Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat som lærer i billedkunst

Brænder du for at undervise børn og unge hvor glæde, inspiration, kvalitet og fællesskab er i højsæde?

Du forventes at have relevant kunstfaglig uddannelse fra kunstakademi el lignende samt erfaring med undervisning af børn og unge. Er du tillige engageret, god til at samarbejde og har du gode pædagogiske kompetencer, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig med relevant cv samt evt portefølje.

Vi er Skanderborg Kommunes kulturskole og har godt 40 ansatte, heraf 35 er undervisere. Skolens kerneopgave er fritidsundervisning i bl.a. musik, dans, drama og visuel kunst, primært for børn og unge i kommunen. Vi har desuden en del samarbejde med folkeskolen.

Vi har kontor og undervisningsfaciliteter på Søtoften i Skanderborg, og underviser desuden på 16 lokaliteter i Skanderborg kommune.
På Kulturskolen Skanderborg arbejder vi sammen og ser os som en del af fællesskabet. Du indgår derfor som en naturlig del af et tværfagligt samarbejde med kollegaer, på tværs af fagområder. Vi forventer, at du bidrager og involverer dig i Kulturskolen, gerne med en kreativ vinkel.

Ansættelsen udgør ca 1/4 stilling og læses fortrinsvis mandag og tirsdag eftermiddag. Bil er en fordel.

Ansøgning og CV sendes til via Skanderborg Kommunens hjemmeside eller jobnet. Ansøgningsfrist den 26. februar 2018. Samtaler forventes afholdt den 5. marts og ansættelsen starter den 12. marts 2018.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kulturskolechef Julie Heebøll på mail julie.heeboell@skanderborg.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her