Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bartender til Waxies

Bartender med erfaring fra bar-/restaurationsbranchen.

Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage.

Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer.

Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren.

Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises.

Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen.

Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk.

Løn efter overenskomst.

Send ansøgning + CV til Agit på > mail@waxies.dk <


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946434Phoenix-d9d0966812019-01-22T00:00:00Bartender til Waxies

Bartender med erfaring fra bar-/restaurationsbranchen.

Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage.

Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer.

Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren.

Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises.

Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen.

Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk.

Løn efter overenskomst.

Send ansøgning + CV til Agit på > mail@waxies.dk <

2019-03-20T00:50:34.007 Bartender med erfaring fra bar- restaurationsbranchen. Arbejdstid i dag- og nattetimer 7 dage om ugen. 25-30 timer ugentligt med mulighed for fuldtid. Med fleksible fridage. Stillingen omfatter servering og fremstilling af drikkevarer. Det er vigtigt at man er udadvendt, kan tage en snak med gæsterne og skabe god stemning i og omkring baren. Almindelige forfaldende opgaver. Samt delansvarlig for pengehåndtering og bygningssikring. Straffeattest skal kunne fremvises. Der foretrækkes ansøgere med nogle års erfaring fra branchen, da en vis modenhed er påkrævet i stillingen. Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk. Løn efter overenskomst. Send ansøgning CV til Agit på mail@waxies.dk11Jobnetd9d09668100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3440857WAXIES ApS11Frederiksgade 168000Aarhus CDKDanmark0
mail@waxies.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent697745JobNet493398449339841000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d09668&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr du imødekommende og åben? Som Bartender hos WAXIES ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512301Bartender18Hotel og restauration360273180Agit Kalkanmail@waxies.dkDKDanmarkDKDanmark330000898Bartender søges til byens hyggeligste barRobot Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag. Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. Vores krav er: Du skal være 23 Ha minimum 1 års erfaring bag baren (yderligere oplæring står vi for) Utrolig serviceminded og klar på at være en del af festen selv i pressede situationer. Besidde god ordenssans i baren selv i de travle perioder. Være en teamplayer Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Send os et CV med billede til info@pindscafe og fortæl meget KORT om dig selv.

Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag.

 

Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. 

Vores krav er:

Du skal være 23+

Ha’ minimum 1 års erfaring bag baren (yderligere oplæring står vi for)

Utrolig serviceminded og klar på at være en del af festen selv i pressede situationer. 

Besidde god ordenssans i baren selv i de travle perioder. 

Være en teamplayer

 

Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Send os et CV med billede til info@pindscafe og fortæl meget KORT om dig selv. 

Pind's CafeAarhus C2019-04-04T00:00:002019-05-30T00:00:00
330009607BartenderRobot Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv? Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend. Du skal være festens midtpunkt og have et stort netværk. Du må gerne have barerfaring, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde min. 1 gang om ugen enten torsdag, fredag eller lørdag nat. Kan du se dig selv i ovenstående, så smid os en ansøgning 2 velligende billeder på mojo@mojoaarhus.dk. I ansøgningen skal du fortælle, hvordan du og dit netværk kan bidrage til festen på Mojo. Vi afholder løbende samtaler, og du skal kunne begynde i dit nye job hurtigst muligt, så skynd dig at sende os et par ord om dig selv.

Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv?

Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend.

Du skal være festens midtpunkt og have et stort netværk. Du må gerne have barerfaring, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde min. 1 gang om ugen enten torsdag, fredag eller lørdag nat.

Kan du se dig selv i ovenstående, så smid os en ansøgning + 2 velligende billeder på mojo@mojoaarhus.dk. I ansøgningen skal du fortælle, hvordan du og dit netværk kan bidrage til festen på Mojo.

Vi afholder løbende samtaler, og du skal kunne begynde i dit nye job hurtigst muligt, så skynd dig at sende os et par ord om dig selv.

Mojo ApSAarhus C2019-04-19T00:00:002019-05-15T00:00:00
330011120BARTENDER med erfaringRobot Vi søger en bartender med erfaring til arbejde fredage og lørdage aftener hver anden weekend. Vi forventer: - du kan indgå i et team - er fleksibel - er servicemindet og ordentlig - kan smile, også i stressede situationer. Det er en fordel, at du kan tysk, men er ikke et krav. pga vores nuværende personalesammensætning vil kvindelige ansøgere blive foretrukket. -Ansættelse snarest muligt.

