Bartender til Waxies

Bartender med erfaring fra bar-/restaurationsbranchen.

Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage.

Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer.

Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren.

Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises.

Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen.

Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk.

Løn efter overenskomst.

Send ansøgning + CV til Agit på > mail@waxies.dk <


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946434Phoenix-d9d0966812019-01-22T00:00:00Bartender til Waxies

Bartender med erfaring fra bar-/restaurationsbranchen.

Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage.

Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer.

Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren.

Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises.

Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen.

Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk.

Løn efter overenskomst.

Send ansøgning + CV til Agit på > mail@waxies.dk <

Bartender med erfaring fra bar- restaurationsbranchen. Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage. Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer. Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren. Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises. Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen. Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk. Løn efter overenskomst. Send ansøgning CV til Agit på mail@waxies.dk11Jobnetd9d09668100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3440857WAXIES ApS11Frederiksgade 168000Aarhus CDKDanmark0
mail@waxies.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent697745JobNet493398449339841000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Bartender hos WAXIES ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512301Bartender18Hotel og restauration360273180Agit Kalkanmail@waxies.dkDKDanmarkDKDanmark329953833Erfaren bartender søges til weekenderneRobot Cafe Alimento er en af de ældste caféer ved åen, som er placeret i midten af Åboulevarden. Vi lægger stor vægt på afslappet værtskab og troværdigt ejerskab, bygget på stramme indre linjer. Siden 1996, har vi løftet opgaven som en familie hvor alle hjælper hinanden. Derfor sætter vi stor pris på loyalitet, for at give kunden den bedste oplevelse. Lige nu søger vi bartendere til deltids arbejde i weekenderne. Arbejdet er primært Fredag og Lørdag fra kl.22-02 Vi tilbyder: - Fleksibelt job. - Ung og sjovt arbejdsmiljø. - Mulighed for personlig udvikling. - Op til 40 timer om måneden. Dig: - Du har branche erfaring. - Kvalitets bevidst, viser overskud og er samtidigt professionel. - Du har lyst til at arbejde i et lille team, hvor alle er afhængige af hinanden. - Du taler flydende dansk og godt engelsk. Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning med foto til info@alimento.dk

Cafe Alimento er en af de ældste caféer ved åen, som er placeret i midten af Åboulevarden.

Vi lægger stor vægt på afslappet værtskab og troværdigt ejerskab, bygget på stramme indre linjer. Siden 1996, har vi løftet opgaven som en familie hvor alle hjælper hinanden. Derfor sætter vi stor pris på loyalitet, for at give kunden den bedste oplevelse. 

Lige nu søger vi bartendere til deltids arbejde i weekenderne.

Arbejdet er primært Fredag og Lørdag fra kl.22-02

 

Vi tilbyder:

- Fleksibelt job.

- Ung og sjovt arbejdsmiljø.

- Mulighed for personlig udvikling.

- Op til 40 timer om måneden.

Dig:

- Du har branche erfaring.

- Kvalitets bevidst, viser overskud og er samtidigt professionel.

- Du har lyst til at arbejde i et lille team, hvor alle er afhængige af hinanden.

- Du taler flydende dansk og godt engelsk.

 

Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning med foto til info@alimento.dk

Café Alimento I/SAarhus C2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
329960197Bartender til hyggelig restaurantRobot Erfaren bartender til travl restaurant i Aarhus C. Vi søger en erfarne og dygtige bartender til weekend vagter(eftermiddag aften) samt enkelte hverdage ca.15-35 timer ugentlig. Det er et krav at du har erfaring som bartender og er vant til at arbejde i en restaurant med mange gæster. Du skal være lærnem, serviceminded smilende og selvfølgelig have en naturlig interesse for mad og vin generelt. Det er vigtigt at du er initiativrig, kan arbejde selvstændig og hurtigt kan blive en del af et godt tjener-team.Kun bartendere med erfaring vil komme i betragtning til jobbet .Ansøgninger sendes til mail@restaurantricks.dk.

Erfaren bartender til travl restaurant i Aarhus C.

Vi søger en erfarne og dygtige bartender til weekend vagter(eftermiddag/aften) samt enkelte hverdage ca.15-35 timer ugentlig. Det er et krav at du har erfaring som bartender og er vant til at arbejde i en restaurant med mange gæster.

Du skal være lærnem, serviceminded & smilende og selvfølgelig have en naturlig interesse for mad og vin generelt. Det er vigtigt at du er initiativrig, kan arbejde selvstændig og hurtigt kan blive en del af et godt tjener-team.Kun bartendere med erfaring vil komme i betragtning til jobbet

.Ansøgninger sendes til mail@restaurantricks.dk.

