Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beskrivende Radiograf til Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitets Hospital Køge

Stillingsopslag

Beskrivende radiograf

Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitets Hospital Køge

Er du uddannet beskrivende radiograf, og har du lyst til at være en del af et velfungerende beskriver team har vi en ledig stilling.

Vi søger en engageret og energisk beskrivende radiograf, som har gode samarbejdsevner både indadtil og udadtil i organisationen, Èn som vil være med til at tage ansvar for udvikling af afdelingens kvalitetsarbejde, være faglig sparringspartner for radiografer og deltage i undervisning af både radiografer, radiografstuderende og yngre læger. Er du god til at tage teten og ansvar er du måske lige den vi søger.

Lidt om os:

Billeddiagnostisk afdeling, Sjællands Universitetshospital består af Billeddiagnostisk afdeling i Køge, Roskilde samt sundhedscenter Fakse. Vi har fælles ledelse på de 3 matrikler, og deraf et tæt samarbejde i hele organisationen. På Køge matriklen er vi 85 ansatte, heraf 50 radiografer og 1 sosu assistent. En sonograf og 4 beskrivende radiografer.

Billeddiagnostisk Afdeling, SUH Køge varetager den radiologiske betjening af indlagte og ambulante patienter, samt patienter fra primærsektoren og patienter henvist via det frie sygehusvalg. I alt udfører vi ca. 100 000 undersøgelser på årsbasis.

Vi har været i gang med en stor modernisering og ombygning af afdelingen. Så nu har vi 4 knoglerum, 3 nye Philips DR-rum og et santax rum. Vi har 3 nye Siemens CT-scannere 2 Edgeplus og en Forze CT-scanner

Derudover har vi, en Verity Cone Beam scanner, 3 Siemens Aera 1,5 T MR-scanner, 3 ultralyds apparater, og et Philips gennemlysningsrum.

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er vi i gang med processen, der skal gøre os til en af Danmarks største og bedste røntgenafdelinger. I 2024 er det planen at SUH skal rumme alle specialer som regionens hovedsygehus.

Her er 5 beskrivende radiografer i Køge og Roskilde, som har brug for en ny kollega. Der er et tæt samarbejde på tværs af Køge og Roskilde, og der vil være beskriver dage på begge matrikler. Beskriver delen af dit arbejde udgør ca. 50 % af din arbejdstid. Der er mulighed for at få et individuelt vagtrul,

Som beskrivende radiograf har du ansvaret for selvstændig at beskrive og godkende røntgenbilleder af det perifere og axiale skelet, afholde akut-konference, visitere akutte undersøgelser fra praksis, og være med til billedgennemgang for personale, både radiografer/studerende og yngre læger.

Vi tilbyder

 • Fantastiske kolleger og har et godt arbejdsmiljø

 • Godt tværfagligt samarbejde

 • Et fagligt udviklende miljø. Hvor vi har stort fokus på kvalitet

 • Indflydelse på egen hverdag/frihed under ansvar

 • Alle former for almen radiologi, gennemlysning, CT-skanning og ultralyd

 • Kvalitetssikring og – udvikling i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel

 • Humor og godt humør

  Hospitalet er centralt placeret i forhold til transport. Der går S-tog næsten til døren, busserne kører direkte til sygehuset og motorvejsafkørslen er meget tæt på. Der er gode parkeringsforhold.

  Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

  Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

  Ansættelsen sker i Region Sjælland med tjeneste ved Sjællands Universitetshospital, Billeddiagnostisk Afdeling.

  Yderligere information
  Hvis du vil vide mere om stillingen og arbejdsforhold er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Susan Bang på tlf. 30 58 34 74


  Din ansøgning
  Din ansøgning skal indeholde oplysninger om uddannelse og hidtil erfaring. Ansøgning samt CV skal sendes elektronisk og være os i hænde senest fredag 27/11 2020

  Ansættelsessamtaler finder sted i uge 50

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.