Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beskæftigelseskonsulenter til Jobcenter København Ungecentret

Jobcenter København søger dygtige job- og virksomhedskonsulenter, der kan bidrage til, at endnu flere ledige københavnere kommer i arbejde eller i uddannelse. Aktuelt søges både til Nytteindsatsen og til det virksomhedsopsøgende arbejde på tværs i jobcentret.  
 
Jobcenter København arbejder for ledige københavnere – både dem, som er tæt på arbejdsmarkedet og dem, som har brug for mere støtte for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Vi samarbejder med virksomheder og uddannelsesinstitutioner med fokus på ordinære job og uddannelsesmuligheder eller placeringer, der skaber jobs eller forbedrer mulighederne på arbejdsmarkedet igennem praktikker og løntilskud.
Derudover varetager vi myndighedsopgaver, herunder at afholde jobsamtaler. Vi arbejder med job- og uddannelsesvejledning individuelt og i grupper, herunder konkret jobsøgning med det formål, at flest muligt hurtigst muligt kommer videre i job/uddannelse, løntilskud eller praktik i virksomheder.
Vi arbejder fra Skelbækgade 4 samt i mindre teams placeret på tre lokationer i københavnsområdet.  
 
Som kollega i Jobcenter København vil du indgå i en anerkendende og dialogorienteret omgangsform i et tæt arbejdsfællesskab med kolleger fra andre faggrupper. Du kommer til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor det er en vigtig forudsætning, at du trives med forandringsprocesser, og hvor udvikling sker parallelt med driften. Det er væsentligt, at du kan tage udfordringer med et smil og være konstruktivt medtænkende.  
 
Du skal have en profil, som kombinerer systematik, administrative egenskaber og flair for it-systemer samtidig med, at du er serviceminded og har et positivt menneskesyn. Der er vigtigt, at du har fokus på at levere en god og professionel service til borgere og virksomheder. Du skal have lyst til at samarbejde med kompetente kollegaer om at løfte en opgave, hvor målet er, at ledige københavnere kommer videre i job eller uddannelse.  
 
Som jobkonsulent har du erfaring med at  
  • samarbejde med forskellige typer virksomheder om at skabe jobmuligheder og forhandle aftaler  
  • forfølge konkrete mål i samarbejde med den enkelte borger  
  • møde borgeren på en ligeværdig og respektfuld måde og arbejde ud fra et anerkendende menneskesyn  
  • arbejde med motivation og forandringsprocesser samt være i stand til at reflektere over egen praksis med henblik på at skabe læring og udvikling  
Du kender beskæftigelseslovgivningen, har et bredt og opdateret arbejdsmarkedskendskab og viden om uddannelsessystemet, og du er vedholdende i forhold til at skabe resultater. Det er en fordel, hvis du har en relevant faglig uddannelse samt kvalifikationer i forhold til beskæftigelsesområdet.  
 
Vi tilbyder dig  
  • Ansættelse i en udviklingsorienteret og politisk styret organisation  
  • Samarbejde med dygtige og selvstændige kolleger, med et fagligt højt ambitionsniveau og forskellige baggrunde  
  • En udfordrende stilling, hvor der er fokus på resultater og effekter 
Ved ansættelsen vil du få en grundig oplæring og introduktion til arbejdspladsen og opgaverne. Desuden får du BIF-uddannelsen – en kompetencegivende uddannelse indenfor beskæftigelse (ECTS-givende). Derudover er der løbende kompetenceudvikling gennem kurser og faglig sparring indenfor mere specifikke arbejdsområder.  
 
Løn- og ansættelsesforhold.  
Løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og HK/Kommunal for vejledere/undervisere indenfor beskæftigelsesområdet i Københavns Kommune. Lønnen er efter principperne om Ny løn.  
 
Der er både tale om fast og tidsbegrænset ansættelse.  
 
Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med flekstidsordning.  
 
Tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest muligt.  
 
Arbejdsstedet er Skelbækgade i København V eller en af vores mindre lokationer.  
 
Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ane Lydholm på 2295 2824.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 22. februar 2018
Jobsamtaler forventes afviklet i uge 8 og 9.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her