Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Besøgsven til dement kvinde

Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand/kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047543Phoenix-7c1da53712019-06-23T00:00:00Besøgsven til dement kvinde

Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand/kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.

 

2019-08-16T00:51:30.010 Besøgsven til dement kvinde i 80erne søges. Gerne en moden mand kvinde. Kvinden bor på et plejecenter i Hellerup. Arbejdet består at udflugt og selskab. Det vil være 2x4 timer om ugen. Kørekort og bil kræves. Erfaring med demente vægtes og den rette kemi er vigtig.11jobnet7c1da537100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssundEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3550974Senior Assistance ApS11Sperrestrupvej 373650ØlstykkeDKDanmark0info@seniorassistance.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent782074JobNet5008137500813710021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7c1da537&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Kontor/Kontor_og_administration/9.jpgBesøgsven til dement kvinde12007991Dansk3Læse/ tale522039Medarbejder5Kontor og administration362116241info@seniorassistance.dkinfo@seniorassistance.dkDKDanmarkDKDanmark330161092BK VVS i Ølstykke-Ufaglært medarbejderRobot Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan være: Oprydning inde - og udenfor Holde værkstedsrum rent Holde mandskabsrum rent Du skal være: Motiveret for at arbejde inde og ude Være god til at holde orden Være god til at lytte og hjælpe Være præsentabel Møde til tiden Stillingen som medarbejder BK VVS, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem BK VVS og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.  

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Oprydning inde - og udenfor
 • Holde værkstedsrum rent
 • Holde mandskabsrum rent

 Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde inde og ude
 • Være god til at holde orden
 • Være god til at lytte og hjælpe
 • Være præsentabel
 • Møde til tiden

Stillingen som medarbejder BK VVS, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem BK VVS og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobTaastrup2020-01-21T00:00:002020-03-10T00:00:00
330161062Folketidende i Nykøbing F - AvisbudeRobot Har du I lyst til at arbejde som avisbud hos Folketidende, så er det måske dig jer vi har brug for. Timetallet kan ligge fra 1 time om ugen og opad. Finder du I jobbet interessant og spændende, skal du I ikke tøve med at kontakte os. Ansøgning sendes via ansøgningsskema på: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan være: Modtage aviser Pakke aviser Omdeling af aviser Du skal være: Motiveret for at arbejde hvor du er ude i det fri og skal bevæge dig meget Have mod på et arbejde der er rutinepræget Være god til at holde orden Være god til at finde rundt Mødestabil og selvstændig Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Denne stilling er slået op i samarbejde med KLAPjob og Folketidende og vil derfor blive besat i samarbejde med KLAPjobs jobkonsulent.

Har du/I lyst til at arbejde som avisbud hos Folketidende, så er det måske dig/jer vi har brug for.

Timetallet kan ligge fra 1 time om ugen og opad.

Finder du/I jobbet interessant og spændende, skal du/I ikke tøve med at kontakte os.

Ansøgning sendes via ansøgningsskema på: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Modtage aviser
 • Pakke aviser
 • Omdeling af aviser

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde hvor du er ude i det fri og skal bevæge dig meget
 • Have mod på et arbejde der er rutinepræget
 • Være god til at holde orden
 • Være god til at finde rundt
 • Mødestabil og selvstændig

Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Denne stilling er slået op i samarbejde med KLAPjob og Folketidende og vil derfor blive besat i samarbejde med KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobTaastrup2020-01-21T00:00:002020-03-10T00:00:00
330150227Furesø Kommune søger medarbejder til Natur- og MiljøafdelingenBasic Vi tilbyder et spændende job i et godt fagligt miljø.Stillingen er midlertidig i et år med mulighed for forlængelse og ønskes besat hurtigst muligt. Vi søger en biolog eller lignende, der vil tage del i afdelingens faglige fællesskab. Du skal især arbejde med biodiversitet og invasive arter og deltage i løsning af afdelingens myndighedsopgaver. Vi har fokus på udvikling og kvalitet, og derfor søger vi en medarbejder, der er engageret, servicemindet og fleksibel. Vi har en god borgerdialog og et tæt samarbejde med interessenterne på natur- og miljøområdet, og det er derfor også et must for os, at du har gode formidlings- og kommunikationsevner. Vi forventer, at du er en holdspiller, der ikke er bange for at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.Vi tilbyder dig et arbejde i en afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne, hjælper hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Hos os varierer arbejdet, så det er vigtigt for os, at du kan løse flere forskellige opgavetyper og er åben for nye udfordringer.Natur- og miljøafdelingen består af 18 medarbejdere og en afdelingsleder. Vi arbejder med grøn omstilling og biodiversitet og varetager myndighedsopgaver i forhold til miljøbeskyttelsesloven, planloven, naturbeskyttelsesloven, jordforureningsloven, vandløbsloven og vandforsyningsloven. Sammen med Vej- og Park-afdelingen, Plan- og Byg-afdelingen og Driftsgården er vi en del af Center for By og Miljø i Furesø Kommune.Vi forventer, at du: er biolog eller har en anden relevant uddannelse. kender til lovgivningen på området. er god til at kommunikere og formulere dig i skrift og tale. er engageret og serviceorienteret. Vi tilbyder: gode kolleger og en uformel omgangsform. et spændende arbejdsområde med bred faglighed og stor variation i arbejdsopgaverne. Det praktiske:Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flextid og løn- og ansættelsesvilkår i øvrigt er efter overenskomsten.Vi bor på Stiager 2, 3500 Værløse. Vi sidder i åbne kontorer med fleksible pladser. Vi har røgfri arbejdstid og en god kantine.Du kan læse mere om os på www.furesoe.dkAnsøgningsfristen er tirsdag den 28. januar 2019 kl 12.00. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 30. januar 2019.Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanna Kjær Nielsen på 7235 5326 skni@furesoe.dk eller teamleder Helle Bank på 7235 5332 hba@furesoe.dkVi tilbyder et spændende job i et godt fagligt miljø.
Stillingen er midlertidig i et år med mulighed for forlængelse og ønskes besat hurtigst muligt.  

Vi søger en biolog eller lignende, der vil tage del i afdelingens faglige fællesskab. Du skal især arbejde med biodiversitet og invasive arter og deltage i løsning af afdelingens myndighedsopgaver. 

Vi har fokus på udvikling og kvalitet, og derfor søger vi en medarbejder, der er engageret, servicemindet og fleksibel. Vi har en god borgerdialog og et tæt samarbejde med interessenterne på natur- og miljøområdet, og det er derfor også et must for os, at du har gode formidlings- og kommunikationsevner. Vi forventer, at du er en holdspiller, der ikke er bange for at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.
Vi tilbyder dig et arbejde i en afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne, hjælper hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Hos os varierer arbejdet, så det er vigtigt for os, at du kan løse flere forskellige opgavetyper og er åben for nye udfordringer.

Natur- og miljøafdelingen består af 18 medarbejdere og en afdelingsleder. Vi arbejder med grøn omstilling og biodiversitet og varetager myndighedsopgaver i forhold til miljøbeskyttelsesloven, planloven, naturbeskyttelsesloven, jordforureningsloven, vandløbsloven og vandforsyningsloven. Sammen med Vej- og Park-afdelingen, Plan- og Byg-afdelingen og Driftsgården er vi en del af Center for By og Miljø i Furesø Kommune.

Vi forventer, at du: 
 • er biolog eller har en anden relevant uddannelse.
 • kender til lovgivningen på området.
 • er god til at kommunikere og formulere dig i skrift og tale.
 • er engageret og serviceorienteret.

Vi tilbyder: 
 • gode kolleger og en uformel omgangsform.
 • et spændende arbejdsområde med bred faglighed og stor variation i arbejdsopgaverne. 

