Bartender søges til byens hyggeligste bar

Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag.

 

Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. 

Vores krav er:

Du skal være 23+

Ha’ minimum 1 års erfaring bag baren (yderligere oplæring står vi for)

Utrolig serviceminded og klar på at være en del af festen selv i pressede situationer. 

Besidde god ordenssans i baren selv i de travle perioder. 

Være en teamplayer

 

Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Send os et CV med billede til info@pindscafe og fortæl meget KORT om dig selv. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330000898Phoenix-8a56bb7f12019-04-04T00:00:00Bartender søges til byens hyggeligste bar

Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag.

 

Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. 

Vores krav er:

Du skal være 23+

Ha’ minimum 1 års erfaring bag baren (yderligere oplæring står vi for)

Utrolig serviceminded og klar på at være en del af festen selv i pressede situationer. 

Besidde god ordenssans i baren selv i de travle perioder. 

Være en teamplayer

 

Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Send os et CV med billede til info@pindscafe og fortæl meget KORT om dig selv. 

Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag. Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. Vores krav er: Du skal være 23 Ha minimum 1 års erfaring bag baren (yderligere oplæring står vi for) Utrolig serviceminded og klar på at være en del af festen selv i pressede situationer. Besidde god ordenssans i baren selv i de travle perioder. Være en teamplayer Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Send os et CV med billede til info@pindscafe og fortæl meget KORT om dig selv.11jobnet8a56bb7f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3501704Pind's Cafe11Skolegade 118000Aarhus CDKDanmark0
Info@pindscafe.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent739756JobNet4970552497055210004-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a56bb7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a56bb7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a56bb7f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a56bb7f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgEr du den nye Bartender i Pind's Cafe?12008211Dansk3Læse/ tale512301Bartender18Hotel og restauration361311928Veli CoskunInfo@pindscafe.dkDKDanmarkDKDanmark3300126841 Overtjener + 1 tjenerRobot Vi har brug for DIG. Da vi har vokseværk, mangler vi flere hænder. Vi har pt. 2 ledige stillinger. En åben stilling som tjener, og en stilling som overtjener. Erfaring fra lignende jobs er ikke et krav, men det vil helt klart tælle med som et plus. Til stillingen som overtjener, vil de første 2 måneder fungere som deltid med mere. Man får en grundig oplæring, og bliver sat ind i alle tingene, derefter vil der til den rette person, være en fuldtids stilling. Er man med fra start, skræddersyer vi dine arbejdstider og dage sammen. Vi er generelt meget fleksibel i forhold til vagtplan og timer. Som overtjener, bliver man sat ind i og lært grundigt op i at have det overordnede overblik over alle tjenernes opgaver, man bliver en vigtig brik i den daglige arbejdsgang. Og kommer til at få en del vigtige ansvarsområder. Stillingen som alm. Tjener fungerer som deltid, der vil hen over sommeren være mulighed for flere timer. Vi er meget fleksible i forhold til vagtplaner og arbejdstimer, og forventer den samme fleksibilitet fra dig også. - Vigtige ting for os: - Den rette personlighed vægter højere end erfaringen. - Det er vigtigt at man kan lide hvad jobbet indeholder, så man går glad på arbejde hver dag. - Alle gæster skal mødes med et smil, og gå fra os med en positiv oplevelse. - Du skal være serviceminded, og god til at samarbejde med dine kollegaer. - At have et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere som brænder for deres job. Vi holder løbende samtaler, og stopper jobannoncen ligeså snart de rigtige kandidater er fundet. Så lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning, cv, samt vedhæftet billede, med det samme. Husk at skriv i ansøgningen hvilken af de to stillinger du søger. OBS! Man skal kunne træde til med det samme, samt tager vi ikke imod ansøgninger pr. telefon. Da vi ofte modtager mange ansøgninger, vil man desværre kun modtage svar, hvis man bliver indkaldt til en jobsamtale.

Vi har brug for DIG. 

Da vi har vokseværk, mangler vi flere hænder. 

