Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat som lærer i overbygningen, Hadsten Skole


 


Hadsten Skole søger en barselsvikar i perioden 3. april - 8. juni 2018


 


Stillingen indeholder matematik i to 8. klasser, kulturfag (samfundsfag, historie og kristendom) på 8. årgang, historie på 7. årgang, drengeidræt på 7. og 8. årgang samt valghold i idræt på 8. årgang. 


Hadsten Skole har ca. 680 elever. Skolen er overbygningsskole for to mindre skoler og har derfor en stor overbygning med 4-5 klasser pr. årgang i 7.-9. klasse. 


Lærerne arbejder i årgangs- og fagteams. Faglærerne samarbejder tæt om planlægning af undervisningen og laver årsplaner fælles for årgangene, så der er gode muligheder for sparring/støtte/samarbejde. 


Hadsten Skole er beliggende centralt i forhold til offentlig transport til både Aarhus og Randers. 


Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Jæger Nielsen på telefon 8964 4722 eller 4036 1116. 


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 


Samtale
Vi afholder samtale 27. februar 2018. 


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her