Barselsvikariat Lærer

Vi skal bruge en uddannet lærer, som brænder for undervisning og udvikling af handicappede børn og unge. Barselsvikariatet I Centerklasserækken er ledigt 19/2 da vores dygtige barselsvikar er kommet i fast stilling.

Centerklasserækken er placeret som en afdeling på SUNDskolen og er skole for Guldborgsund Kommunes mest handicappede elever fra Bh. Kl. til 10. klasse. Eleverne visiteres hertil og kan have diverse diagnoser inden for en eller flere af områderne: autisme-spektrumforstyrrelser, social emotionelle vanskeligheder, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, psykomotoriske problemer, cerebral parese, Downs syndrom m.m. … kort sagt har vi 48 skønne børn, som lærer og udvikler sig hver eneste dag, når vi giver dem de rette udfordringer.

Da vi har en bred vifte af forskellige elevtyper, så forventes det at den lærervikar der ansættes i stillingen vil kunne medvirke i arbejdet med alle vore elevtyper.
Undervisning og læring er et MUST for vore elever. I Centerklasserækken er eleverne fordelt på 4 klasser, hvor man er et team af lærere, pædagoger og medhjælpere, som sammen forestår arbejdet.

Barselsvikaren indgår på lige fod i arbejdet og varetager også kontaktperson opgaver. Der arbejdes tæt sammen om opgaven og alle byder ind med såvel deres faglighed som deres specialviden i løsningen af opgaven. Der samarbejdes endvidere på tværs i afdelingen om de mere specielle opgaver.

Målet med arbejdet her er, at eleverne tilegner sig handlemuligheder, så de senere kan få et godt udbytte af deres ungdomsuddannelse og så vidt muligt blive herrer i eget liv.
Det skal påregnes at man som ansat i Centerklasserækken kan deltage i personlig pleje, hvorfor viden om forflytning samt betjening af lifte og andre hjælpemidler er et plus. Vi arbejder endvidere med diverse It-hjælpe- og undervisningsmidler der kan specialtilpasses til vore elever og håber at ansøgere har erfaring med sig fra dette område.

Stillingen er en fuldtidsstilling, med ansættelse snarest og med situationsbestemt varighed (endelig dato ligger p.t. ikke fast!). Der er ansøgningsfrist d. 23/2 2018 og der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 9.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afd. Led. Mikael Rasmussen Tlf.: 25182272 i uge 8 mandag til torsdag 14.40-16.00 og fredag 9.00-12.00

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Vi foretrækker, du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariat

Ellekildeskolen

Guldborgsund
Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariatUddannet lærer søges til barselsvikariat fra onsdag d. 11.april 2018 eller efter aftale.Skemaet indeholder:6.B:Natur Teknik: 3 lek.Idræt: 2 lek.Matematik: 4 lek.6.A:Matematik: 5 lek.Natur teknik: 3 lek....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lærere til Sprog og Integrationscenteret

Sprog- & Integrationscenter

Guldborgsund
Guldborgsund Sprog- og Integrationscenter søger lærere, der kan varetage undervisning i dansk som andetsprog for voksne herboende udlændinge. Vi søger lærere, der: Har en læreruddannelse med linjefag i sprog, en humanistisk bacheloruddannelse med sp...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Ellekildeskolen søger lærer til fast stilling

Ellekildeskolen

Guldborgsund
Ellekildeskolen søger lærer til fast stilling.Uddannet lærer søges til fast stilling d. 1. marts eller d. 1. april 2018.Skemaet indeholder:5 A: Dansk: 6 lekBilledkunst: 1 lek. 5 B:Matematik: 4 lek.Lektie og Fordybelse: 1 lek.Støttetimer: 4 lek.I alt...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer søges

Landsbyordingen Nørre Vedby

Guldborgsund
Genopslag Nørre Vedby Skole Børnehus søger lærer På Nørre Vedby Skole Børnehus har vi en ledige lærerstilling til besættelse snarest muligt. Stillingen er i skolens afdeling for elever med autisme. Stillingen er på fuld tid, og ønskes besat med en u...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Matematiklærer til Nordbyskolen

Nordbyskolen

Guldborgsund
Nordbyskolen søger en lærer til en midlertidig stilling i udskolingen pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter frem til 30. juni 2018. Stillingen er på 20 timer pr. uge. Der kan evt. aftales, at stillingen forhøjes til 37 timer. Stillingens primære ...