BIM MANAGER SØGES TIL BYGGERI, ODENSE, VEJLE OG ESBJERG

Vi har rigtig mange spændende opgaver liggende og søger derfor assistance til vores BIM-organisation. Kan du fungere som BIM-manager på større og mindre projekter? Vil du være med til at koordinere det digitale samarbejde og leverancer blandt alle discipliner, der er involveret i projektet? Kan du supportere projektledelsesteamet i planlægning og udførelse af digitale processer på tværs af landegrænser? Så send os din ansøgning eller ring til Vice President Søren Møller Andersen eller sektionsleder Thomas Bjerg Howe Kjærgaard.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERI-AFDELING I SYDDANMARK

I Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri og Industri. COWIs Byggeri og Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

HAR DU MOD PÅ FAGLIG UDFORDRING OG SPÆNDENDE OPGAVER

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og vil arbejde tæt sammen med BIM organisationen i COWI. Din fornemste opgave på holdet vil være at fungere som BIM Manager på større og mindre projekter samt at samarbejde med øvrige discipliner, projektlederne og BIM-roller på projekterne i forhold til koordinering af det digitale samarbejde.

I dit daglige arbejde vil du:

 • rådgive projektlederne i emner relateret til planlægning af BIM-relaterede ydelser, produktionsmiljø og leverancer på projektet.
 • sørge for opsætning af BIM-organisering og tildeling af projekt-BIM-roller sammen med projektledelsen.
 • give input til projektplanen og projekteringstidsplan for planlægning af BIM-eksekveringen, f.eks. koordineret modelleringssekvens, konsistenskontrol, modelfrysning, QA og sceneleverancer.
 • sørge for, at BIM-manualen er tilgængelig og vedligeholdes fra projektets start og frem, med afsæt i de projektspecifikke BIM-krav og opsætning.
 • arrangere og afholde BIM-ledelsesmøder samt koordinere med klienten og andre projektpartnere.
 • sørge for opfølgning på projektudførelse og leverancer for at sikre, at de overholder BIM-kravene.
 • definere omfang og opsætning af modelbaserede QA-processer og sikre, at de er en integreret del af disciplinkontrollen
 • deltage i det faglige forum for digitalisering i COWI og bidrage med udviklingstiltag og faglig sparring til de øvrige medarbejdere indenfor BIM.
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med en god struktur der lægger vægt på samarbejde, har et godt overblik, er kvalitetsbevidst og kan fungere som mentor.

  Derudover er du:

 • uddannet IKT-koordinator og -leder/erfaren BIM-manager og er vant til at sidde med større, komplekse projekter
 • erfaren med BIM 360, Navisworks og Revit
 • fortrolig med digitale værktøjer og har flair for at lære nye metoder
 • vant til at arbejde selvstædigt og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver
 • udadvendt og trives i en travl hverdag
 • kommunikativ stærk på dansk og engelsk, både på skrift og i tale
 • DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt Vice President i Byggeri, Syd og Fyn, Søren Møller Andersen på tlf. +45 5640 5126 eller sektionsleder Thomas Bjerg Howe Kjærgaard +45 5640 3565

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.