Bijob haves - medarbejder søges

AT Rengøring har en hel del sommerhuse som skal kontrolleres, rengøres og serviceres.

Derfor sørger vi en håndfuld medarbejdere som kunne tænke sig et bijob og som har mulighed for at bruge en eller flere weekender om måneden på ovenstående.

Arbejdet er primært weekender ml. 08-20, dog primært 10-15. Dog kan der være enkelte hverdage hvor vi har brug for afløsere.

Det vil være en fordel hvis du er bosiddende i områderne omkring Møn, Vordingborg, Præstø, Faxe Ladeplads eller Stevns, da det i primært disse områder arbejdet vil være.

Erfaring er ikke et krav, men en fordel. Til gengæld er godt humør, selvstændighed, stabilitet, kørekort og mulighed for at bruge egen bil i arbejdet et krav.

Vi tilbyder frihed under ansvar, gode kollegaer, godt arbejdsmiljø og et tempofyldt arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere rene husene til gæster og ejere, derfor forventer vi også at du er pligtopfyldende.

Der kan ikke garanteres noget timetal, men der kan garanteres at alle bliver prioriteret og timerne fordelt jævnt.

Jobbet kan søges af alle der kan tale, læse, skrive og forstå dansk, dette er et krav. Jobbet er velegenet for studerende, efterlønnere, pensionister og par (både kærester/venner/veninder/mand og kone ect.)

Vil du høre mere om jobbet kan vi kontaktes på tlf. 3842 2221 og ansøgninger sendes til info@atren.dk mrk. 110620.

Samtaler afholdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.