Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Basketballtræner til idrætslinjen på Bellahøj Skole (barselsvikariat)

Da en af vores to dygtige trænere på vores basketballlinje skal på barsel, søger vi en barselsvikar med kompetencer på højt niveau.

Vi søger en træner, der i samarbejde med vores nuværende basketballtræner har kompetence til at træne elever på højt niveau med særligt fokus på ”skadesforebyggende træning og individuelt teknisk træning”. Vi forventer, du er kendt i basketballmiljøet og har erfaring som træner eller spiller på meget højt niveau. Vi kan fx se en basketballspiller på højt niveau i rollen uden den store trænererfaring, som vi kan se en decideret træner med erfaring. Vi har to trænere til alle morgentræninger, og den anden træner har meget stor trænererfaring.

Vi forventer, at du er dygtig til relationsarbejde, da du kommer til at have ansvaret for udviklingen af vores idrætselever to gange ugentligt, samt at du kan leve op til udviklingen og arbejdet med, ”skadesforebyggende træning og individuelt teknisk fokus”.

Træningen foregår i Grøndalscenteret mandag og torsdag kl. 8.00-9.30 i skoleugerne.

Om Bellahøj Skole – Københavns Idrætsskole
Vi har særlige idrætsklasser for udvalgte elever med højt niveau indenfor idrætsgrenene svømning, håndbold, fodbold, basketball og badminton, der alle træner deres specifikke sport to gange ugentligt i skoletiden. Eleverne går i 7.-9. klasse og er typisk mellem 12 og 15 år – antallet af spillere til morgentræningen kan variere fra 5-15 spillere til den enkelte træning – men da fokus er individuelt, skal du kunne se det som en styrke.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.bellahoej.aula.dk – under ”idrætslinjen 7.-9. klasse”

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat på et vikariat på læreroverenskomst og fast månedslønnet med en ugentlig norm på 5,5 timer. Den resterende tid, som ikke direkte er træning, vil medgå til forberedelse, efterbehandling, forældre/elevkontakt via Aula, trænermøder mv. og er relativt fleksibelt, så du evt. kan passe et andet arbejde, studie etc. 

Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter.

Stillingen er omfattet af “Overenskomsten for lærere m.fl. i Folkeskolen og i Københavns Kommune” og “Arbejdstidsaftalen for lærere i den primærkommunale folkeskole og i Københavns Kommune”.
Aflønning vil ske i henhold til “Aftale om løn i Folkeskolen – Københavns Kommune”, samt “Forhåndsaftale mellem Uddannelses- og Ungdomsforvaltningen og Københavns Lærerforening”.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte idrætslinjekoordinator Nick Valentin Szwiec på 5155 8195.

Hvis du er uddannet lærer bedes ansøgningen vedlagt kopi af bevis for bestået læreruddannelse.

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020
Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 8 og 9.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.