Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BETTY SØRENSEN PARKEN søger nye kolleger

Den selvejende institution BETTY SØRENSEN PARKEN søger nye kolleger.

Med tiltrædelse snarest eller efter aftale, løn efter overenskomsten, gode og festlige kolleger, og faglige udfordringer – kan et vikariat som:

  • ERGOTERAPEUT 20 – 30 t./uge, mindst frem til 31.12.18.
  • ENÆRINGSASSISTENT 25 – 32 t / uge mindst frem til 31.8.,
  •  
  • PROJEKTMEDARBEJDER 20 – 30 t / uge, mindst frem til 31.12.18,

blive dit, hvis du har de ønskede faglige og personlige kompetencer der efterspørges.

 

Kort om opgaver til de respektive stillinger:

Ergoterapeut:

Indgå i det daglige samarbejde med fysioterapeut og plejepersonale, i varetagelse af beboernes daglige levevis, vedligeholdende og behandlende træning, hjælpemidler, aktiviteter og arrangementer.

 

Ernæringsassistent:

Kostproduktion til hverdag og fest med dertilhørende opgaver – diæter, festarrangementer, egenkontrol, servering, anretning, kostplaner, køkkenhygiejne, etc.

 

Projektmedarbejder:

Koordinering og implementering af diverse projekter og strategi, ansvarlig for diverse IT-programmer, undervisning og instruktion af personale, udarbejdelse af diverse folder og info-materialer.

 

Som kollega og medarbejder forventes at du er fleksibel og loyal, vil arbejde efter de herskende værdier, er stabil og har gode samarbejdsevner, indeholder stor humoristisk sans, engagement og ansvarlighed overfor Betty Sørensen Parken.

 

Ovenstående er ikke udtømmende for hvem vi er og hvad der ligger i de opslåede stillinger, derfor henvises til www.ok-bsp.dk og yderligere info hos centerchef Inger Marie Eriksen, tlf. 7660 8100.

 

Ansøgning til de respektive stillinger sendes til ier@ok-fonden.dk, senest d. 23.2.18 med angivelse af tidligere beskæftigelse og vedhæftet dokumentation for uddannelse.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her