Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat - Søger du matematisk/naturfaglige arbejdsområder?

Om skolen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve Station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 730 børn fra 0. – 9. klasse; heraf går ca. 220 børn i skolens SFO og ca. 100 børn i vores SFO2 for 3.-6. klasse.

Holmeagerskolen er en velfungerende skole med en personalegruppe, hvor humor og faglighed går hånd i hånd – og der værnes om et godt kollegialt fællesskab, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, og pædagogisk fokus på fællesskab, nysgerrighed og livsduelighed.

Skolen har elever, forældre og medarbejdere, der har høje ambitioner både fagligt, socialt og pædagogisk, og en ledelse der er tæt-på og støtter, hvis det bliver svært.Stillingen

Stillingen er primært på vores 3. årgang, hvor du skal have matematik i en af vores 3. klasser, som også vil fungere som din stamklasse. Udover matematik er der bla. timer i natur/teknologi, idræt og engelsk. Skemaet indeholder også fysiktimer i en 8. klasse, samt rådigheds/støtte timer.

Du kommer på 3. årgang til at blive en del af et stærkt, engageret og kompetent årgangsteam, som arbejder sammen om eleverne og undervisningen, og i din primære klasse vil du efter aftale dele klasselærerfunktionen med din nærmeste kollega.

Vi vil meget gerne have en medarbejder i huset, som kan matche skemaet også i 8. klasse fysik, men den primære opgave ligger på 3. årgang matematik mv.

Stillingen lægger sig op ad et barselsvikariat, og du vil derfor ved sommerferien indgå i arbejdsfordelingen på vegne af den barslende lærer, så det er dermed forventet, at du forsætter med op i 4. klasse.Om dig

Du er linjefagsuddannet matematiklærer eller har god erfaring fra tilsvarende arbejde og/eller ”en god rygsæk” med kompetencer, som kan matche fagene på skemaet.

Du er tydelig og positiv i din tilgang til børn og voksne, og du har fokus på værdien i gode stærke relationer.

Du er imødekommende og rummelig i din person, har en god portion humor og har lyst til at deltage aktivt i skolens hverdag, som rummer mange sociale aktiviteter og fællesskab på tværs (når vi ikke er begrænset af corona-restriktioner).

Så er engagement i dit arbejde, humor, teamsamarbejde, pædagogisk og faglig udvikling - og ikke mindst gode relationer til kolleger, elever og forældre nøgleord for dig i dit arbejde, så er det dig, vi søger.Løn og praktiske oplysninger

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen.

Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik. Du kan læse mere om Holmeagerskolen på hjemmesiden: www.holmeagerskolen.dkVi indhenter børneattest forud for ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.Vi afholder samtaler i uge 48/49
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.