Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BAUHAUS Valby søger kompetent leder til vores afdeling for erhvervskunder

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en leder, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Kan du give vores erhvervskunder en rådgivning og service ud over det sædvanlige?

Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af sælgerne i afdelingen for erhvervskunderne samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

Vi kan tilbyde dig gode arbejdsvilkår og dygtige kolleger, personlige og faglige udviklingsmuligheder i en dynamisk virksomhed, hvor trivsel og arbejdsmiljø vægtes højt. Attraktive personalegoder og en løn svarende til dine kvalifikationer.

Faglig kompetent leder med de rigtige holdninger

Som person er du positiv, resultatorienteret og når dine mål, og du kan lide at gå forest. Du er udadvendt og ordholden og formår at skabe gode relationer til kunder og leverandører. Du har et højt fagligt niveau og dit branchekendskab samt forståelse for god kundeservice, gør at kunden altid er i fokus og føler sig tryg.

Du ved at, det er vigtigt, at have øje for detaljen samt at overholde deadlines og du trives med, at have mange bolde i luften og er ikke bange for at give den en skalle, når det er nødvendigt.

Kvalifikationer

Du er formentligt uddannet inden for byggemarked, trælast eller engrossalg til byggebranchen – gerne med erfaring fra et eller flere håndværksfag som f.eks. tømrer, murer eller bygningskonstruktør.

Interesseret?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte varehuschef Jesper Slott Andersen på telefon 48209380, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.