Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat - evt. fast stilling

Vi søger en farmakonom fra medio marts til og med udgangen af januar 2019  - evt. længere. Da det i første omgang er en vikarstilling, må du påregne at skulle deltage i varierende arbejdsområder.

Vi tilbyder et vikariat med mulighed for fastansættelse på hel- eller deltid efter aftale. Der er gratis frokost hver dag. Arbejdstid fra kl. 9 - 17.30 (lørdag kl. 13.00). Du vil indgå i skema hver 3. lørdag. Søn- og helligdage fri.

Vi er pt. 4 farmaceuter, 10 farmakonomer, 1 farmakonomelev samt 5 ufaglærte. Vi leverer medicin til 2 sygehuse samt til 6 håndkøbsudsalg / medicinudleveringssteder. Desuden har vi en filial i Broager, som ligger 7 km fra Gråsten. Vi har områdets største veterinærafdeling og leverer også til flere dyreklinikker.

Apoteket er medlem af kæden "A-apoteket" og er certificeret efter DDKM.

Yderligere oplysninger kan fås hos undertegnede på mobil 30 500 401.

Ralf Ernst

Apoteker, Gråsten og Broager Apotek

www.graastenapotek.dk

 

Gråsten ligger ved vand, strand og skov 17 km fra Sønderborg, 25 km fra Aabenraa og Flensburg.Der er gode forbindelser til byen med bus og tog. Fra Sønderborg er der rutefly til København.

Mission: Vi står inde for sikker udlevering af lægemidler samt relateret information og rådgivning til gavn for forbrugeren. Vision: Vi skal være det foretrukne apotek i lokalområdet. Værdier: Høj faglighed, respektfuldt samarbejde og god omgangstone.

 

 

                                          


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her