Barselsvikariat for Køkkenleder

Barselsvikariat som køkkenleder på Dalgas Skolen

Stillingen som køkkenleder er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt, med start den 1. december 2019 eller den 1. januar 2020 og i første omgang frem til sommerferien, med mulighed for forlængelse.

Dalgas Skolen er en skole for psykisk sårbare voksne med egen café. Skolen tilbyder undervisning under folkeoplysningsloven til målgruppen i små hold af 7. elever på hvert hold.

Dalgas Skolen værner om et rummeligt og trygt miljø, med højskole lignende traditioner og her spiller cafeen og køkkenet en væsentlig rolle i hverdagen som et centralt omdrejningspunkt.

Se Dalgas Skolens hjemmeside for mere info om skolen.  http://www.dalgasskolen-aarhus.dk/

Køkkenet er bemandet af en køkkenleder som har ansvaret for den daglige drift af køkkenet og cafeen. Køkkenets øvrige medarbejdere er visiteret til skånejob i samarbejde med Aarhus Kommunes kvotejob ordning.

Dalgas Skolen er tilmeldt Fødevarebanken, hvorfra vi modtager fødevarer hver mandag som en stor del af de råvarer som er fundamentet i ugens menu.

Cafeen serverer hver dag friskbagte boller, kaffe og te fra morgenstunden. Varm frokostret i middagspausen, samt friskbagt kage om eftermiddagen.

Opgaven består i store træk af:

  • Organisatorisk at få køkkenet til at fungerer og sikre en god trivsel og et godt arbejdsmiljø i hverdagen, samtidig med at opgaven i køkkenet bliver løst.
  • At sikre en god stemning mellem køkkenets personale og eleverne på skolen omkring cafeens hverdag.
  • Koordinering, bestilling og planlægning af fødevarer fra Fødevarebanken samt vores leverandører.
  • Planlægning af ugens menu og fordeling af arbejde og opgaver i køkkenet gennem ugens løb.
  • Styr på rengøring, hygiejne, og egenkontrol.
  • Fremstilling af god mad til cafeen i hverdagen med fokus på sundhed som er et prioriteret fokusområde til skolens målgruppe.
  • Deltagelse, planlægning og ansvar i skolens traditioner hvor køkkenet og mad er en central del.


Der må i stillingen påregnes deltagelse i et antal arrangementer om eftermiddagen / aftenen såsom fællesspisning, sommerfest o.l.

Den normale arbejdstid i køkkenet er kl. 8.00 – 14.00  

Dine kompetencer:

Du har interesse og kompetencer inden for madlavning og blik for andre mennesker som en naturlig del af dit væsen.

  • Du har lyst og kompetencer til at skabe et godt miljø i køkkenet, hvor mødet med skolens elever og skånejobbere fylder en stor del af opgaven. Derfor er balancen mellem dine køkkenfaglige kompetencer og medmenneskelige kompetencer helt centrale i denne stilling.
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og servicemindet i dit mindset
  • Du har et godt overblik og er rolig af natur
  • Du har gode sociale kompetencer og lyst til at engagerer dig i skolens elever og medarbejderne i skånejob.
  • Du formår at være rummelig og empatisk i mødet med vores elever, samt vores skånejobbere i køkkenet
  • Du er stabil, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt med mange bolde i luften.
  • Du er let at samarbejde med for skolens ledelse


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Jan Christensen på 21 18 28 64

Ansøgning sendes til jan@dalgasskolen-aarhus.dk

Der vil blive afviklet løbende samtaler til stillingen i takt med at der indkommer relevante ansøgere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330093014Phoenix-4a1ff25312019-09-20T00:00:00Barselsvikariat for Køkkenleder

Barselsvikariat som køkkenleder på Dalgas Skolen

Stillingen som køkkenleder er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt, med start den 1. december 2019 eller den 1. januar 2020 og i første omgang frem til sommerferien, med mulighed for forlængelse.

