Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bee-Clean søger en fuldtids rengøringsassistent

Er du kvalitetsbevidst, grundig og selvstændig? Og vil du være en del af en virksomhed, hvis vision er at gøre kundernes hverdag lettere ved at levere ’Ren Kvalitet’? Så kan du evt. blive Bee-Clean’s rengøringsassistent i Aarhus og omegn. 

Bliv en del af en lille virksomhed, der vægter et godt arbejdsmiljø meget højt - igennem tillid, retfærdighed og samarbejde.
Bee-Clean er en lille nystartet servicevirksomhed, der er i en rivende udvikling. Bee-Clean er opstartet med baggrund i mange års erfaring indenfor serviceindustrien. I dag er Bee-Clean et lille team på to fuldtidsansatte og en deltidsansat. Kernen i vores forretning er at levere en ydelse der gør kundens hverdag lettere. Derfor er det særligt vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og vil være med til at sætte kunderne i centrum. Vi har derfor valgt at investere i vores medarbejdere, igennem gode arbejdsvilkår samt en anerkendende ledelsestilgang.

Vores hverdag
I stillingen som rengøringsassistent vil dine arbejdsopgaver bestå af rengøring på kontorer, ved fraflytning af lejligheder og andet forefaldende. Du vil blive en del af et godt team, hvor engagement, fleksibilitet og hjælpsomhed vægtes højt. Du vil dagligt referere til indehaveren.

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen mandag til torsdag fra kl. 07:00 til 15:15. Fredage vil arbejdstiden være fra kl. 06:00 til 13:00. Der kan forekomme overarbejde samt justering af arbejdstiden.

Skal vi arbejde sammen?  
Den rette kandidat kan sige ja til følgende: 

  • Er serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats, når der er behov for det.
  • Arbejder selvstændigt med opgaver og er ikke bange for at tage fat.
  • Er glad, positiv og en stor team-player.
  • Minimum 3 år erfaring fra lignende rengøringsjob.
  • Kørekort er et krav.
  • Kan tale, skrive og forstå dansk.

Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig, så send os din ansøgning vedlagt CV via nedenstående mail senest den 15. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. 

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Peter Kuno Andersen på tlf. 30 74 50 75 eller på mail info@bee-clean.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.