 

Vi har pt. 2 ledige stillinger. En åben stilling som tjener, og en stilling som overtjener. 

Erfaring fra lignende jobs er ikke et krav, men det vil helt klart tælle med som et plus.

 

Til stillingen som overtjener, vil de første 2 måneder fungere som deltid med mere. Man får en grundig oplæring, og bliver sat ind i alle tingene, derefter vil der til den rette person, være en fuldtids stilling.

Er man med fra start, skræddersyer vi dine arbejdstider og dage sammen. Vi er generelt meget fleksibel i forhold til vagtplan og timer. 

Som overtjener, bliver man sat ind i og lært grundigt op i at have det overordnede overblik over alle tjenernes opgaver, man bliver en vigtig brik i den daglige arbejdsgang. Og kommer til at få en del vigtige ansvarsområder. 

Stillingen som "alm." Tjener fungerer som deltid, der vil hen over sommeren være mulighed for flere timer. Vi er meget fleksible i forhold til vagtplaner og arbejdstimer, og forventer den samme fleksibilitet fra dig også.

 

- Vigtige ting for os:  

- Den rette personlighed vægter højere end erfaringen. 

- Det er vigtigt at man kan lide hvad jobbet indeholder, så man går glad på arbejde hver dag. 

- Alle gæster skal mødes med et smil, og gå fra os med en positiv oplevelse.  

- Du skal være serviceminded, og god til at samarbejde med dine kollegaer. 

- At have et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere som brænder for deres job. 

 

Vi holder løbende samtaler, og stopper jobannoncen ligeså snart de rigtige kandidater er fundet. 

 

Så lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning, cv, samt vedhæftet billede, med det samme. Husk at skriv i ansøgningen hvilken af de to stillinger du søger. 

OBS! Man skal kunne træde til med det samme, samt tager vi ikke imod ansøgninger pr. telefon. 

Da vi ofte modtager mange ansøgninger, vil man desværre kun modtage svar, hvis man bliver indkaldt til en jobsamtale. 

A+ Siam Sushi Restaurant ApSAarhus C2019-04-28T00:00:002019-05-31T00:00:00
3300101313 deltids tjenere søges til weekendarbejde.Robot Til vores restaurant søger vi lige nu 3 deltidstjenere. Du skal helst have erfaring med tjenerarbejde (dog ikke noget krav), men du skal være smilende, udadvendt, fleksibel og stabil. Vi forventer iøvrigt at du: -er initiativrig -er engageret -er samarbejdsorienteret -er kvalitetsorienteret Arbejdstid: weekendarbejde efter aftale. Mødetid er kl. 17 eller 17.30. Restaurantens åbningstider er: 11.30-22.00. Løn: Efter aftale. Tiltrædelse: Snarest muligt. På sigt vil der være mulighed for dagvagter og fuldtidsarbejde. Henvendelse: Interesseret, så send venligst en ansøgning til Xiaochen Li på følgende mail: aarhus@asia-restaurant.dk Du kan læse mere om vores restaurant på følgende link: https: www.asia-restaurant.dk

Til vores restaurant søger vi lige nu 3 deltidstjenere.

Du skal helst have erfaring med tjenerarbejde (dog ikke noget krav), men du skal være smilende, udadvendt, fleksibel og stabil.

Vi forventer iøvrigt at du:

-er initiativrig

-er engageret

-er samarbejdsorienteret

-er kvalitetsorienteret

Arbejdstid: weekendarbejde efter aftale. Mødetid er kl. 17 eller 17.30.

Restaurantens åbningstider er: 11.30-22.00.

Løn: Efter aftale. Tiltrædelse: Snarest muligt.

På sigt vil der være mulighed for dagvagter og fuldtidsarbejde.