Dalgas Skolen er en skole for psykisk sårbare voksne med egen café. Skolen tilbyder undervisning under folkeoplysningsloven til målgruppen i små hold af 7. elever på hvert hold.

Dalgas Skolen værner om et rummeligt og trygt miljø, med højskole lignende traditioner og her spiller cafeen og køkkenet en væsentlig rolle i hverdagen som et centralt omdrejningspunkt.

Se Dalgas Skolens hjemmeside for mere info om skolen.  http://www.dalgasskolen-aarhus.dk/

Køkkenet er bemandet af en køkkenleder som har ansvaret for den daglige drift af køkkenet og cafeen. Køkkenets øvrige medarbejdere er visiteret til skånejob i samarbejde med Aarhus Kommunes kvotejob ordning.

Dalgas Skolen er tilmeldt Fødevarebanken, hvorfra vi modtager fødevarer hver mandag som en stor del af de råvarer som er fundamentet i ugens menu.

Cafeen serverer hver dag friskbagte boller, kaffe og te fra morgenstunden. Varm frokostret i middagspausen, samt friskbagt kage om eftermiddagen.

Opgaven består i store træk af:

  • Organisatorisk at få køkkenet til at fungerer og sikre en god trivsel og et godt arbejdsmiljø i hverdagen, samtidig med at opgaven i køkkenet bliver løst.
  • At sikre en god stemning mellem køkkenets personale og eleverne på skolen omkring cafeens hverdag.
  • Koordinering, bestilling og planlægning af fødevarer fra Fødevarebanken samt vores leverandører.
  • Planlægning af ugens menu og fordeling af arbejde og opgaver i køkkenet gennem ugens løb.
  • Styr på rengøring, hygiejne, og egenkontrol.
  • Fremstilling af god mad til cafeen i hverdagen med fokus på sundhed som er et prioriteret fokusområde til skolens målgruppe.
  • Deltagelse, planlægning og ansvar i skolens traditioner hvor køkkenet og mad er en central del.


Der må i stillingen påregnes deltagelse i et antal arrangementer om eftermiddagen / aftenen såsom fællesspisning, sommerfest o.l.

Den normale arbejdstid i køkkenet er kl. 8.00 – 14.00  

Dine kompetencer:

Du har interesse og kompetencer inden for madlavning og blik for andre mennesker som en naturlig del af dit væsen.

  • Du har lyst og kompetencer til at skabe et godt miljø i køkkenet, hvor mødet med skolens elever og skånejobbere fylder en stor del af opgaven. Derfor er balancen mellem dine køkkenfaglige kompetencer og medmenneskelige kompetencer helt centrale i denne stilling.
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og servicemindet i dit mindset
  • Du har et godt overblik og er rolig af natur
  • Du har gode sociale kompetencer og lyst til at engagerer dig i skolens elever og medarbejderne i skånejob.
  • Du formår at være rummelig og empatisk i mødet med vores elever, samt vores skånejobbere i køkkenet
  • Du er stabil, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt med mange bolde i luften.
  • Du er let at samarbejde med for skolens ledelse


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Jan Christensen på 21 18 28 64

Ansøgning sendes til jan@dalgasskolen-aarhus.dk

Der vil blive afviklet løbende samtaler til stillingen i takt med at der indkommer relevante ansøgere.

