Beskæftigelsesrådgiver

JOBCENTER

Beskæftigelsesrådgiver til jobparate/kontanthjælp søges til ambitiøst Jobcenter i midlertidig stilling frem til 31. december 2018 med besættelse snarest.

 
Jobcenter Halsnæs har høje ambitioner for borgere og virksomheder. Resultater skabes i en ramme af høj trivsel og faglig udvikling.  Arbejdsmarkedets muligheder og behov er det afgørende udgangspunkt for vores formidling til ordinære job, virksomhedspraktikker og løntilskudsjob m.m. Vi arbejder målrettet på at sikre virksomhederne den arbejdskraft de efterspørger og i samarbejde med virksomhederne arbejder vi på, at ledige igen kommer i job.

Jobcenter Halsnæs vil medvirke til et fald i ledigheden.  De individuelle samtaler og en virksomhedsrettet indsats er altid et hovedspor i indsatsen, eventuelt i kombination med opkvalificering. Vi arbejder løbende på vores egen faglighed, så de ledige oplever samtalerne med rådgiveren som kompetente og jobrettede og at samtalerne bidrager til høj jobeffekt.
 
Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Borgersamtaler, der er med til at hjælpe borgeren tilbage på arbejdsmarkedet
 • Vejledning og opfølgning på jobsøgning/ opkvalificering efter fælles kvalitetsstandard
 • Administration af kontaktforløb jf. god forvaltningsskik
 • Samarbejde med virksomhedsteamet om matchning til jobordrer
 • Samarbejde med uddannelsesinstitutioner om opkvalificeringsplaner
Vi lægger derfor vægt på, at du som beskæftigelsesrådgiver:
 • Har grundigt kendskab til arbejdsmarkedet og forståelsen af, at mulighederne på arbejdsmarkedet er styrende for rådgivningen
 • Er ambitiøs, løsnings- og resultatorienteret
 • Er udtalt serviceminded og mestrer en motiverende kommunikation
 • Kan trives med at prioritere og strukturere tid og opgaver, i en foranderlig og ofte travl hverdag
 • Kan italesætte krav og forventninger til den ledige og sikre at den lediges eget initiativ i jobsøgningen styrkes
 • Indgår i samarbejder på tværs af jobcenter teams, særligt virksomhedsservice og derved understøtter beskæftigelse og vækst
 • Er fortrolig med brugen af IT og har høj datadisciplin.
 • Der forudsættes ikke en bestemt uddannelsesbaggrund, du modtager systematisk sidemandsoplæring efter introduktionsplan for nye medarbejdere
Vores goder:
Vi sidder teamvis i åbne kontorer, hvilket giver mulighed for løbende sparring og samarbejde med kollegaer. Vi er et stærkt team, hvor du vil sidde sammen med 6 gode kollegaer. Tværfaglige samarbejde giver mulighed for egen og andre faggruppers udvikling, og mulighed for at skabe resultater i fællesskaber.
Vi tør tænke utraditionelt, og medarbejderne deltager aktivt i at videreudvikle arbejdspladsen. Vi deltager gerne i projekter, der bidrager til ny viden og nye metoder, som kan øge effekten af den beskæftigelsesrettede indsats.
Vi er ikke mindst en arbejdsplads med fokus på, at sikre høj trivsel og et rigtigt godt arbejdsmiljø.

Hvis du vil vide mere om jobbet så kan du kontakte:
Teamleder Brian Madsen, mobil 60 23 07 14

Løn og ansættelsesvilkår:
Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer med udgangspunkt i gældende overenskomst for administration og IT (HK overenskomst) og principperne i Ny Løn. Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelsen skal foreligge en tilfredsstillende straffeattest.

Ansøgningsfrist
Fredag d. 23. februar 2018. Vi forventer at afholde samtaler d. 27. og 28. februar 2018.
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her