betterpeople A/S søger på vegne af Unisense A/S en Technical Business Developer

Vi søger en nøgleperson til at opbygge nyt højpotentielt forretningsområde inden for sensorer til biogas og naturgas. Du får ansvaret for at udbrede et revolutionerende og stærkt efterspurgt produkt, som vil betyde en markant økonomisk og miljømæssig fordel for slutbrugerne.

Her er muligheden for at få en nøglerolle i en unik vækstkomet på det helt rigtige tidspunkt og derved få afgørende indflydelse på virksomhedens udvikling. Som Technical Business Developer bliver du spydspids og primær driver i den globale udrulning af det revolutionerende nye produkt over for potentielle samarbejdspartnere og kunder. 

Unisense A/S er en højteknologisk virksomhed i kraftig udvikling, som leverer avancerede kemiske sensorer til forsknings- og industriapplikationer i hele verden. Unisense A/S er markedsledende inden for elektrokemiske mikrosensorer til måling af opløste gasser såsom svovlbrinte, ilt, brint og lattergas og har lagt en ambitiøs vækststrategi, som baserer sig på udviklingen af nye ultrahurtige og robuste sensorer til styring af en række industrielle processer. 

Du sikrer global forankring

Dine primære opgaver bliver at lede to større interne udviklingsprojekter inden for området i samarbejde med danske og internationale partnere, hvor du bliver firmaets eksterne brohoved, der varetager kommunikation, specifikation og projektudvikling på en faglig kompetent og systematisk måde, der betyder at både eksterne og interne aktører er i sikre hænder gennem hele processen.

Samtidig får du ansvaret for, qua dit bestående netværk inden for branchen, at opbygge relationer til nye internationale samarbejdspartnere inden for området, der vil være i stand til at løfte afsætningen af sensorerne på udvalgte markeder og sikre global forankring. 

Dette gør du ved gennemførelse af  målekampagner og demonstrationsprojekter hos operatører og partnere inden for bio- og naturgas, hvilket du bruger som basis for fastlæggelsen af produktspecifikationen i tæt samarbejde med produktionen i Aarhus.    

Derudover deltager du på internationale konferencer og messer med henblik på at udbrede kendskab og opbygge relationer.

Solid brancheerfaring og internationalt netværk

Da du er firmaets eksterne spydspids, er det vigtigt, at du fagligt er særdeles velfunderet. Dette er du blevet gennem din erfaring fra tidligere stillinger i branchen, og din uddannelse som eksempelvis civilingeniør, geolog, procesingeniør eller har en kandidat- eller ph.d. grad inden for eks. biokemi. Har du dertil en kommerciel overbygning, er det en fordel.

Du har gennem de seneste 3-5 år som minimum opbygget et solidt branchekendskab samt et stærkt internationalt netværk og gode relationer, som med fordel kan benyttes i udrulningen af Unisense' vækstplan.

Ideelt set har du erfaring med international business development inden for biogas, naturgas eller rådgivning inden for området.

Du ser dig selv som en faglig velfunderet markeds- og kundeorienteret person med forståelse for at være brohoved mellem marked og produktion i en iværksættervirksomhed, hvor det er vigtigt at kunne udarbejde og dokumentere en balanceret løsningsmodel, der sikrer tilfredshed hele vejen rundt.

Spændende udfordring i vidensbaseret iværksættervirksomhed

Du motiveres af udfordringen, der ligger i at styre internationale tekniske projekter sikkert i land, samtidig med du ser det som en særdeles spændende mission at "launche" Unisense' produkter globalt og derved medvirke til massive besparelser og miljøforbedringer. 

Du er en "do'er" med en hands-on tilgang til teknologi, der vil være i stand til at gennemføre produktdemonstrationer on-site under ofte krævende forhold. Du har power og vedholdenhed til at nå i mål med opgaverne, og du er ordentlig og faglig troværdig i alle henseender.

Du er udadvendt og klar og tydelig i din kommunikation, skriftligt og mundtligt, på dansk og engelsk, og du formår at skabe relationer på tværs af faggrupper og landegrænser.

Du ved, hvad det vil sige at indgå i et team i en vidensbaseret iværksættervirksomhed og har empatiske evner, der gør dig i stand til at formidle "markedets krav" på en passende måde.

Skarpe kolleger og kreativt vidensmiljø

Du kommer til at indgå i et agilt team af dygtige kolleger med høj motivation, som har det sjovt og arbejder mod det fælles mål at udvikle og udbrede en banebrydende ny teknologi. Virksomheden omtales som en af byens bedste og mest spændende arbejdspladser med en kultur skabt på baggrund af sammenhold, omsorg, engagement, vi-holdning, ordentlighed og et utal af spændende sociale fælles arrangementer og aktiviteter for alle medarbejdere. Teamet består primært af veluddannede vidensmedarbejdere med en uformel tilgang, højt til loftet og stor gensidig respekt.

Virksomheden ligger i Skejby i det nordlige Aarhus i lyse og indbydende lokaler i et arbejdsmiljø med fokus på sundhed, fleksibilitet og ordentlighed.  

Du tilbydes 

En unik stilling i en særdeles spændende virksomhed i kraftig vækst, hvor du får muligheden for at spille en hovedrolle og gøre en afgørende kommerciel og faglig forskel.   

Stillingen aflønnes på konkurrencedygtige vikår og indebærer ca. 40-50 rejsedage årligt.

Optimalt set bor du i arbejdsmæssig køreafstand fra Aarhus.

Rekrutteringsprocessen varetages af betterpeople A/S

Lyder ovenstående stilling interessant, så send din ansøgning og dit CV via link her på siden. Ansøgningerne behandles løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Claus Bak på cb@betterpeople.dk? eller tlf. +45 5383 4994.? Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.??

(c) betterpeople A/S 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Digitalt bureau søger Salgskonsulent med ambitioner om ledelsesudvikling

Plico A/S

Plico A S er et af Danmarks hurtigst voksende digitale bureau og lige nu søger vi salgskonsulenter med ambitioner til vores afdelinger i Aarhus. Du kommer til at indgå i et ungt team, som arbejder med salg & rådgivning af online markedsføring bl.a. ...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Kom og vær en del af vores unge, energiske og vækstende salgsteam i Aarhus!

Storm Group

Aarhus
Ansvar, udvikling og venskaber. Lyder det som noget for dig? I Storm Group vil du blive en del af et stærkt team af talentfulde, energiske unge, der sammen skaber et sjovt, dynamisk arbejdsmiljø rigt på gode oplevelser og personlig udvikling. Du vil...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Smykkesælger freelance fuldtid, deltid eller fritid

SVANE & LÜHRS ApS

Aarhus
Smykkehuset Svane & Lührs udvider salgskanalerne Vil du tjene penge på en sjov måde? Har du gå-på-mod? Er du målrettet? Kan du sælge? Vil du være smykkesælger som selvstændig agent? Vi søger freelancesælgere til B2B afdelingen hvor du sælger smykker...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Sælger søges til ETL GROUP - En Total Løsning

ETL Group - en totalløsning v/Stefan Jensen

Aarhus
Kunne du tænke dig at blive vores nye sælger, der går med ambitioner om at blive salgschef ! Din nye arbejdsplads har base i Skødstrup ved Århus, hvor både salg og driften også ligger. Vi ønsker med denne nye stilling at skabe en salgsafdeling, som ...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Sengespecialisten søger en salgskonsulent/sengespecialist til deres butik i Sønderborg

PersonaleBørsen

Aarhus
SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet. Sengespecialisten har i dag 20 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkrin...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018