RICKS ApSAarhus C2019-02-13T00:00:002019-04-10T00:00:00
329943646Carlton søger tjenerafløsereRobot Vi har rygende travlt og søger derfor flere dygtige tjenerafløsere til vores helt igennem fantastiske hold. Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Carlton i Århus. Midt i historiske og charmerende omgivelser i hjertet af Latinerkvarteret i Århus. Vi er en dynamisk forretning med private selskabslokaler, mange events og byens hyggeligste udeservering. Vi er en del af forretning med flere restauranter. Du vil udover Carlton også være knyttet til Selskabspavillonen i Risskov hvor vi laver mange selskaber samt Restaurant Seafood på Marselisborg Havn som også er en del af denne lille familie . Dine timer vil fordele sig på disse steder. Vi forventer, at du: har en erfaring med la carte og selskaber har kendskab til vin. Vores gæster elsker vin! har en professionel tilgang til gæster og kolleger med humor og glimt i øjet kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på n gang er mødestabil, ansvarlig og præsentabel er serviceminded, smilende og positiv med lysten til at motivere dine kollegaer har lysten til at give gæsterne en fantastisk oplevelse Er fleksibel til at hjælpe der hvor der er behov. Vi tilbyder: Et fantastisk team hvor vi hjælper alle. Et studiejob du ikke vil hjem fra.. at blive en del af en succes løn efter overenskomst et nyt og spændende arbejdsmiljø Vi glæder os til at høre fra dig. Alle ansøgere får svar

Vi har rygende travlt og søger derfor flere dygtige tjenerafløsere til vores helt igennem fantastiske hold.

Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Carlton i Århus. Midt i historiske og charmerende omgivelser i hjertet af Latinerkvarteret i Århus.

Vi er en dynamisk forretning med private selskabslokaler, mange events og byens hyggeligste udeservering. Vi er en del af forretning med flere restauranter. Du vil udover Carlton også være knyttet til Selskabspavillonen i Risskov hvor vi laver mange selskaber samt Restaurant Seafood på Marselisborg Havn som også er en del af denne lille "familie". Dine timer vil fordele sig på disse steder.

Vi forventer, at du:

 • har en erfaring med á la carte og selskaber
 • har kendskab til vin. Vores gæster elsker vin!
 • har en professionel tilgang til gæster og kolleger med humor og glimt i øjet
 • kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang
 • er mødestabil, ansvarlig og præsentabel
 • er serviceminded, smilende og positiv med lysten til at motivere dine kollegaer
 • har lysten til at give gæsterne en fantastisk oplevelse
 • Er fleksibel til at hjælpe der hvor der er behov. 

Vi tilbyder:

 • Et fantastisk team hvor vi hjælper alle.
 • Et studiejob du ikke vil hjem fra..
 • at blive en del af en succes
 • løn efter overenskomst
 • et nyt og spændende arbejdsmiljø

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alle ansøgere får svar 

CarltonAarhus C2019-01-16T00:00:002019-03-13T00:00:00
3299424724 deltid og 1 fuldtids tjener med erfaring søgesRobot Vi forbereder os inden foråret og sommeren står for døren, og ansætter derfor 4 deltid og 1 fuldtidstjener i løbet af februar. Er det noget for dig ? Vi søger tjenere, gerne med erfaring fra lignende job. Min. 20 år. Gerne med hygiejnebevis. Vi er en travl cafe, i hjertet af Aarhus. Hos Cafe Faust er gæsten i højsædet. Dette betyder også at vores personale skal være utrolig serviceminded og smilende. Du skal være fleksibel, og have lyst til at have en travl arbejdssommer. Lyder dette som noget for dig ? Send en ansøgning, og du hører fra os.

Vi forbereder os inden foråret og sommeren står for døren, og ansætter derfor 4 deltid og 1 fuldtidstjener i løbet af februar. 

Er det noget for dig ? 

Vi søger tjenere, gerne med erfaring fra lignende job. 

Min. 20 år. 

Gerne med hygiejnebevis. 

 

Vi er en travl cafe, i hjertet af Aarhus. Hos Cafe Faust er gæsten i højsædet. Dette betyder også at vores personale skal være utrolig serviceminded og smilende. 

Du skal være fleksibel, og have lyst til at have en travl arbejdssommer. 

Lyder dette som noget for dig ? Send en ansøgning, og du hører fra os. 

