Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BEDEMAND SØGES TIL KJELLERUP AFDELINGSANSVAR OG MULIGHED FOR MEDEJERSKAB

Som led i Bedemand Kjellerup-Ans udvikling og i forbindelse med, at Poul Henning delvist går på pension, søges en bedemand M/K bosiddende i Kjellerup/Ans området, som kan lide at yde en medmenneskelig service, og som gerne vil tage ansvar!

Ansvar og opgaver:

Bedemandens vigtigste opgaver er at medvirke til et sidste farvel. Gennem dialog, rådgivning og din evne til at organisere, er det dit ansvar at sikre den ønskede afsked.

Ikke to dage er ens som bedemand, så du skal kunne lide at håndtere en varieret og krævende opgavemængde og holde styr på alle løse ender i en omfattende sagsstyring. Der er mange kontakter, som skal koordineres. Din rolle som bedemand er at sikre, at hele forløbet omkring begravelsen eller bisættelsen, gennemføres som ønsket og efter højeste etiske standarder.

Kvalifikationer:

Måske er du administrativ medarbejder eller indenfor salg og service, måske er du inden for omsorgs-sektoren, måske er du koordinator, eller måske er du allerede bedemand i dag! Din indfaldsvinkel kan have både en oplevelses, administrativ eller en mere praktisk karakter, og du må meget gerne have erfaring med behovsrelateret og personlig rådgivning. Vigtigt er, at du motiveres af at servicere, hjælpe andre og af at være med til at gøre en forskel og skabe noget personligt samtidig med alle .

Kendetegnende for dig er, at de medmenneskelige værdier er i højsæde, og du udviser stor empati. Som person har du et godt overblik og kan lide at levere høj kvalitet og service. Du er teamorienteret, tager ansvar og initiativ og kan fungere under tidspres og med skiftende arbejdstider uden at det påvirker dit nærvær og din medmenneskelige tilgang til dine opgaver.

Begravelsesforretningen sikrer en grundig oplæring, og hvis du ikke er uddannet bedemand, vil du gennemgå en professionel uddannelse gennem den danske brancheforening Danske Bedemænd!

 Interesseret?

Har du den rette profil, og ønsker du at gøre en forskel og være værdifuld for mange mennesker i din hverdag, så mail din ansøgning og CV i Word eller PDF til pr@perras.dk eller kig forbi forretningen på Vestergade 20.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 41 66 33. Alle henvendelser behandles fortroligt. Der vil løbende blive afholdt samtaler, og vi ansætter, så snart vi har den rette.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlige hilsener

Per Rasmussen Bedemand Kjellerup-Ans I Vestergade 20 I 8620 Kjellerup I www.bmka.dk

 

Bedemand Kjellerup-Ans er en del af Firmaet Bedemand Per Rasmussen, som i dag omfatter fire forretninger. Bedemandens opgave er at medvirke til et sidste farvel. En afsked der ikke kan gøres om, og som stiller særlige krav. Med overblik, rådgivning og evnen til at organisere, sikrer bedemanden at ønsker og forventninger indfries. Firmaet Bedemand Per Rasmussen sætter højeste standarter i branchen for kundetilfredshed og rådgivning - vi lytter til jeres ønsker!Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.