Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bartender

Foråret og sommeren står for døren og travlheden melder sig på vores hyggelige værtshus "On the Corner" i Juelsminde.

Derfor søger vi en stabil og snaksaglig medarbejder med ben i næsen, som kan være med på den gode og sjove tone, men som også kan skære igennem når det er nødvendigt.

 

On the Corner er et hyggelig mindre værtshus. Corner er hovedsageligt besøgt af stamgæster, men er også godt besøgt af turister og unge mennesker. Der er en meget tæt kundekontakt derfor er det vigigt at man er snaksaglig. Vi har en del arrangementer i løbet af et år, blandt andet Live musik, tema fester, turneringer, m.m. Under arrangementerne vil der ofte være 2 eller flere på arbejde, derfor skal man kunne samarbejde og håndtere stresset situationer. Da Corner er et mindere sted er det tilladt at ryge, så evt. ansøgere SKAL kunne tåle tobaksrøg. Arbejde hos os vil hovedsageligt bestå af servering, men du skal også være god til orden og rengøring, da det også vil være en del af dit arbejde. Ansættelse hos os betyder en høj grad af frihed og deraf en tilsvarende ansvarlighed og selvstændighed forventes. 

Arbejdstid 10-25 timer ugenligt, hovedsagligt aften og weekend vagter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her