Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Besøgsven til dement kvinde

Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand/kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047543Phoenix-7c1da53712019-06-23T00:00:00Besøgsven til dement kvinde

Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand/kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.

 

2019-08-16T00:51:30.010 Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.11jobnet7c1da537100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssundEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3550974Senior Assistance ApS11Sperrestrupvej 373650ØlstykkeDKDanmark0info@seniorassistance.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent782074JobNet5008137500813710021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Kontor/Kontor_og_administration/9.jpgBesøgsven til dement kvinde12007991Dansk3Læse/ tale522039Medarbejder5Kontor og administration362116241info@seniorassistance.dkinfo@seniorassistance.dkDKDanmarkDKDanmark330120927BK VVS i Ølstykke-Ufaglært medarbejderRobot Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan være: Oprydning inde - og udenfor Holde værkstedsrum rent Holde mandskabsrum rent Du skal være: Motiveret for at arbejde inde og ude Være god til at holde orden Være god til at lytte og hjælpe Være præsentabel Møde til tiden Stillingen som medarbejder BK VVS, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem BK VVS og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension.

Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. 

 

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Oprydning inde - og udenfor
 • Holde værkstedsrum rent
 • Holde mandskabsrum rent

 Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde inde og ude
 • Være god til at holde orden
 • Være god til at lytte og hjælpe
 • Være præsentabel
 • Møde til tiden

 

Stillingen som medarbejder BK VVS, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem BK VVS og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobØlstykke2019-11-08T00:00:002019-12-10T00:00:00
330121434Lukkeansvarlig til Detailbutik i Hillerød ca 7 timer pr. ugeRobot Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt. Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt. Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehuset, hjælpe kunder med spørgsmål osv. Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 21:00-00:30. Disse stillinger er oplagt til folk der har et fuldtidsarbejde i forvejen, eller studerende da alle vagterne er aftenvagter. Det kan forekomme at vores kunder efterspørger spændende og anderledes opgaver, hvor man også har mulighed for at deltage, og dermed få nogle flere timer. Vi har følgende minimumskrav til ansøgeren: - Behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. - Straffeattest skal forelægges. - Har kørekort til kategori B og gerne egen bil (hvis ikke man er bosat i Hillerød eller omegn). - Ikke anser det som et problem, at arbejde alene og selvstændigt. - Har en god kommunikations - samt konflikthåndteringsevne. - Det vil klart være en fordel, såfremt du har baggrund i detailhandlen eller erfaring fra lager. Opfylder du ovenstående krav, tilbyder vi minimum: - Medindflydelse på vagtplanlægningen. - Alsidig arbejdsplads, med mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor branchen. - God personaleforening. - Fleksible arbejdstider, fri minimum hver anden weekend. Bemærk: Vi anser ansøgningen som utilstrækkelig, såfremt CV og et billede ikke er medsendt vedhæftet ansøgningen, hvorfor ansøgningen ikke kan forventes behandlet.

Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt.

Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt.

Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehuset, hjælpe kunder med spørgsmål osv. 

Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 21:00-00:30.

Disse stillinger er oplagt til folk der har et fuldtidsarbejde i forvejen, eller studerende da alle vagterne er aftenvagter.

Det kan forekomme at vores kunder efterspørger spændende og anderledes opgaver, hvor man også har mulighed for at deltage, og dermed få nogle flere timer.

Vi har følgende minimumskrav til ansøgeren:

- Behersker dansk i skrift og tale på højt niveau.

- Straffeattest skal forelægges.

- Har kørekort til kategori B og gerne egen bil (hvis ikke man er bosat i Hillerød eller omegn).

- Ikke anser det som et problem, at arbejde alene og selvstændigt.

- Har en god kommunikations - samt konflikthåndteringsevne.

- Det vil klart være en fordel, såfremt du har baggrund i detailhandlen eller erfaring fra lager.

Opfylder du ovenstående krav, tilbyder vi minimum:

- Medindflydelse på vagtplanlægningen.

- Alsidig arbejdsplads, med mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor

branchen.

- God personaleforening.

- Fleksible arbejdstider, fri minimum hver anden weekend.

Bemærk: Vi anser ansøgningen som utilstrækkelig, såfremt CV og et billede ikke er medsendt/vedhæftet ansøgningen, hvorfor ansøgningen ikke kan forventes behandlet.

Vagtteam DK ApSHillerød2019-11-08T00:00:002020-01-03T00:00:00
330112811Warehouse staff wantedRobot We are looking for hardworking people to work at our client in Taastrup The job is sorting packages, loading, unloading and scanning. Our client is looking for people who can work either afternoon shift from 14:00 - 22:00 Or night shift from 23:00 - 07:00 Requirements: You understand and speak Danish or English You can work fulltime if neccasary (during weekdays) You are psychically strong and hardworking You cooporate well with others We prefer applicants who are available for full weeks. We need you to start around December, so we are going to have interviews in November. Are you interested in the job ? Send your application today! Looking forward to hear from you.