Det praktiske:
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flextid og løn- og ansættelsesvilkår i øvrigt er efter overenskomsten.
Vi bor på Stiager 2, 3500 Værløse. Vi sidder i åbne kontorer med fleksible pladser. Vi har røgfri arbejdstid og en god kantine.
Du kan læse mere om os på www.furesoe.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 28. januar 2019 kl 12.00. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 30. januar 2019.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanna Kjær Nielsen på 7235 5326 / skni@furesoe.dk eller teamleder Helle Bank på 7235 5332 / hba@furesoe.dk

ORS/Small/2c648b86_logo.jpegNatur- og MiljøafdelingenVærløse2020-01-06T15:04:46.2802020-01-28T00:00:00
330155968Lukkeansvarlig til Detailbutik i Hillerød ca 7 timer pr. ugeRobot Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt. Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt. Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehuset, hjælpe kunder med spørgsmål osv. Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 20:00-23:30. Disse stillinger er oplagt til folk der har et fuldtidsarbejde i forvejen, eller studerende da alle vagterne er aftenvagter. Det kan forekomme at vores kunder efterspørger spændende og anderledes opgaver, hvor man også har mulighed for at deltage, og dermed få nogle flere timer. Vi har følgende minimumskrav til ansøgeren: - Behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. - Straffeattest skal forelægges. - Har kørekort til kategori B og gerne egen bil (hvis ikke man er bosat i Hillerød eller omegn). - Ikke anser det som et problem, at arbejde alene og selvstændigt. - Har en god kommunikations - samt konflikthåndteringsevne. - Det vil klart være en fordel, såfremt du har baggrund i detailhandlen eller erfaring fra lager. Opfylder du ovenstående krav, tilbyder vi minimum: - Medindflydelse på vagtplanlægningen. - Alsidig arbejdsplads, med mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor branchen. - God personaleforening. - Fleksible arbejdstider, fri minimum hver anden weekend. Bemærk: Vi anser ansøgningen som utilstrækkelig, såfremt CV og et billede ikke er medsendt vedhæftet ansøgningen, hvorfor ansøgningen ikke kan forventes behandlet.

Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt.

Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt.

Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehuset, hjælpe kunder med spørgsmål osv. 

Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 20:00-23:30.

Disse stillinger er oplagt til folk der har et fuldtidsarbejde i forvejen, eller studerende da alle vagterne er aftenvagter.

Det kan forekomme at vores kunder efterspørger spændende og anderledes opgaver, hvor man også har mulighed for at deltage, og dermed få nogle flere timer.

Vi har følgende minimumskrav til ansøgeren:

- Behersker dansk i skrift og tale på højt niveau.

- Straffeattest skal forelægges.

- Har kørekort til kategori B og gerne egen bil (hvis ikke man er bosat i Hillerød eller omegn).

- Ikke anser det som et problem, at arbejde alene og selvstændigt.

- Har en god kommunikations - samt konflikthåndteringsevne.

- Det vil klart være en fordel, såfremt du har baggrund i detailhandlen eller erfaring fra lager.

Opfylder du ovenstående krav, tilbyder vi minimum:

- Medindflydelse på vagtplanlægningen.

- Alsidig arbejdsplads, med mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor

branchen.

- God personaleforening.

- Fleksible arbejdstider, fri minimum hver anden weekend.

Bemærk: Vi anser ansøgningen som utilstrækkelig, såfremt CV og et billede ikke er medsendt/vedhæftet ansøgningen, hvorfor ansøgningen ikke kan forventes behandlet.

Vagtteam DK ApSHvidovre2020-01-13T00:00:002020-03-09T00:00:00
330148447ADME ScientistRobot Research Måløv Are you looking for an opportunity to use your experience within drug metabolism and drug-drug interaction (DDI)? Join us as a scientist in Development ADME and get to work with extraordinary talents and help us to improve the quality of life for patients around the world. About the department In the Development ADME department, we are a group of 6 scientists, 2 postdocs and 4 technicians all highly skilled and dedicated people working together in an open and scientifically challenging environment. We are responsible for drug metabolism and DDI from late-stage discovery, throughout non-clinical and clinical development towards drug registration. The job As an ADME scientist you will be responsible for the drug metabolism and DDI strategy on several projects in our portfolio. You will work with several stakeholders within R D, provide input to regulatory documents and conduct different types of metabolism studies, typically with radiolabelled drug candidates. Studies will be conducted both at contract research organisations and in-house. You will have the opportunity to work with different techniques and methods within in vitro assays (e.g. hepatocytes), HPLC UPLC, radio-detection and LC-MS. Qualifications You have a MSc PhD in Life Sciences and a passion for analytical chemistry and drug development. Preferably, you have experience working with in vitro in vivo metabolism, metabolite profiling and identification of different molecular formats, such as modified peptides proteins, oligonucleotides and small molecules. In addition to your solid scientific profile, you are a dedicated team player with excellent communication skills. As a person, you are outgoing with a strong personal drive and dedication. Your interpersonal skills assist you in creating trustful relations across professions and geography, and you bring a healthy sense of humour to your work even when the pressure is on. We expect you thrive in a busy environment and that you are great at focusing on solutions and opportunities. Contact For further information, please contact Henriette Toft Boesen 45 3075 9165 Deadline 31st of January 2020. Please note applications will be read and reacted upon as they come in. Millions rely on us To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.
 • Research
 • Måløv

