Gem job

Bestyrer/Overtjener søges til Bistro Le Clos i Svendborg

Vi er kommet godt i gang, men mangler en overtjener.

Vi har åbnet Bistro Le Clos i smukke og charmerende Svendborg. En fransk bistro, hvor gæsten og maden er omdrejningspunkterne. Vi vægter at både gæster og personale befinder sig godt, og det er derfor vigtigt, at du deler denne indstilling til arbejdet.

Til restauranten søger vi en overtjener, der skal være ansigtet vores gæster møder, og den vores personale ser til, når vores og dine idéer skal udleves.

Din profil

Du vil blive en del af restaurantens ledelse og får ansvaret for restauranten. Du vil være den daglige kontakt for det resterende serveringspersonale. Du skal lede service, afvikling af arrangementer, og være den person der gør stedet til noget særligt. Du vil sammen med køkkenchefen koordinerer og drive stedet fremad.

Der vil blive stillet store krav til din indsats. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende profil:

Du er fagligt stolt, og har sans for og sætter en ære i, at vores service er upåklagelig og imødekommende.  Du er god til at være der hvor der er mest brug for dig, og du fornemmer stemningen i restauranten og sørger for den er til alles velbehag.

Du er en handlekraftig leder. Du har erfaring fra restaurant eller vinbar og trives med at være et forbillede for dine ansatte. Du har en anerkendende tilgang til ledelse og sætter en dyd i at udvikle dit personale. Du stoler på dine medarbejdere udfører sine opgaver uden behov for at blive set over skulderen. 

Derudover forventer vi, at du:

  • Er uddannet tjener eller erfaring der matcher
  • Taler og skriver dansk og behersker engelsk i tale.
  • God indsigt i kombinationen af mad og vin.

Arbejdsopgaver

Du vil i samarbejde med køkkenchefen være ansvarlig for den daglige drift. Sammen med ledelsen vil du være med i den kontinuerlige udvikling af restauranten. Vi holder åbent både morgen, middag og aften, og dit arbejde er primært eftermiddag og aften og du er klar til at planlægge din hverdag efter det.

Dine kollegaer

Du refererer til restaurantens ejere, som også vil have daglig gang i restauranten. Teamet arbejder tæt sammen, samtidig med at vi griner og har det sjovt, også når der er fart på.

Vi tilbyder

  • Stort ansvar, store muligheder og en høj grad af indflydelse.
  • En arbejdsplads hvor faglighed, udvikling, professionalisme er de bærende elementer.
  • Kollegaer og ejere, der gør alt for, at du får succes.
  • Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Sådan sender du din ansøgning

  • Send din ansøgning og dit CV allerede i dag.
  • Vi læser ansøgninger løbende og indkalder på samme vis. Vi ansætter, når den rette person er fundet.
  • Ansøgningen og relevante bilag sendes på e-mail til thomas@leclos.dk
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Faglært tjener og serveringspersonale søges til en...

ADMINISTRATIONSUDVALGET/ODD FELLOW LOGEN

Odense C
Tæt på Odense å og midt i centrum af Odense ligger den smukkeste hvide gamle bygning Odd Fellow Logen/Palæet. Den flotte gamle bygning rummer de flotteste lokaler til alle livets fester, events, møder og mad ud af huset. Den daglige drift er trukket ...
16. juni 2022

Souschef, restaurant

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Souschef søges til restauranten på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg Med din erfaring og indsigt i restaurationsdrift er du med til at udvikle strategier og koncepter for restauranten, så vores gæster får nye gode gastronomiske og nærvære...
23. juni 2022

Restaurant Under Lindetræet søger serveringsperson...

TJinvenst

Odense C
Om jobbet Vi søger en person, som har erfaring med a la carte og selskabsservering, og som er god til at omstille sig den specifikke opgave. Du kan regne med at møde flere internationale gæster, så derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på både...
17. juni 2022

Bestyrer/Overtjener søges til Bistro Le Clos i Svendborg

Vi er kommet godt i gang, men mangler en overtjener.

