Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bernadotteskolen søger snarest en matematik- og fysik/kemilærer til udskolingen

BERNADOTTESKOLEN er en fri grundskole med en international afdeling og er karakteriseret ved et stort engagement, et højt fagligt ambitionsniveau og vægt på de praktisk produktive fag. Vi søger en matematik- og fysik-/kemilærer til udskolingen, 6.-9. klasse, med øjeblikkelig tiltræden. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de forskellige klasselærere og ikke mindst parallelfaglærere på det naturfaglige område.

Om undervisningen i matematik:

Eleverne har fem ugentlige lektioner. På 7.-9. klassetrin med hel klasse, på 6. klassetrin fire ugentlige lektioner med hel klasse og én lektion med halv klasse, altså seks lærerlektioner i alt. Undervisningen følger Fælles Mål, men der er stor frihed til og mulighed for at sætte sit personlige præg. Du er ikke bundet til et bestemt lærebogssystem, og flere af dine kommende kolleger baserer deres undervisning på egne materialer og digitale hjælpemidler. IT er gennemgående i undervisningen og alle elever medbringer deres personlige bærbare computer. Du skal beherske Office 365 (Word, Excel og OneDrive) samt GeoGebra på undervisningsniveau.

Om undervisningen i fysik/kemi:

Fysik/kemiundervisningen begynder på 7. klassetrin, hvor eleverne har én ugentlig dobbeltlektion med halv klasse – fire lærerlektioner i alt. På 8.- og 9. klassetrin er der én ugentlig helklasselektion og én ugentlig lektion med halv klasse – tre lærerlektioner i alt. Undervisningen følger Fælles Mål og er baseret på lærebogssystemet Prisma. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med biologi- og geografilæreren i forberedelsen til den fælles naturfaglige prøve, men får også her muligheden for at sætte dit personlige præg på undervisningen. Fysik/kemilokalet er småt, men veludstyret, og der er gode muligheder for at lave forsøg og eksperimenter.

På Bernadotteskolen er vi optaget af dannelse af selvstændige individer gennem den enkeltes engagement for et berigende fællesskab kombineret med et højt fagligt ambitionsniveau. Vi ønsker at uddanne vores elever til samfundsansvarlige borgere, der tager medansvar nationalt og globalt. Dette søges gjort gennem bl.a. projektorienteret undervisning, værkstedsfag og nære og respektfulde relationer i et kreativt skolemiljø med mange udfoldelsesmuligheder. Vi forventer, at du møder børn, forældre og kolleger med et åbent sind og med humoristisk sans, ligesom vi forventer, at du har forståelse for betydningen af vores demokratiske og humanistiske ramme for skolen, som du vil være med til at præge både fagligt og pædagogisk.

Ansøgning og ansøgningsfrist:

Send din ansøgning pr. mail til adm@bernadotteskolen.dk med titlen ”Ansøgning matematik- og fysik-/kemilærer” og vedhæft ansøgning, eksamenspapirer og evt. udtalelser som pdf-dokumenter. Ansættelsen sker i henhold til gældende regler og for ansatte ved frie grundskoler. Hertil lokal lønaftale for Bernadotteskolen. Yderligere oplysninger om stillingen eller ansøgning kan fås hos skoleleder Marina Kaiser på telefon: 28 32 04 56.

Ansøgningsfristen er fredag d. 23. februar 2018. kl. 12.

Ansættelsessamtaler foregår d. 26. februar 2018.
 

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Yderligere informationer om skolen kan du finde på skolens hjemmeside www.Bernadotteskolen.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her