Barselsvikariat som køkkenleder på Dalgas Skolen Stillingen som køkkenleder er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt, med start den 1. december 2019 eller den 1. januar 2020 og i første omgang frem til sommerferien, med mulighed for forlængelse. Dalgas Skolen er en skole for psykisk sårbare voksne med egen caf . Skolen tilbyder undervisning under folkeoplysningsloven til målgruppen i små hold af 7. elever på hvert hold. Dalgas Skolen værner om et rummeligt og trygt miljø, med højskole lignende traditioner og her spiller cafeen og køkkenet en væsentlig rolle i hverdagen som et centralt omdrejningspunkt. Se Dalgas Skolens hjemmeside for mere info om skolen. http: www.dalgasskolen-aarhus.dk Køkkenet er bemandet af en køkkenleder som har ansvaret for den daglige drift af køkkenet og cafeen. Køkkenets øvrige medarbejdere er visiteret til skånejob i samarbejde med Aarhus Kommunes kvotejob ordning. Dalgas Skolen er tilmeldt Fødevarebanken, hvorfra vi modtager fødevarer hver mandag som en stor del af de råvarer som er fundamentet i ugens menu. Cafeen serverer hver dag friskbagte boller, kaffe og te fra morgenstunden. Varm frokostret i middagspausen, samt friskbagt kage om eftermiddagen. Opgaven består i store træk af: Organisatorisk at få køkkenet til at fungerer og sikre en god trivsel og et godt arbejdsmiljø i hverdagen, samtidig med at opgaven i køkkenet bliver løst. At sikre en god stemning mellem køkkenets personale og eleverne på skolen omkring cafeens hverdag. Koordinering, bestilling og planlægning af fødevarer fra Fødevarebanken samt vores leverandører. Planlægning af ugens menu og fordeling af arbejde og opgaver i køkkenet gennem ugens løb. Styr på rengøring, hygiejne, og egenkontrol. Fremstilling af god mad til cafeen i hverdagen med fokus på sundhed som er et prioriteret fokusområde til skolens målgruppe. Deltagelse, planlægning og ansvar i skolens traditioner hvor køkkenet og mad er en central del. Der må i stillingen påregnes deltagelse i et antal arrangementer om eftermiddagen aftenen såsom fællesspisning, sommerfest o.l. Den normale arbejdstid i køkkenet er kl. 8.00 14.00 Dine kompetencer: Du har interesse og kompetencer inden for madlavning og blik for andre mennesker som en naturlig del af dit væsen. Du har lyst og kompetencer til at skabe et godt miljø i køkkenet, hvor mødet med skolens elever og skånejobbere fylder en stor del af opgaven. Derfor er balancen mellem dine køkkenfaglige kompetencer og medmenneskelige kompetencer helt centrale i denne stilling. Du er fleksibel, omstillingsparat og servicemindet i dit mindset Du har et godt overblik og er rolig af natur Du har gode sociale kompetencer og lyst til at engagerer dig i skolens elever og medarbejderne i skånejob. Du formår at være rummelig og empatisk i mødet med vores elever, samt vores skånejobbere i køkkenet Du er stabil, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt med mange bolde i luften. Du er let at samarbejde med for skolens ledelse Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte skoleleder Jan Christensen på 21 18 28 64 Ansøgning sendes til jan@dalgasskolen-aarhus.dk Der vil blive afviklet løbende samtaler til stillingen i takt med at der indkommer relevante ansøgere.11jobnet4a1ff253100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3615429Dalgas Skolen11Nørre Boulevard 18000Aarhus CDKDanmark0
jan@dalgasskolen-aarhus.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset825615JobNet5046548504654810018-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4a1ff253https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4a1ff253https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4a1ff253&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4a1ff253&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgBarselsvikariat for Køkkenleder12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362789221jan@dalgasskolen-aarhus.dkjan@dalgasskolen-aarhus.dkDKDanmarkDKDanmark330110579Køkkenchef med ansvar for køkken og selskaber 37 timer ugentligtRobot Tollundgaard Golf Park søger en barselsvikar med ansvar for køkken og selskaber snarrest.I samarbejde med din kollega i køkkenet skal du lave mad, samt planlægge arrangementer og selskaber til alt fra 20-100 gæster. Arbejdstiderne er skiftende, men ligger primært tirsdag-lørdag. Du skal ikke nødvendigvis have en relevant uddannelse ift. at arbejde i køkken, men vi forventer at du har erfaring fra lignende stilling. Herunder er det en stor fordel at have erfaring med planlægning, tilrettelæggelse og afvikling af større arrangementer og selskaber. Vi ser at du er effektiv, har hænderne skruet ordentligt på og er løsningsorienteret. Derudover skal du være struktureret, selvstændig, kan fastholde overblikket i stressede situationer og udvise fleksibilitet ved pludselig indkommende arrangementer. Eksempel på arbejdsopgaver: Planlægge og sammensætte ugens arbejdsopgaver i køkkenet Møde og planlægge arrangementer - herunder tilbud til kunder Varebestilling til køkken, cafe, lejligheder og diverse Lave velsmagende mad i køkkenet i forbindelse med arrangementer Vagtplanlægning for fastansatte og afløsere Opretholde kvaliteten, herunder egenkontrol, daglig rengøring og oprydning Diverse småopgaver i forbindelse med daglig drift af Tollundgaard Golf Park Stillingen er med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer og ansvarsevne. Ansøgninger samt CV modtages elektronisk på golf@tollundgaard.dk. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Tollundgaard Golf Park søger en barselsvikar med ansvar for køkken og selskaber snarrest.
I samarbejde med din kollega i køkkenet skal du lave mad, samt planlægge arrangementer og selskaber til alt fra 20-100 gæster. Arbejdstiderne er skiftende, men ligger primært tirsdag-lørdag.

