Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

betterpeople A/S søger for Heymate i Århus en Rekrutteringsansvarlig

Vi er på jagt efter dig, som har interesse og talent for at finde det rette match mellem kandidat, stilling og virksomhed, og kan varetage rekrutteringsprocesser fra A-Z samt løbende udvikle relevante HR-processer. Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, der prioriterer iværksætteri, fællesskabet og stærke resultater. Lyder det som dit næste skridt i karrieren?

betterpeople søger på vegne af Heymate en rekrutteringsansvarlig.

Heymate er et mediehus beliggende i hjertet af Aarhus, som skaber og investerer i succesfulde digitale forretninger. På tre år har Heymate skabt en forretning med 500 websites, to millioner besøgende hver måned og omkring 65 medarbejdere fordelt på selskaberne: Heymate, Heymedia, Bilhandel, Admill, Vores Mediehus og Spain Holiday.

Rekruttering fra start til slut samt løbende, forretningsdrevet HR
Heymate er i fuld vækst og har derfor brug for en rekrutteringsansvarlig til at varetage det rekrutteringsbehov, som vokseværket medfører. Du vil i rollen som rekrutteringsansvarlig både være på forkant i forhold til de behov, der løbende vil opstå, samtidig med at du løser de konkrete rekrutteringsopgaver, som de enkelte selskaber efterspørger her og nu end2end. Du vil derved få ansvaret for at undersøge markeder og foretage search og headhunt af kandidater samt skabe kandidatpipelines og vedligeholde potentielle kontakter. Du vil derudover stå for at udarbejde inspirerende jobopslag, gennemgå indkomne ansøgninger, screene, afholde samtaler, udarbejde personprofilanalyser, trække referencer samt koordinere og være en central sparringspartner for direktører og partnere for de enkelte selskaber.

Sideløbende hermed er du bindeled til eksterne samarbejdspartnere på området, og der vil hen ad vejen være rig mulighed for at opbygge yderligere værdifulde HR-processer, der er funderet i forretningens behov. I den forbindelse har du mulighed for at blive en del af det mere strategiske HR-arbejde, der f.eks. kunne handle om fastholdelse, tiltrækning samt on- og offboarding af medarbejdere. Sagt med andre ord kunne ét af dine fremtidige udviklingsområder i stillingen f.eks. være arbejdet med Employer Branding.

Målrettet, energisk og ambitiøs person med relevant rekrutteringserfaring
Som person er du initiativrig og proaktiv, og du skaber god energi omkring dig og behandler generelt alle professionelt og ordentligt. Du er konstant på forkant, og du brænder for at løse de mange opgaver, rekrutteringsprocessen indebærer. Du formår at lytte til og forstå medarbejderbehovet, og du er god til at arbejde sammen med andre, i det du vil få et tæt samarbejde med direktører og partnere i de enkelte selskaber. Det ligger desuden naturligt til dig at arbejde struktureret, så du sikrer, at ingen bolde tabes, og du har det godt med at arbejde selvstændigt og være den, der tager ansvar for opgaverne.

Du har den nødvendige erfaring at trække på for at kunne drive de forskellige rekrutteringsprocesser, og vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for human ressources, kommunikation eller lignende. I forhold til sprog behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Et innovativt miljø med godt socialt samvær
Hos Heymate bliver du en del af et innovativt og inspirerende miljø og en virksomhed med et stort potentiale og teamspirit i topklasse. Der er ikke langt fra tanke til handling.

Kulturen er præget af ambitionen om at 'vækste i vildskab, men aldrig blive store' kombineret med tilgangen 'eksekvering For The Win' og en mentalitet, der bygger på 'en for alle, alle for en'. Der er stor fleksibilitet hos Heymate, og du tilbydes en række sociale aktiviteter såsom sportslige events og festlige arrangementer. Du kommer dertil til at sidde i et stort kontorlandskab sammen med resten af Heymates team.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på telefon 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.