betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til VACPRO

Er du ambitiøs og ønsker en hverdag med et stærkt team såvel fagligt som kollegialt? Har du som teknisk salgsrådgiver fokus på viden og sparring med kunderne, og vil du med på en vækstrejse?

Rådgivning og B2B salg

Som teknisk salgsrådgiver hos VACPRO varetager du rådgivning og salg til B2B markedet. Du får hovedansvaret for Jylland i tæt samarbejde med resten af VACPRO-teamet. Du kommer til at arbejde med de bedste inden for området på såvel kunde- som produktsiden. Du nyder at vejlede og støtte teknisk kompetente kunder i forhold til valg af tekniske produkter inden for forskning, medicinal og industrielle virksomheder. Din vidensbase har du fra en uddannelsesmæssigt relevant baggrund eller gennem flere års erfaring med at yde support og drift af tekniske anlæg, hvor vacuum og pumper indgår. 

VACPRO er en solid sparringspartner og hjælper kunderne hele vejen med deres projekter, som ofte kræver store overvejelser og planlægning. Du er derfor en salgsrådgiver, som er fagligt fokuseret og vedholdende, og som har fokus på opfølgning og vejledning i forhold til samarbejdspartere og kunder. Som person er du proaktiv og kan lide at være opsøgende.  Du nyder at kommunikere og netværke samt sørger for at eksisterende og nye kunderelationer vedligeholdes og udvikles.

VACPRO-teamet er kendt for sin positive kultur, hvor man konstant søger at yde den bedste rådgivning og service og sikrer kunderne de optimale løsninger. Du tiltales af denne kultur, da du som person er positiv og handlingsorienteret af natur.

Teknisk forståelse og salgsdrive

Din baggrund byder på teknisk erfaring, gerne inden for vakuumprodukter og pumper. Det kan være gennem erfaring med teknisk support, gennem en funktion i et forsknings- eller produktionsmiljø, via ingeniør lignende arbejde eller gennem en relevant uddannelsesmæssige baggrund. Det vigtigste er, at du som teknisk salgsrådgiver sikrer, at kunderne får den optimale løsning til netop deres behov. Har du erfaring med salg og netværk, er dette klart et plus, men du kan alternativt have et naturligt salgsdrive, som du ønsker at udleve sammen med VACPRO.  

Fleksibilitet og frihed med ansvar

Du er tilknyttet hovedkontoret i Lystrup, men dit udgangspunkt vil være at besøge kunder. Du nyder at have frihed med ansvar og arbejde fleksibelt og selvkørende. Du bliver en del af et team, hvor der er fokus på resultater og at spille hinanden gode. På kontoret er der en uformel stemning og en god intern kommunikation. Hos VACPRO værdsættes den gode tone og et godt sammenhold kollegaerne imellem. Som ansat hos VACPRO får du en stærk mulighed for faglig udvikling i samarbejde med kolleger og kunder. Stillingen byder på en spændende og varieret hverdag med gode udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Om VACPRO

VACPRO servicerer en lang række af de største danske kunder inden for vakuumprodukter m.m. Her kan blandt andet nævnes universiteter, forskningsvirksomheder, de største danske virksomheder inden for primært medicinal og produktion samt en bred række af mindre og mellemstore virksomheder. VACPRO er igang med en spændende vækstrejse drevet af deres dedikerede fokus på at yde en outstanding service og rådgivning og tilbyde kunderne nogle af de bedste ydelser inden for feltet. VACPRO har været på markedet for vakuum i Danmark og Skandinavien siden år 2006 og er en af de førende leverandører af markedets bedste vakuumprodukter og service. VACPRO er etableret i UK og forventer inden for 2 år at ekspandere til yderligere 2-3 markeder.

Ansøgning

Ønsker du at søge stillingen, så upload din motiverede ansøgning og dit CV via linket her på siden. Stillingen er til besættelse snarest muligt, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead Maria Faber på email mf@betterpeople.dk eller tlf. +45 5382 4466 eller direktør Kim Bisgaard på kb@betterpeople.dk eller +45 5050 3339. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sælger inde/ude

Bohnenkamp A/S

Vi har forrygende travl, og mangler DIG!Vi har en stadig stigende vækst og kan slet ikkefølge med, så vi mangler en dækmand kvindeder kan, vil og tør! Du skal Have en solid viden om dækbranchen. Være udadvendt og ønske at opnå resultater. Trives med...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Brand Ambassadør - vær med fra starten!

Penny Lane Fundraising ApS

Penny Lane er et nystartet cross-channel fundraisingbrand. Vi designer og udfører hvervningskampagner for førende danske velgørenhedsorganisationer i hele landet. Vi tager afsæt i klassisk face-to-face hvervning, men vores leverance er meget mere en...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Ambitiøs/energisk salgs traniee

DCS ApS

Vi har travlt derfor søger vi en intern salgstraniee til vores salgsafdeling i Trige - lidt nord for Århus. DCS ApS er en af DK s førende IT distributører med salg af harware til IT forhandlere og computerbutikker. Vi har eksisteret i 24 år og er i ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Er du vores nye Fundraising Guru i Penny Lane Fundraising?

Penny Lane Fundraising ApS

Penny Lane er et nystartet cross-channel fundraisingbrand. Vi designer og udfører fundraising kampagner for førende danske velgørenhedsorganisationer i hele landet. Efter en fantastisk opstart i Danmark, leder vi nu efter Fundraising Guruer, der kan...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Digitalt bureau søger Salgskonsulent med salgstalent

Plico A/S

Plico A S er et af Danmarks hurtigst voksende digitale bureau og lige nu søger vi salgskonsulenter til vores afdelinger i Aarhus. Du kommer til at indgå i et ungt team, som arbejder med salg rådgivning af online markedsføring bl.a. professionelle hj...