Henvendelse:

Interesseret, så send venligst en ansøgning til Xiaochen Li på følgende mail: aarhus@asia-restaurant.dk

Du kan læse mere om vores restaurant på følgende link: https://www.asia-restaurant.dk/

ASIA RESTAURANT ÅRHUS ApSViby J2019-04-23T00:00:002019-06-18T00:00:00
330009982Deltids tjenere søges til ny åbnede MAST i Middelfart - Smag og Slægt ApSRobot Hvem er Smag Slægt Smag Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart. Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil. Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag Slægt s medarbejdere er en del af denne familie. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk. Smag Slægts restauranter i Aarhus C Restaurant Martino Restaurant Martino har været ejet af familien siden 2006. Restauranten er liggende på 1. sal på Marselisborg lystbådehavn med en af byens bedste udsigter. Den bliver drevet efter konceptet Italiensk inspireret mad. Dertil tilbydes et stort sortiment af vin, øl og vand. Den Lille Kro Den Lille Kro købte vi i februar 2016. Den bliver drevet efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snapse. ANKER ANKER er Aarhus nye franske fiskerestaurant, som vi åbnede marts 2018. Familiens tredje skud på stammen, Anker, skal blive Danmark ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre. Marselisborg Havnekro I januar 2019 overtog familien det tidligere Navigator og omdannede det til Marselisborg Havnekro en søster restaurant til Den lille Kro. Marselisborg Havnekro er beliggende, ligesom Restaurant Martino, på Marselislystbådehavn med klassiske danske retter på menukort. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps. Smag Slægts restaurant i Middelfart MAST MAST er Middelfarts nye fransk fiskerestaurant, som åbnes maj 2019. MAST er familiens femte skud på stammen og første restaurant uden for Aarhus C. MAST, skal blive (ligesom ANKER) Danmarks ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre. Stillingsbeskrivelse Som reserve-tjener vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores super dygtige tjenerteam. Primære arbejdsopgaver: Daglig klargøring til a la carte restaurant, selskaber, møder, events Åbning lukning af restauranterne Betjening af gæsterne i a la carte restaurant, selskaber, møder, events Dine kvalifikationer: Har brancheerfaring min. 1 års erfaring og er min 20 år Kan arbejde selvstændigt, er en teamplayer og kan bevare overblikket under service Har stor faglig stolthed og elsker at præsentere dine ting for vores gæster Vi tilbyder: Gode ansættelsesvilkår Ordnede lønforhold efter kvalifikationer Gode og glade kolleger, samt godt arbejdsmiljø Ønsker du at søge ovenstående stilling så skynd dig at sende en ansøgning og et vellignende foto på mail til Martin Schultz, martin@meresmag.dk og skriv i emnet om det er i Middelfart eller Aarhus du søger.

Hvem er Smag & Slægt

Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart.

Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil.

Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag & Slægt’s medarbejdere er en del af denne familie.

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk.

 

Smag & Slægts restauranter i Aarhus C

Restaurant Martino

Restaurant Martino har været ejet af familien siden 2006. Restauranten er liggende på 1. sal på Marselisborg lystbådehavn med en af byens bedste udsigter. Den bliver drevet efter konceptet Italiensk inspireret mad. Dertil tilbydes et stort sortiment af vin, øl og vand.

 

Den Lille Kro

Den Lille Kro købte vi i februar 2016. Den bliver drevet efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snapse.

 

ANKER

ANKER er Aarhus nye franske fiskerestaurant, som vi åbnede marts 2018.

Familiens tredje skud på stammen, Anker, skal blive Danmark ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Marselisborg Havnekro
I januar 2019 overtog familien det tidligere Navigator og omdannede det til Marselisborg Havnekro – en søster restaurant til Den lille Kro. Marselisborg Havnekro er beliggende, ligesom Restaurant Martino, på Marselislystbådehavn med klassiske danske retter på menukort. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps.

 

Smag & Slægts restaurant i Middelfart

MAST
MAST er Middelfarts nye fransk fiskerestaurant, som åbnes maj 2019. MAST er familiens femte skud på stammen og første restaurant uden for Aarhus C. MAST, skal blive (ligesom ANKER) Danmarks ubetinget mest IKKE franske, franske restaurant. Med dette menes der, klassiske franske kød- og fiskeretter, serveret uden arrogance og bøjede lillefingre.