Vi søger en bartender med erfaring til arbejde fredage og lørdage aftener hver anden weekend.

Vi forventer:

- du kan indgå i et team

- er fleksibel

- er servicemindet og ordentlig

- kan smile, også i stressede situationer.

Det er en fordel, at du kan tysk, men er ikke et krav. pga vores nuværende personalesammensætning vil kvindelige ansøgere blive foretrukket. 

-Ansættelse snarest muligt.

Die Kleine Bierstube v/Katy KreieAarhus C2019-04-25T00:00:002019-05-10T00:00:00
329983344Restaurant Seafood søger tjenerafløsereRobot Vi er klar til en ny sæson på Restaurant Seafood Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Marselisborg Havn Vi er en dynamisk forretning med private selskabslokaler, mange events og byens hyggeligste udeservering. Vi er en del af forretning med flere restauranter. Du vil udover Restaurant Seafood også være knyttet til Selskabspavillonen i Risskov hvor vi laver mange selskaber samt Carlton på Pustervig som også er en del af denne lille familie . Dine timer vil fordele sig på disse steder. Vi forventer, at du: har en erfaring med la carte og selskaber har kendskab til vin. Vores gæster elsker vin! har en professionel tilgang til gæster og kolleger med humor og glimt i øjet kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på n gang er mødestabil, ansvarlig og præsentabel er serviceminded, smilende og positiv med lysten til at motivere dine kollegaer har lysten til at give gæsterne en fantastisk oplevelse Er fleksibel til at hjælpe der hvor der er behov. Vi tilbyder: Et fantastisk team hvor vi hjælper alle. Et studiejob du ikke vil hjem fra.. at blive en del af en succes løn efter overenskomst et nyt og spændende arbejdsmiljø Vi glæder os til at høre fra dig. Alle ansøgere får svar

Vi er klar til en ny sæson på Restaurant Seafood

Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Marselisborg Havn

Vi er en dynamisk forretning med private selskabslokaler, mange events og byens hyggeligste udeservering. Vi er en del af forretning med flere restauranter. Du vil udover Restaurant Seafood også være knyttet til Selskabspavillonen i Risskov hvor vi laver mange selskaber samt Carlton på Pustervig som også er en del af denne lille "familie". Dine timer vil fordele sig på disse steder.

Vi forventer, at du:

 • har en erfaring med á la carte og selskaber
 • har kendskab til vin. Vores gæster elsker vin!
 • har en professionel tilgang til gæster og kolleger med humor og glimt i øjet
 • kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang
 • er mødestabil, ansvarlig og præsentabel
 • er serviceminded, smilende og positiv med lysten til at motivere dine kollegaer
 • har lysten til at give gæsterne en fantastisk oplevelse
 • Er fleksibel til at hjælpe der hvor der er behov. 

Vi tilbyder:

 • Et fantastisk team hvor vi hjælper alle.
 • Et studiejob du ikke vil hjem fra..
 • at blive en del af en succes
 • løn efter overenskomst
 • et nyt og spændende arbejdsmiljø

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alle ansøgere får svar 

Restaurant SeafoodAarhus C2019-03-23T00:00:002019-05-18T00:00:00
329983157Vi mangler Tjenere til Det Glade Vanvid.Robot Vi mangler Tjenere til Det Glade Vanvid - Fordi På Det Glade Vanvid har vi travlt .. Vanvittigt Travlt Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del vores team og glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi hjælpes ad med at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge hvordan vi gør. Vi ser helst, at du har serveringserfaring fra restaurationsbranchen, men endnu vigtigere er d t, at du kan spejle dig i nedenstående: Kan du sige ja tak til følgende, er det netop dig vi leder efter: Er du klar til at arbejde et travlt sted med godt humør og fart på? Har du en medfødt og sund interesse for mad og vin og er du lærenem? Er du smilende, præsentabel og en hamrende vellidt kollega? Er du løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger? Er du glad og udadvendt? Kan du bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation? Ved Det glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings Spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde. Du skal have lyst til et udfordrende job i et udviklingsorienteret og internationalt miljø. Du er passioneret omkring mad service og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt musikken spiller!! Så Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster Kunder en fantastisk oplevelse. - Så er det lige dig vi har brug for. Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde: En stærk virksomhed i konstant udvikling En Restaurant som værner som smag service Unikt sammenhold blandt medarbejderne En attraktiv vagtplan Fordelagtige personalegoder Attraktiv løn efter kvalifikationer Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send os en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag eller fat telefonen giv os et kald. Vi glæder os til at høre fra dig! Med venlig hilsen Brødrene Koch Lasse Koch 45 86186400 job@brodrenekoch.dk www.brodrenekoch.dk www.Detgladevanvid.dk

