BEKEY søger en finanspraktikant

Er du i gang med en uddannelse inden for økonomi, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i vores finansafdeling! 
 
BEKEY søger en finanspraktikant til et 3-5 måneders praktikforløb i efteråret 2018 med opstart i august/september. Praktikforløbet er ulønnet, og arbejdstiden vil typisk ligge på 37 timer om ugen.  
 
BEKEY er en innovativ iværksættervirksomhed i rivende udvikling. Vi udvikler, producerer og leverer elektroniske bluetoothbaserede låsesystemer, og vores overordnede målsætning er at erstatte den fysiske nøgle med digitale nøgleløsninger. Produktporteføljen til elektronisk nøgleadministration omfatter både hardware og software, og sælges som en SaaS-løsning til såvel det offentlige som det private marked i flere lande.  
 
Start din karriere i BEKEY 
Et praktikforløb hos BEKEY styrker dine kompetencer og kickstarter din professionelle karriere. Vores tidligere praktikanter fremhæver, at de hos BEKEY har fået flere spændende arbejdsopgaver end deres medstuderende. Som finanspraktikant i BEKEY bliver du fra starten en del af dagligdagen, hvor du får indblik i arbejdet i en finansafdeling fra A-Z, men i høj grad får selvstændigt ansvar for dine egne opgaver. Hverdagen er alsidig og afvekslende, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 
  • Finansielle driftsopgaver 
  • Bidrage til udarbejdelse af månedsrapporter 
  • Udarbejdelse af diverse businesscases, markedsanalyser og finansielle rapporter 
BEKEY har et iværksættermiljø, hvor der er plads til at lære, og hvor du har gode muligheder for at prøve forskellige idéer af. Vi tilbyder et praktikforløb, som du selv kan være med til at præge, og hvor du løbende bliver stillet overfor nye udfordringer både fagligt og personligt.  
 
Om dig 
Du er i gang med et relevant studie indenfor økonomi som fx cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. Du har stærke analytiske evner, som du bruger til at skabe konkrete løsninger. Jobbet er for dig der: 
  • Har et struktureret, logisk og analytisk mindset  
  • Tager ansvar og arbejder effektivt og selvstændigt, men også som en aktiv del af et team 
  • Tænker ud af boksen og udfordrer ”as-is” med nye trends, idéer og metoder 
  • Er proaktiv og initiativrig og foretrækker en afvekslende hverdag  
  • Taler og skriver flydende dansk 
Du er fagligt stærk og arbejdsom, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at opnå succes hos os. 
 
Vi tilbyder 
Et spændende praktikforløb, der styrker dine kompetencer til din fortsatte karriere. Hos BEKEY bliver du en del af et team, der er førende på markedet - en udvikling vi har tænkt os at fastholde og udvikle. Vi har det sjovt, men arbejder hårdt og drives af at vinde.  
 
Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Praktikken er ulønnet, men vi betaler offentlig transport til/fra arbejde. Vi sørger selvfølgelig også for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om BEKEY, så klik ind på vores hjemmeside bekey.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV og relevante eksamensbeviser og anbefalinger i dag. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Lisbeth Larsen på telefon +45 4348 7866.  
 
BEKEY A/S er 100% ejet af den børsnoterede virksomhed North Media A/S. North Media blev grundlagt i 1965 og er i dag en koncern med 550 medarbejdere og en omsætning på 0,9 mia. kr. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

BEKEY søger praktikant med interesse for digital marketing

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

BEKEY søger praktikant til salg og forretningsudvikling

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for salg eller markedsføring, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikfo...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Procesorienteret studentermedhjælper til PET

Politiets Efterretningstjeneste

Gladsaxe
Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Trives du med et mix af praktiske opgaver og dokumentation af arbejdsprocesser og flows? Vi tilbyder en mulighed for at få hands on og bruge dine kompetencer i praksis hos PET s it-driftssektion....
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Minetilbud.dk søger praktikant med interesse for digitale medier og forbrugerrettet kommunikation

FK Distribution A/S

Høje-Taastrup
Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing eller kommunikation, og kunne du tænke dig et praktikophold i en virksomhed, der er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til f...