samt 31 og 32).

Ansøgningsfrist
 • 31. juli.

Ansættelsessamtaler afholdes 13. august.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.