 

Stillingsbeskrivelse

Som reserve-tjener vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores super dygtige tjenerteam.

 

Primære arbejdsopgaver:

  • Daglig klargøring til a la carte restaurant, selskaber, møder, events
  • Åbning/lukning af restauranterne
  • Betjening af gæsterne i a la carte restaurant, selskaber, møder, events

 

Dine kvalifikationer:

  • Har brancheerfaring min. 1 års erfaring og er min 20 år
  • Kan arbejde selvstændigt, er en teamplayer og kan bevare overblikket under service
  • Har stor faglig stolthed og elsker at præsentere dine ting for vores gæster

 

  • Vi tilbyder:
  • Gode ansættelsesvilkår
  • Ordnede lønforhold efter kvalifikationer
  • Gode og glade kolleger, samt godt arbejdsmiljø

 

 

Ønsker du at søge ovenstående stilling så skynd dig at sende en ansøgning og et vellignende foto på mail til Martin Schultz, martin@meresmag.dk og skriv i emnet om det er i Middelfart eller Aarhus du søger.

Smag & Slægt ApSMiddelfart2019-04-23T00:00:002019-06-18T00:00:00
330003608Akropolis søger deltids serverings medarbejder.Robot Akropolis søger serverings medarbejder for sommerperioden. Ansøgning til mariogrrode@yahoo.com eller kom ned i Restauranten.

Akropolis søger serverings medarbejder for sommerperioden.

Ansøgning til mariogrrode@yahoo.com eller kom ned i Restauranten.

 

AkropolisOdder2019-04-09T00:00:002019-06-04T00:00:00
329999400BartenderRobot Bartender Servering søges Arbejdstiden ligger primært i weekenderne. Der kan ikke garanteres timer da det afhænger af arrangementer der afholdes. Det er vigtig du kan tale og skrive dansk.

Bartender/Servering søges

 

Arbejdstiden ligger primært i weekenderne. 

Der kan ikke garanteres timer da det afhænger af arrangementer der afholdes.

 

Det er vigtig du kan tale og skrive dansk. 

 

 

Restaurationsselskabet Lichtenbergsgade ApSHorsens2019-04-02T00:00:002019-05-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

1 Overtjener + 1 tjener

A+ Siam Sushi Restaurant ApS

Aarhus C
Vi har brug for DIG. Da vi har vokseværk, mangler vi flere hænder. Vi har pt. 2 ledige stillinger. En åben stilling som tjener, og en stilling som overtjener. Erfaring fra lignende jobs er ikke et krav, men det vil helt klart tælle med som et plus. ...
Indrykket:28. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

3 deltids tjenere søges til weekendarbejde.

ASIA RESTAURANT ÅRHUS ApS

Viby J
Til vores restaurant søger vi lige nu 3 deltidstjenere. Du skal helst have erfaring med tjenerarbejde (dog ikke noget krav), men du skal være smilende, udadvendt, fleksibel og stabil. Vi forventer iøvrigt at du: -er initiativrig -er engageret -er sa...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:18. juni 2019

Deltids tjenere søges til ny åbnede MAST i Middelfart - Smag og Slægt ApS

Smag & Slægt ApS

Middelfart
Hvem er Smag Slægt Smag Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER og Marselisborg Havnekro i Aarhus C, samt MAST i Middelfart. Alle fem restauranter drives af Familien Schultz, efter hver deres individuelle koncept, m...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:18. juni 2019

Akropolis søger deltids serverings medarbejder.

Akropolis

Odder
Akropolis søger serverings medarbejder for sommerperioden. Ansøgning til mariogrrode@yahoo.com eller kom ned i Restauranten.
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:4. juni 2019

Bartender

Restaurationsselskabet Lichtenbergsgade ApS

Horsens
Bartender Servering søges Arbejdstiden ligger primært i weekenderne. Der kan ikke garanteres timer da det afhænger af arrangementer der afholdes. Det er vigtig du kan tale og skrive dansk.
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:28. maj 2019