BEKEY søger praktikant til salg og forretningsudvikling

Er du i gang med en uddannelse inden for salg eller markedsføring, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i vores salgsafdeling! 
 
BEKEY søger en salgspraktikant med interesse for strategisk salg og forretningsudvikling til et 3-5 måneders praktikforløb i efteråret 2018 med opstart i august/september. Praktikforløbet er ulønnet, og arbejdstiden vil typisk ligge på 37 timer om ugen. 
 
BEKEY er en innovativ iværksættervirksomhed i rivende udvikling. Vi udvikler, producerer og leverer elektroniske bluetoothbaserede låsesystemer, og vores overordnede målsætning er at erstatte den fysiske nøgle med digitale nøgleløsninger. Produktporteføljen til elektronisk nøgleadministration omfatter både hardware og software, og sælges som en SaaS-løsning til såvel det offentlige som det private marked i flere lande. 
 
Start din karriere i BEKEY 
Et praktikforløb hos BEKEY styrker dine kompetencer og kickstarter din professionelle karriere. Vores tidligere praktikanter fremhæver, at de hos BEKEY har fået flere spændende arbejdsopgaver end deres medstuderende. 
 
Som salgspraktikant i BEKEY får du erfaring med strategisk salg, markedsføring og forretningsudvikling i en virksomhed med en stærk entrepreneurånd. Du bliver fra starten en del af dagligdagen, hvor du får indblik i arbejdet i en salgsafdeling, og i høj grad får selvstændigt ansvar for dine egne opgaver. Hverdagen er alsidig og afvekslende, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 
  • Identificering og kortlægning af markedspotentialer i både ind- og udland 
  • Segmentering og prospektering 
  • Opdatering og optimering af kundeinformationer i vores CRM-system 
  • Kontakt til de danske kommuner ifm. informationsindsamling til en markedsundersøgelse 
  • Deltage i kunde- og statusmøder samt messer, med henblik på præsentation af BEKEYs produkter 
BEKEY har et iværksættermiljø, hvor der er plads til at lære, og hvor du har gode muligheder for at prøve forskellige idéer af. Vi tilbyder et praktikforløb, som du selv kan være med til at præge, og hvor du løbende bliver stillet overfor nye udfordringer både fagligt og personligt. 
 
Om dig 
Du er i gang med et relevant studie inden for salg, markedsføring eller international business. Du er initiativrig og kontaktskabende, og du synes en afvekslende hverdag, der både byder på daglige driftsopgaver og ad hoc opgaver, er spændende og udfordrende. Jobbet er for dig der: 
  • Er skarp til at identificere BEKEY’s salgsmuligheder 
  • Er udadvendt og har et højt drive 
  • Tager ansvar og arbejder effektivt og selvstændigt, men også som en aktiv del af et team 
  • Er kreativ og tænker ud af boksen og udfordrer ”as-is” med nye trends, idéer og metoder 
  • Taler og skriver flydende dansk, og er rutineret i engelsk tale og på skrift 
Du er fagligt stærk og arbejdsom, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at opnå succes hos os. 
 
Vi tilbyder 
Et spændende praktikforløb, der styrker dine kompetencer til din fortsatte karriere. Hos BEKEY bliver du en del af et team, der er førende på markedet - en udvikling vi har tænkt os at fastholde og udvikle. Vi har det sjovt, men arbejder hårdt og drives af at vinde. 
 
Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Praktikken er ulønnet, men vi betaler offentlig transport til/fra arbejde. Vi sørger selvfølgelig også for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om BEKEY, så klik ind på vores hjemmeside bekey.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV, relevante eksamensbeviser og anbefalinger i dag. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Lisbeth Larsen på tlf. 2949 8327 eller lisbeth.larsen@fk.dk  
 
BEKEY A/S er 100% ejet af den børsnoterede virksomhed North Media A/S. North Media blev grundlagt i 1965 og er i dag en koncern med 550 medarbejdere og en omsætning på 0,9 mia. kr. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

BEKEY søger en finanspraktikant

Drift

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for økonomi, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i vores fina...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

BEKEY søger praktikant med interesse for digital marketing

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Procesorienteret studentermedhjælper til PET

Politiets Efterretningstjeneste

Gladsaxe
Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Trives du med et mix af praktiske opgaver og dokumentation af arbejdsprocesser og flows? Vi tilbyder en mulighed for at få hands on og bruge dine kompetencer i praksis hos PET s it-driftssektion....