Vi har åbnet Bistro Le Clos i smukke og charmerende Svendborg. En fransk bistro, hvor gæsten og maden er omdrejningspunkterne. Vi vægter at både gæster og personale befinder sig godt, og det er derfor vigtigt, at du deler denne indstilling til arbejdet.

Til restauranten søger vi en overtjener, der skal være ansigtet vores gæster møder, og den vores personale ser til, når vores og dine idéer skal udleves.

Din profil

Du vil blive en del af restaurantens ledelse og får ansvaret for restauranten. Du vil være den daglige kontakt for det resterende serveringspersonale. Du skal lede service, afvikling af arrangementer, og være den person der gør stedet til noget særligt. Du vil sammen med køkkenchefen koordinerer og drive stedet fremad.

Der vil blive stillet store krav til din indsats. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende profil:

Du er fagligt stolt, og har sans for og sætter en ære i, at vores service er upåklagelig og imødekommende.  Du er god til at være der hvor der er mest brug for dig, og du fornemmer stemningen i restauranten og sørger for den er til alles velbehag.

Du er en handlekraftig leder. Du har erfaring fra restaurant eller vinbar og trives med at være et forbillede for dine ansatte. Du har en anerkendende tilgang til ledelse og sætter en dyd i at udvikle dit personale. Du stoler på dine medarbejdere udfører sine opgaver uden behov for at blive set over skulderen. 

Derudover forventer vi, at du:

  • Er uddannet tjener eller erfaring der matcher
  • Taler og skriver dansk og behersker engelsk i tale.
  • God indsigt i kombinationen af mad og vin.

Arbejdsopgaver

Du vil i samarbejde med køkkenchefen være ansvarlig for den daglige drift. Sammen med ledelsen vil du være med i den kontinuerlige udvikling af restauranten. Vi holder åbent både morgen, middag og aften, og dit arbejde er primært eftermiddag og aften og du er klar til at planlægge din hverdag efter det.

Dine kollegaer

Du refererer til restaurantens ejere, som også vil have daglig gang i restauranten. Teamet arbejder tæt sammen, samtidig med at vi griner og har det sjovt, også når der er fart på.

Vi tilbyder

  • Stort ansvar, store muligheder og en høj grad af indflydelse.
  • En arbejdsplads hvor faglighed, udvikling, professionalisme er de bærende elementer.
  • Kollegaer og ejere, der gør alt for, at du får succes.
  • Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Sådan sender du din ansøgning

  • Send din ansøgning og dit CV allerede i dag.
  • Vi læser ansøgninger løbende og indkalder på samme vis. Vi ansætter, når den rette person er fundet.
  • Ansøgningen og relevante bilag sendes på e-mail til thomas@leclos.dk
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Faglært tjener og serveringspersonale søges til en...

ADMINISTRATIONSUDVALGET/ODD FELLOW LOGEN

Odense C
Tæt på Odense å og midt i centrum af Odense ligger den smukkeste hvide gamle bygning Odd Fellow Logen/Palæet. Den flotte gamle bygning rummer de flotteste lokaler til alle livets fester, events, møder og mad ud af huset. Den daglige drift er trukket ...
16. juni 2022

Souschef, restaurant

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Souschef søges til restauranten på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg Med din erfaring og indsigt i restaurationsdrift er du med til at udvikle strategier og koncepter for restauranten, så vores gæster får nye gode gastronomiske og nærvære...
23. juni 2022

Restaurant Under Lindetræet søger serveringsperson...

TJinvenst

Odense C
Om jobbet Vi søger en person, som har erfaring med a la carte og selskabsservering, og som er god til at omstille sig den specifikke opgave. Du kan regne med at møde flere internationale gæster, så derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på både...
17. juni 2022