Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beregner / Salgsmedarbejder

BM Byggeindustri A/S søger en dygtig og effektiv beregner/salgsmedarbejder til at styrke tilbudsgivningen i virksomheden, som hovedsageligt beskæftiger sig med industriel boligbyggeri i hoved- og totalentrepriser samt traditionel renoveringer og nybyggerier i fag- og hovedentrepriser. Der arbejders med kalkulationsprogrammerne Visuel Kalk og Sigma.

BM Byggeindustri A/S er en mellemstor byggevirksomhed, der beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

Som person er du kendetegnet ved: - Systematisk og analyserende - Åben - og med klare udmeldinger - Dygtig "købmand" - Stærk personlighed

Formodentligt har du en baggrund som tømrer med en teknisk overbygning som konstruktør eller ingeniør. Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed, hvor mulighederne er store for den rette ansøger.

BM Byggeindustri A/S tilbyder den kommende beregner/salgsmedarbejder en arbejdsplads med en uformel tone samt gode samarbejdsvillige kollegaer.

Hvis der ønskes yderligere information vedr. stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Mogens Madsen på telefon 21 25 15 13 eller mogens@bmbyggeindustri.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her