We are looking for hardworking people to work at our client in Taastrup

The job is sorting packages, loading, unloading and scanning.

Our client is looking for people who can work either afternoon shift from 14:00 - 22:00

Or night shift from 23:00 - 07:00

Requirements:

 • You understand and speak Danish or English
 • You can work fulltime if neccasary (during weekdays)
 • You are psychically strong and hardworking
 • You cooporate well with others

We prefer applicants who are available for full weeks.

We need you to start around December, so we are going to have interviews in November.

Are you interested in the job ? Send your application today!

Looking forward to hear from you.

HumanizerTaastrup2019-10-25T00:00:002019-11-25T00:00:00
330111123Genopslag - Familieafdelingen søger en dygtig medarbejder til Anbringelsesteamet!Basic Har du lyst til at være en del af en faglig stærk afdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune? Vi søger en dygtig og engageret socialrådgiver socialformidler til vores Anbringelsesteam. Anbringelsesteamet består af fem familiesagsbehandlere, tre anbringelseskonsulenter og to teamledere, der samarbejder tæt og i makkerskaber. Vi har stor respekt for hinandens fagligheder og forskellige tilgange til opgaveløsningen.Vi arbejder kvalificeret med, at en anbringelse sker med inddragelse af forældre og netværk og med fokus for udvikling både hos barnet og hos forældrene. Vi arbejder med fokus på det gode samvær og på hjemgivelsesplaner.Anbringelsesteamets opgaver er: Anbringelse af børn og unge. Udarbejdelse af indstillinger til Børn- og ungeudvalget. Opfølgning iht. LSS 70 og revidering af handleplaner iht. LSS 140. Udarbejde supplerende børnefaglige undersøgelser At træffe afgørelser om foranstaltninger iht. LSS 52. Foretag sagsbehandling i DUBU. Vi forventer: At du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. At du trives på en arbejdsplads med travlhed. At du kan prioritere dine arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt. At du sætter pris på tæt ledelsesmæssig dialog og sparring. At du værdsætter kollegial sparring. At du har gode IT kompetencer og kan lide administrativt arbejde. At du ser dig selv trives i en kontekst, hvor myndighed, behandling og almenområdet er et samarbejdsfelt med forskellige faglige perspektiver. Vi tilbyder: Tæt faglig sparring ved leder og kolleger. Stort fokus på metodeudvikling og professionsrollen. 35 dygtige kolleger i den samlede Familieafdeling. Et ambitiøst, omsorgsfuldt og udviklende fagligt miljø. Mentorordning. Ekstern supervision. Muligheder for kompetenceudvikling. Vi har DUBU, som IT-system og anvender ICS og LØFT. Familieafdelingen består af fire teams. Visitation og Tidlig indsats, Sammen om Ny Velfærd, Myndighedsteamet, og Anbringelsesteamet. Vi er professionelle fagpersoner og gode kollegaer med respektfulde relationer. Vi tror på at opgaveløsningen er i centrum.Vi lægger vægt på faglig ledelse. Alle teams har egen teamleder med socialfaglig baggrund, og der en leder af hele Familieafdelingen. Vores tilgang til ledelse er tillidsbaseret, inddragende og refleksiv. Vi prioriterer tilgængelig ledelse med fokus på de komplekse spørgsmål sagsbehandlingen indebærer og med fokus på den enkelte medarbejders faglige udvikling.Overordnet arbejder Familieafdelingen målrettet med, at indsatsen til børn og familier sættes i gang så tidligt som muligt. Vi prioriterer at inddrage barnet, den unge og familien, således at de hele tiden får mulighed for at være i centrum for løsninger i eget liv. Vores vision er, at arbejde endnu mere med inddragelse af netværk og i tæt samarbejde med almenmiljøet. Vi arbejder på Rådhuset midt i Frederiksværk, som kan nås på 45 minutter fra København og store dele af Sjælland, da der ikke er kø på vejen om morgenen og om eftermiddagen. Løn og ansættelsesvilkår:Sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn.Ansøgningsfrist: Mandag den 18. november 2019.Ansættelsessamtaler: Tirsdag den 26. november 2019. Om Halsnæs KommuneHalsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Har du lyst til at være en del af en faglig stærk afdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune? 

Vi søger en dygtig og engageret socialrådgiver/socialformidler til vores Anbringelsesteam. Anbringelsesteamet består af fem familiesagsbehandlere, tre anbringelseskonsulenter og to teamledere, der samarbejder tæt og i makkerskaber. Vi har stor respekt for hinandens fagligheder og forskellige tilgange til opgaveløsningen.

Vi arbejder kvalificeret med, at en anbringelse sker med inddragelse af forældre og netværk og med fokus for udvikling både hos barnet og hos forældrene. Vi arbejder med fokus på det gode samvær og på hjemgivelsesplaner.

