Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bike instruktør

Kan du ikke få nok af at motivere og inspirere andre til at performe bedst muligt? Så har du her muligheden for at søge som Bike instruktør hos Danmarks største Fitness kæde.


Vi leder efter dig der har en sprudlende og energisk personlighed der kan sætte smil på vores medlemmers læber, og som forstår at skabe sjov og udfordrende træning.

Du vil blive en del af et team fyldt med ligesindede kollegaer der yder deres bedste for at skabe den bedste træning for vores medlemmer. Derudover kan vi tilbyde dig gode løn- og personale forhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.

HOLDINSTRUKTØR I BIKE

Vi leder lige nu efter de rette til at varetage opgaven som Bike instruktører hos Fitness World. Vi forventer at du har en relevant uddannelse i indendørscykling, samt at du selv kan tilrettelægge både planlægning og gennemførelsen af dine hold-timer.

Da vi har Bike timer med forskellig intensitet er det en forudsætning at du kan sammensætte programmer tilpasset medlemmernes behov og timens intensitet. Derudover er det en klar fordel at du kan motivere til at yde dét ekstra, samt at du kan skabe den gode og inspirerende stemning på dine hold.


LØN

Efter kvalifikationer. Der er tale om en stilling på 1-3 timer/ugen.

ANSØGNING

Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling, med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt.

Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.