Vi mangler Tjenere til Det Glade Vanvid  - Fordi På Det Glade Vanvid har vi travlt…….. Vanvittigt Travlt……

Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del vores team og glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi hjælpes ad med at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge hvordan vi gør. Vi ser helst, at du har serveringserfaring fra restaurationsbranchen, men endnu vigtigere er dét, at du kan spejle dig i nedenstående:

Kan du sige “ja tak” til følgende, er det netop dig vi leder efter:

Er du klar til at arbejde et travlt sted med godt humør og fart på?

Har du en medfødt og sund interesse for mad og vin – og er du lærenem?

Er du smilende, præsentabel og en hamrende vellidt kollega?

Er du løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger?

Er du glad og udadvendt? Kan du bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation?

Ved Det glade Vanvid bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive en af danskernes yndlings Spisesteder, samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde.

Du skal have lyst til et udfordrende job i et udviklingsorienteret og internationalt miljø.

Du er passioneret omkring mad & service og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt & musikken spiller!!

Så Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster & Kunder en fantastisk oplevelse. - Så er det lige dig vi har brug for.

 

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

En stærk virksomhed i konstant udvikling

En Restaurant som værner som smag & service

Unikt sammenhold blandt medarbejderne

En attraktiv vagtplan

Fordelagtige personalegoder

Attraktiv løn efter kvalifikationer

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send os en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag eller fat telefonen & giv os et kald.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Brødrene Koch

Lasse Koch

+ 45 86186400

job@brodrenekoch.dk

www.brodrenekoch.dk

www.Detgladevanvid.dk

KOCHERIET ApSAarhus C2019-03-22T00:00:002019-05-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bartender søges til byens hyggeligste bar

Pind's Cafe

Aarhus C
Pinds Cafe er stedet hvor flere generationer mødes og hygger under samme tag. Vi er i øjeblikket på udkig efter en bartender der har lyst og viljen til at være en del af vores fantastiske team. Vores krav er: Du skal være 23 Ha minimum 1 års erfarin...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Bartender

Mojo ApS

Aarhus C
Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv? Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend. Du skal være festens midtpunkt og ha...
Indrykket:19. april 2019
Udløbsdato:15. maj 2019

BARTENDER med erfaring

Die Kleine Bierstube v/Katy Kreie

Aarhus C
Vi søger en bartender med erfaring til arbejde fredage og lørdage aftener hver anden weekend. Vi forventer: - du kan indgå i et team - er fleksibel - er servicemindet og ordentlig - kan smile, også i stressede situationer. Det er en fordel, at du ka...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:10. maj 2019

Restaurant Seafood søger tjenerafløsere

Restaurant Seafood

Aarhus C
Vi er klar til en ny sæson på Restaurant Seafood Vi søger nye tjenerafløsere for at supplere vores gode tjenerteam på Marselisborg Havn Vi er en dynamisk forretning med private selskabslokaler, mange events og byens hyggeligste udeservering. Vi er e...
Indrykket:23. marts 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

Vi mangler Tjenere til Det Glade Vanvid.

KOCHERIET ApS

Aarhus C
Vi mangler Tjenere til Det Glade Vanvid - Fordi På Det Glade Vanvid har vi travlt .. Vanvittigt Travlt Vi mangler derfor dig, der brænder for at blive en del vores team og glade medarbejdere og som vil være med til at indgå i et fælleskab, hvor vi h...
Indrykket:22. marts 2019
Udløbsdato:17. maj 2019