Anbringelsesteamets opgaver er:
 • Anbringelse af børn og unge.
 • Udarbejdelse af indstillinger til Børn- og ungeudvalget.
 • Opfølgning iht. LSS § 70 og revidering af handleplaner iht. LSS § 140.
 • Udarbejde supplerende børnefaglige undersøgelser
 • At træffe afgørelser om foranstaltninger iht. LSS § 52.
 • Foretag sagsbehandling i DUBU.

Vi forventer: 
 • At du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler.
 • At du trives på en arbejdsplads med travlhed.
 • At du kan prioritere dine arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt.
 • At du sætter pris på tæt ledelsesmæssig dialog og sparring.
 • At du værdsætter kollegial sparring.
 • At du har gode IT kompetencer og kan lide administrativt arbejde.  
 • At du ser dig selv trives i en kontekst, hvor myndighed, behandling og almenområdet er et samarbejdsfelt med forskellige faglige perspektiver.

Vi tilbyder:
 • Tæt faglig sparring ved leder og kolleger.
 • Stort fokus på metodeudvikling og professionsrollen.
 • 35 dygtige kolleger i den samlede Familieafdeling.
 • Et ambitiøst, omsorgsfuldt og udviklende fagligt miljø.
 • Mentorordning.
 • Ekstern supervision.
 • Muligheder for kompetenceudvikling.
 • Vi har DUBU, som IT-system og anvender ICS og LØFT.

Familieafdelingen består af fire teams. Visitation og Tidlig indsats, Sammen om Ny Velfærd, Myndighedsteamet, og Anbringelsesteamet. Vi er professionelle fagpersoner og gode kollegaer med respektfulde relationer. Vi tror på at opgaveløsningen er i centrum.

Vi lægger vægt på faglig ledelse. Alle teams har egen teamleder med socialfaglig baggrund, og der en leder af hele Familieafdelingen. Vores tilgang til ledelse er tillidsbaseret, inddragende og refleksiv. Vi prioriterer tilgængelig ledelse med fokus på de komplekse spørgsmål sagsbehandlingen indebærer og med fokus på den enkelte medarbejders faglige udvikling.

Overordnet arbejder Familieafdelingen målrettet med, at indsatsen til børn og familier sættes i gang så tidligt som muligt. Vi prioriterer at inddrage barnet, den unge og familien, således at de hele tiden får mulighed for at være i centrum for løsninger i eget liv. Vores vision er, at arbejde endnu mere med inddragelse af netværk og i tæt samarbejde med almenmiljøet.
  
Vi arbejder på Rådhuset midt i Frederiksværk, som  kan nås på 45 minutter fra København og store dele af Sjælland, da der ikke er kø på vejen om morgenen og om eftermiddagen.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn.

Ansøgningsfrist: Mandag den 18. november 2019.

Ansættelsessamtaler: Tirsdag den 26. november 2019. 

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
ORS/Small/5ce06bf5_logo.gifFamilieafdelingenFrederiksværk2019-10-23T16:05:32.6132019-11-18T00:00:00
330116686Jord og betoner søges til Charlottenlund/ Gentofte!Robot Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt, jord og betoner til Charlottenlund Gentofte! Vi forventer: Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Har erfaring med beton reperationer Du må gerne være i besiddelse af Vejen som arbejdsplads , men er ikke et must For mere information kontakt konsulent Lillian Nielsen på tlf.: 22 48 66 36 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt, jord og betoner til Charlottenlund/Gentofte!

Vi forventer:

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 • Har erfaring med beton reperationer
 • Du må gerne være i besiddelse af "Vejen som arbejdsplads", men er ikke et must

For mere information kontakt konsulent Lillian Nielsen på tlf.: 22 48 66 36 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSCharlottenlund2019-11-01T00:00:002019-12-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

BK VVS i Ølstykke-Ufaglært medarbejder

KLAPjob

Ølstykke
Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:10. december 2019

Lukkeansvarlig til Detailbutik i Hillerød ca 7 timer pr. uge

Vagtteam DK ApS

Hillerød
Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt. Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt. Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehu...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:3. januar 2020

Warehouse staff wanted

Humanizer

Taastrup
We are looking for hardworking people to work at our client in Taastrup The job is sorting packages, loading, unloading and scanning. Our client is looking for people who can work either afternoon shift from 14:00 - 22:00 Or night shift from 23:00 -...
Indrykket:25. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019

Genopslag - Familieafdelingen søger en dygtig medarbejder til Anbringelsesteamet!

Familieafdelingen

Frederiksværk
Har du lyst til at være en del af en faglig stærk afdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune? Vi søger en dygtig og engageret socialrådgiver socialformidler til vores Anbringelsesteam. Anbringelsesteamet består a...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Jord og betoner søges til Charlottenlund/ Gentofte!

CONNECTION VIKAR ApS

Charlottenlund
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt, jord og betoner til Charlottenlund Gentofte! Vi forventer: Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Har erfaring med beton...
Indrykket:1. november 2019
Udløbsdato:27. december 2019