Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bartender/serveringspersonale

Esbjerg Street Food Esbjerg Street Food er byens genopståede mad- og kulturhus, som åbner i marts 2020. Vi er på den måde en ny organisation, der de sidste 5 måneder har været under udvikling og genopbygning.

Vi vil med stedet danne kulisserne for et frirum i byen, hvor mennesker kan samles om kvalitets-streetfood og oplevelser, der udvider byens kulturliv. Vi elsker mangfoldighed og velkommer mennesker på tværs af kulturer, generationer og baggrunde, i uformelle omgivelser med sjæl og historie. Vi ser Esbjerg Streetfood som et fællesprojekt og tror på, at det skal løftes i et fællesskab mellem dygtige medarbejdere, engagerede iværksættere og ildsjæle fra lokalområdet.

Serviceminded og ansvarsfuld som bartender/ serveringspersonale hos Esbjerg streetfood bliver du en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der i fællesskab tager ansvar for driften og udviklingen af stedet. Dine primære opgaver vil være at betjene husets barer og at servere mad fra de forskellige madboder, når gæster benytter sig af muligheden for bordservering. Stillingen er en deltidsstilling.

Hvem er du:

- +18 år, smilende og udadvendt, god med mennesker og god til service

- Kan arbejde struktureret og effektivt

- Kan skabe god stemning og sørge for, at den når ud til vores gæster

- Har gerne erfaringer fra branchen, men det er ikke et krav

Ansøgning og kontakt Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på job@esbjergstreetfood.com

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

BARTENDER søges til Nuuk, Grønland

Jobbest

Nuuk
Det 4-stjernede Hotel Hans Egede, der også omfatter et 5-stjernet kursus- og konferencecenter, midt i Grønlands hovedstad søger en engageret og erfaren bartender til SKYLINE BAR med tiltrædelse snarest muligt. Dig: God erfaring fra cocktailbar Gæste...
Indrykket:25. marts 2020