Du skal ikke nødvendigvis have en relevant uddannelse ift. at arbejde i køkken, men vi forventer at du har erfaring fra lignende stilling. Herunder er det en stor fordel at have erfaring med planlægning, tilrettelæggelse og afvikling af større arrangementer og selskaber. Vi ser at du er effektiv, har hænderne skruet ordentligt på og er løsningsorienteret. Derudover skal du være struktureret, selvstændig, kan fastholde overblikket i stressede situationer og udvise fleksibilitet ved pludselig indkommende arrangementer.

Eksempel på arbejdsopgaver:

  • Planlægge og sammensætte ugens arbejdsopgaver i køkkenet
  • Møde og planlægge arrangementer - herunder tilbud til kunder
  • Varebestilling til køkken, cafe, lejligheder og diverse
  • Lave velsmagende mad i køkkenet i forbindelse med arrangementer
  • Vagtplanlægning for fastansatte og afløsere
  • Opretholde kvaliteten, herunder egenkontrol, daglig rengøring og oprydning
  • Diverse småopgaver i forbindelse med daglig drift af Tollundgaard Golf Park

 

Stillingen er med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer og ansvarsevne.

Ansøgninger samt CV modtages elektronisk på golf@tollundgaard.dk. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

TOLLUNDGAARD GOLF PARK A/SSilkeborg2019-10-22T00:00:002019-11-15T00:00:00
330103756Køkkenchef med ansvar for drift og personaleRobot Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Horsens. Tiltrædelse: 1. december 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, med arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig Du har gåpåmod og er klar til at udvikle og arbejde i en kantine med en travl hverdag Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er rutineret i både et køkken og at tale med og servicere gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden Du har erfaring som køkkenchef gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden Du har styr på pc en, de gængse programmer og lærer gerne nyt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er i 4 fuldtidsmedarbejdere og n deltids, sammen skal I servicere ca. 140 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. december 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Insstagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Horsens.

Tiltrædelse: 1. december 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, med arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du har gåpåmod og er klar til at udvikle og arbejde i en kantine med en travl hverdag
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er i 4 fuldtidsmedarbejdere og én deltids, sammen skal I servicere ca. 140 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. december 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Insstagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SHorsens2019-10-09T00:00:002019-12-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef med ansvar for køkken og selskaber 37 timer ugentligt

TOLLUNDGAARD GOLF PARK A/S

Silkeborg
Tollundgaard Golf Park søger en barselsvikar med ansvar for køkken og selskaber snarrest.I samarbejde med din kollega i køkkenet skal du lave mad, samt planlægge arrangementer og selskaber til alt fra 20-100 gæster. Arbejdstiderne er skiftende, men ...
Indrykket:22. oktober 2019
Udløbsdato:15. november 2019

Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S

Horsens
Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Horse...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:4. december 2019