CAFE FAUST A/SAarhus C2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329940345Serveringsmedarbejder, til deltid & afløsningRobot Til servering på Pub en søges en medarbejder. Du SKAL TALE SKRIVE DANSK, være udadvendt, serviceminded, selvstændig, ansvarsbevidst, tålmodig, da der er tale om blandet publikum. Kunne lide at have med mennesker at gøre og have et godt humør, bred almen interesse er en fordel. Arbejdstid hver anden weekend fordelt på skiftevis fredag - lørdag aften (19:00-03:30), og lørdag - søndag (12:00-21:30), plus afløsning. Åbningstider: mandag til fredag kl. 09:30 03:00 lørdag kl. 12:00 03:00 søndag kl. 12:00 21:00 Vagter ligger mest fre-, lør-, søndag, dog med afløsning i alle ugens dage, i forbindelse med ferie m.m. Pub en er et lille lokalt værtshus på Frederiksbjerg med ca. 35 siddepladser, beliggende tæt på centrum, banegården og Bruuns galleri. Det er stedet hvor man hygger sig, et fritidshjem for voksne , både unge og ældre, med kunder der kommer lejlighedsvis og andre er stamkunder. Mottoet : er syng og vær glad. PS. jobsamtaler starter fra hurtigst muligt, hvis ikke du hører fra er jobbet besat til anden side !

Til servering på Pub’en søges en medarbejder. Du SKAL TALE & SKRIVE DANSK, være udadvendt, serviceminded, selvstændig, ansvarsbevidst, tålmodig, da der er tale om blandet publikum. Kunne lide at have med mennesker at gøre og have et godt humør, bred almen interesse er en fordel. Arbejdstid hver anden weekend fordelt på skiftevis fredag - lørdag aften (19:00-03:30), og lørdag - søndag (12:00-21:30), plus afløsning. Åbningstider: mandag til fredag kl. 09:30 – 03:00 lørdag kl. 12:00 – 03:00 søndag kl. 12:00 – 21:00 Vagter ligger mest fre-, lør-, søndag, dog med afløsning i alle ugens dage, i forbindelse med ferie m.m. Pub’en er et lille lokalt værtshus på Frederiksbjerg med ca. 35 siddepladser, beliggende tæt på centrum, banegården og Bruuns galleri. Det er stedet hvor man hygger sig, ”et fritidshjem for voksne”, både unge og ældre, med kunder der kommer lejlighedsvis og andre er stamkunder. Mottoet : er syng og vær glad.

 

PS. jobsamtaler starter fra hurtigst muligt, hvis ikke du hører fra er jobbet besat til anden side !

PUB'EN ApSAarhus C2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfaren bartender søges til weekenderne

Café Alimento I/S

Aarhus C
Cafe Alimento er en af de ældste caféer ved åen, som er placeret i midten af Åboulevarden. Vi lægger stor vægt på afslappet værtskab og troværdigt ejerskab, bygget på stramme indre linjer. Siden 1996, har vi løftet opgaven som en familie hvor alle h...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Bartender til hyggelig restaurant

RICKS ApS

Aarhus C
Erfaren bartender til travl restaurant i Aarhus C. Vi søger en erfarne og dygtige bartender til weekend vagter(eftermiddag aften) samt enkelte hverdage ca.15-35 timer ugentlig. Det er et krav at du har erfaring som bartender og er vant til at arbejd...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:10. april 2019

Carlton søger tjenerafløsere

Carlton

Aarhus C
Vi har rygende travlt og søger derfor flere dygtige tjenerafløsere til vores helt igennem fantastiske hold. Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Carlton i Århus. Midt i historiske og charmerende omgivelser i hjertet a...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

4 deltid og 1 fuldtids tjener med erfaring søges

CAFE FAUST A/S

Aarhus C
Vi forbereder os inden foråret og sommeren står for døren, og ansætter derfor 4 deltid og 1 fuldtidstjener i løbet af februar. Er det noget for dig ? Vi søger tjenere, gerne med erfaring fra lignende job. Min. 20 år. Gerne med hygiejnebevis. Vi er e...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Serveringsmedarbejder, til deltid & afløsning

PUB'EN ApS

Aarhus C
Til servering på Pub en søges en medarbejder. Du SKAL TALE SKRIVE DANSK, være udadvendt, serviceminded, selvstændig, ansvarsbevidst, tålmodig, da der er tale om blandet publikum. Kunne lide at have med mennesker at gøre og have et godt humør, bred a...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019