Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat til kvindelig respiratorbruger

Respiratoriske opgaver og samarbejde

I Aalborg Øst bor en ung kvinde med sin hund. På grund af en medfødt sygdom har den unge kvinde brug for respiratorisk overvågning døgnets 24 timer.

Udover opgaver omkring den respiratoriske overvågning, og rengøring af udstyr dertil, kan der forekomme opgaver i form af rengøring samt støtte til personlig pleje. kvinden har en lille hund.

En stor del af jobbet er desuden at støtte kvinden og få hendes hverdag til at fungere.


Løn, vagtrul og oplæring

Barselsvikariatet er fra ca.1.6. - ca. 1.5.22. og er på 27 timer og består af 12-timers vagter i tidsrummet kl. 08.00-20.15 og kl. 20.00-08.15. Nattevagterne er vågne vagter pga den respiratoriske overvågning.

Vagterne fordeles i en 7 ugers rulleplan, så du kender dine vagter i god tid i forvejen. I stillingen skal du arbejde hver tredje weekend og har rådighedsvagter hver anden weekend.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår.


Har du empati, integritet og fingerspidsfornemmelse?

Til teamet søger vi dig, som er moden og hviler i dig selv. Du skal have lyst til og sans for at arbejde med empati og respekt for den unge kvinde. Lige så vigtigt er det, at du kan arbejde med respekt for egne grænser og integritet, samt en forståelse for vilkårene og aftalerne i ordningen.

Du bliver en del af et team med en fast teamleder, men du arbejder alene, når du er på vagt. Derfor skal du trives med det og hvile rigtig godt i dig selv og de beslutninger du træffer. Du skal også trives i eget selskab, da du vil tilbringe en stor del af tiden på hjælperværelset for dig selv.

Der er ikke krav om en specifik uddannelse og du vil få en grundig oplæring i det respiratoriske, som vil foregå både på Respirationscenter Vest, Skejby og i hjemmet.

Du skal til gengæld have særligt stærke samarbejdsevner til samarbejdet med kvinden.

Kørekort er en forudsætning, da du skal kunne køre med kvinden på ture ud af huset i hendes bil.


Supervision, personalemøder og teamleder
Olivia Danmark tilbyder dig et job i et stærkt team og en fast teamleder, du kan sparre med og som holder personalemøder med teamet hver måned.

Der vil på personalemøderne med jævne mellemrum være deltagelse af relevante samarbejdspartnere. Teamet får tilbudt supervision efter behov. Du kan desuen deltage på undervisningen på Olivia Academy i kommunikation og konflikthåndtering.Ansøgning og kontakt

Ansøg stillingen hurtigst muligt og gerne i dag. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.