Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Biblioteks- og kulturhuschef søges til kulturambitiøs kommune

Høje-Taastrup Kommune søger en selvstændig og engageret biblioteks- og kulturhuschef, som vil gå forrest i arbejdet med at udvikle kulturen i Høje-Taastrup Kommune med afsæt i kommunens to biblioteker, tre kulturhuse og et teater- og musikhus.
 
Høje-Taastrup Kommune ønsker at være kendt som en kulturkommune og har i de sidste fem år prioriteret udviklingen af vores kulturinstitutioner med gennemgribende renoveringer, nye fagligheder og fokus på publikumsudvikling.
 
Du skal med udgangspunkt i strømningerne på kulturområdet forme og give vores velfungerende og populære kulturinstitutioner yderligere liv. Det forventes, at kulturinstitutionerne spiller en fremtrædende og væsentlig rolle i at udvikle kommunens kulturliv. Biblioteks- og kulturhuschefen vil stå i spidsen for en ny biblioteks- og kulturhusstrategi, som udarbejdes i nært samarbejde med brugere og borgere.

Høje-Taastrup Kommunes befolkningstal forventes at blive øget med 25% i løbet de næste ti år: Kulturen spiller en fremtrædende og væsentlig rolle i den rivende byudvikling. Særligt i forbindelse med udviklingen af Høje-Taastrup C, Nærheden og kulturkvarteret, hvor der p.t. bygges et børne -og kulturhus.
 
Bibliotekerne og kulturhusene i Høje-Taastrup kommune er karakteriseret ved mange brugere, mange aktive foreninger og et tæt samarbejde med alle dele af kommunen. Du skal være med til at udvikle samarbejdet også med nye aktører, der kan bidrage til en stor mangfoldighed af tilbud samtidig med, at du skal have blik for at optimere processer og udfordre vanetænkning, så der bliver frigivet ressourcer til nye tiltag.

Du har erfaring og solidt kendskab indenfor kulturområdet, kan inspirere og har kærlighed til kulturen. Desuden vægter vi at du:
 

  • understøtter folkeoplysning og giver mennesker redskaber til at begå sig i samfundet
  • bidrager med kulturfaglighed på tværs i organisationen
  • har sans for at arbejde i en politisk organisation
  • er en visionær og inspirerende leder, der sætter retning og har mod til at handle
  • er leder tager ansvar, delegerer opgaver og naturligt skaber relationer
  • har erfaring med bruger- og bestyrelsesdialog, samarbejde med frivillige, indholds- og kvalitetsudvikling, netværksdannelse og tværgående samarbejde
  • har økonomisk indsigt og blik for effektiv brug af ressourcer, herunder kulturinstitutioners egenindtjening.
  • har skabt resultater indenfor kulturledelse i lign. organisationer
  • kan profilere kulturområdet i Høje-Taastrup Kommune både lokalt og nationalt
 
Du bliver en del af Fritid og Kulturcenteret, som rummer folkeoplysning, kultur, biblioteker, idræt, frivillige sociale foreninger, kulturskoler, frivillighed m.m.
Du får 55 kvalificerede og engagerede medarbejdere og 5 teamledere.
I jobbet som Biblioteks- og kulturchef refererer du direkte til centerchefen.
 
Du bliver en del af et organisatorisk og politisk samarbejde baseret på en høj grad af tillid. Det skaber trivsel og engagement samt en stor fællesskabsfølelse.
 
Du får et spændende og udfordrende job med stor indflydelse på kulturudbud og organisering. Du får en sund organisation i ryggen, god sparring og tæt samarbejde med vores øvrige kulturinstitutioner i kommunen: Billedskolen, Dramaskole, Musikskolen, Kroppedal Museum og Opera Hedeland.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte Centerchef for Fritid og Kultur Anders Christensen på tlf. 43 59 13 20.
Du kan også besøge vores hjemmesider: www.teaterogmusik.dk, www.bibliotek.htk.dk og www.kulturhusenehtk.dk for mere info.

Ansøgningsfrist mandag d. 7. september
Vi holder samtaler den 17. september og 2. samtale d. 22. september 2020 med henblik på jobstart den 1. november 2020.
 
Send din ansøgning vedlagt CV med relevante erfaringer senest den 7. september 2020 
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Aflønning fastsættes efter reglerne for Ny Løn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.