Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Behandlersygeplejerske til Gentofte Akutklinik

Vi har fået mulighed for at ansætte to nye behandlersygeplejersker til vores dygtige behandlerteam på Gentofte Akutklinik. Vi prioriterer faglighed, professionalisme samt et godt kollegaskab højt, og søger derfor to ligesindede til at indgå i vores team.

Akutklinikken er en del af Akutmodtagelsen på Herlev og Gentofte hospital, og vi har et tæt samarbejde med andre afsnit i afdelingen. Akutklinikken er fortrinsvis bemandet med behandlersygeplejersker, der selvstændigt behandler ca. 50 % af alle ortopædkirurgiske skader. Vi modtager patienter fra 1813 med mindre ortopædkirurgiske skader mellem kl. 07-22.

Herudover modtager vi medicinske og kardiologiske patienter hele døgnet. Vi modtager både alvorligt syge patienter indbragt med ambulance og patienter, som selv kan transportere sig ind på hospitalet. Desuden modtages patienter til almenlæge (lægevagten) i hverdagen mellem kl. 17 og 22 og i weekenden mellem kl. 8 og 22, henvist fra 1813.

Efter introduktion og oplæring vil du bl.a. få ansvar for modtagelse og behandling af akutte patienter samt at sikre sygeplejefaglig observation, pleje og behandling af høj faglig standard. Du vil også få til opgave at arbejde med koordinering af patientforløb samt sikre hensigtsmæssig planlægning, delegering og udførelse af sygeplejen til den enkelte patient.Af vores fremtidige kollega forventer vi, at du:

  • har lyst til den akutte sygepleje med mange korte patientkontakter
  • ønsker at udfordre og udvikle dig selv fagligt og personligt
  • er god til at have mange bolde i luften, og kan planlægge og prioritere
  • kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
  • kan lide det uforudsigelige i hverdagen
  • har behandleruddannelse eller ønske om at få det
Vi kan tilbyde:

  • Erfarne og engagerede kollegaer
  • En bred vifte af akutte sygeplejeopgaver inden for det akutte speciale
  • Godt tværfagligt samarbejde
  • Vagter af 6-12 timers varighed med stor indflydelse på egen vagtplan


Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse f.eks. til Akutsygeplejerske. Vi har gode karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker.Et par praktiske detaljer

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter 1 stilling pr. 1.1.2021 og 1 stilling per. 1.2.2021.

Du skal forvente 10-12 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 2 eller 3. Weekend.Hvis du ikke er behandlersygeplejerske, kan vi tilbyde uddannelsen efter 1-2 års ansættelse, alt efter erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest fredag den 23/11 2020 kl. 12.00.Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøge os, så kontakt afdelingssygeplejerske Marianne Hummel, 3867 3213, e-mail: marianne.gitte.hummel.01@regionh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.