Are you looking for an opportunity to use your experience within drug metabolism and drug-drug interaction (DDI)? Join us as a scientist in Development ADME and get to work with extraordinary talents and help us to improve the quality of life for patients around the world.

 

About the department

In the Development ADME department, we are a group of 6 scientists, 2 postdocs and 4 technicians; all highly skilled and dedicated people working together in an open and scientifically challenging environment. We are responsible for drug metabolism and DDI from late-stage discovery, throughout non-clinical and clinical development towards drug registration.

 

The job

As an ADME scientist you will be responsible for the drug metabolism and DDI strategy on several projects in our portfolio. You will work with several stakeholders within R&D, provide input to regulatory documents and conduct different types of metabolism studies, typically with radiolabelled drug candidates. Studies will be conducted both at contract research organisations and in-house. You will have the opportunity to work with different techniques and methods within in vitro assays (e.g. hepatocytes), HPLC/UPLC, radio-detection and LC-MS.

 

Qualifications

You have a MSc/PhD in Life Sciences and a passion for analytical chemistry and drug development. Preferably, you have experience working with in vitro/in vivo metabolism, metabolite profiling and identification of different molecular formats, such as modified peptides/proteins, oligonucleotides and small molecules. In addition to your solid scientific profile, you are a dedicated team player with excellent communication skills.

 

As a person, you are outgoing with a strong personal drive and dedication. Your interpersonal skills assist you in creating trustful relations across professions and geography, and you bring a healthy sense of humour to your work – even when the pressure is on. We expect you thrive in a busy environment and that you are great at focusing on solutions and opportunities.

 

Contact

For further information, please contact Henriette Toft Boesen +45 3075 9165

 

Deadline

31st of January 2020.

Please note applications will be read and reacted upon as they come in.

 

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.
 

Novo Nordisk A/SMåløv2019-12-30T00:00:002020-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

BK VVS i Ølstykke-Ufaglært medarbejder

KLAPjob

Taastrup
Har du lyst til at arbejde som ufaglært medarbejder hos BK VVS i Ølstykke, så er det måske lige dig, vi har brug for. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link...
Indrykket:21. januar 2020

Folketidende i Nykøbing F - Avisbude

KLAPjob

Taastrup
Har du I lyst til at arbejde som avisbud hos Folketidende, så er det måske dig jer vi har brug for. Timetallet kan ligge fra 1 time om ugen og opad. Finder du I jobbet interessant og spændende, skal du I ikke tøve med at kontakte os. Ansøgning sende...
Indrykket:21. januar 2020

Furesø Kommune søger medarbejder til Natur- og Miljøafdelingen

Natur- og Miljøafdelingen

Værløse
Vi tilbyder et spændende job i et godt fagligt miljø.Stillingen er midlertidig i et år med mulighed for forlængelse og ønskes besat hurtigst muligt. Vi søger en biolog eller lignende, der vil tage del i afdelingens faglige fællesskab. Du skal især a...
Indrykket:6. januar 2020

Lukkeansvarlig til Detailbutik i Hillerød ca 7 timer pr. uge

Vagtteam DK ApS

Hvidovre
Vi søger en serviceminded Lukkeansvarlig på deltid. ca 30 timer månedligt. Som lukkeansvarlig indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt. Der vil oså være diverse opgaver i form af rundering i varehu...
Indrykket:13. januar 2020

ADME Scientist

Novo Nordisk A/S

Måløv
Research Måløv Are you looking for an opportunity to use your experience within drug metabolism and drug-drug interaction (DDI)? Join us as a scientist in Development ADME and get to work with extraordinary talents and help us to improve the quality...
Indrykket:30. december 2019