Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker eller laborant til GMP celleproduktionsfacilitet i KIA

Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA), Odense Universitetshospital (OUH), søger en engageret og selvstændig bioanalytiker, laborant eller lign. på fuld tid til vores nyetablerede GMP celleproduktionsfacilitet pr. 1. april 2021 eller efter aftale. Laboratoriet er en integreret del af KIA, og ligger på Stærmosegårdsvej i Odense.

KIA er for nylig udnævnt til eliteforskningscenter for cellulær immunterapi. Du kommer dermed til at arbejde i et lille, men voksende dynamisk team, som forsker i metoder til avanceret immunterapi mod cancer. Målet er at kunne helbrede patienter med visse former for leukæmi og lymfekræft ved at bruge deres egne T-celler og modificere dem i laboratoriet (såkaldte CAR T-celler).

Vi forventer, at du har en interesse for farmaceutisk mikrobiologi, da du vil blive ansvarlig for hygiejnemonitorering i samarbejde med den ansvarlige akademiker. Derudover vil du deltage i træning iht. Good Manufacturing Practice (GMP), diverse valideringsopgaver, forsknings- og udviklingsrelaterede opgaver, samt på længere sigt fremstilling af genetisk modificerede celler (CAR T-celler) til anvendelse i patientbehandlingen.

Vi lægger vægt på, at du kan tage selvstændige initiativer og har lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde i en hverdag med nye og alsidige arbejdsopgaver.

Arbejdstider:

Ovenstående arbejde udføres som hovedregel på hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du vil indgå i et team, hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation og godt humør er nøgleord.

Vi ser gerne, at du

  • har relevant uddannelse
  • har GMP- og kvalitetsforståelse - og gerne erfaring inden for GMP-produktion
  • har kendskab til, og gerne erfaring med, aseptiske arbejdstekniker samt adfærd i klassificerede lokaler/renrum
  • her erfaring med hygiejnemonitorering
  • her kendskab til validering af udstyr
  • har gode samarbejdsevner samtidig med at du også kan arbejde selvstændigt
  • behersker engelsk i skrift og tale, da der er udenlandske forskere i gruppen

Vi tilbyder

  • en attraktiv arbejdsplads med stor mulighed for faglig og personlig udvikling
  • et højt fagligt niveau
  • gode kollegaer

Om afdelingen

KIA er Region Syddanmarks eneste specialafdeling i klinisk immunologi med højtspecialiserede funktioner. KIA udfører blodbankvirksomhed, vævsbankvirksomhed (knogler, stamceller, fæces/mikrobiom samt importerede væv), blodtypeserologi, transfusionsmedicin, HLA-bestemmelse, cellulær immunologi, trombocytimmunologi, autoimmunologi, undersøgelse for smittemarkører i relation til leverbetændelse, HIV, HTLV og syfilis. KIA har et stort analyseprogram til kvalitetskontrol af blod og blodkomponenter samt til diagnostiske formål for patienter på afdelinger på OUH, andre sygehuse og i primærsektoren.

Vi er en arbejdsplads med et aktivt uddannelses-, forsknings- og udviklingsmiljø. Afdelingen beskæftiger mange forskellige faggrupper, bl.a. læger, bioanalytikere, laboranter, sekretærer, cand. scient’er, sygeplejersker samt ph.d.-studerende.

KIAs blodbanksvirksomhed er underlagt Blodforsyningsloven og Lægemiddelloven, vævsbankvirksomheden er underlagt Vævsloven og de kliniske analyser er akkrediteret iht. kravene i standarden DS/EN ISO 15189:2013. Arbejdet i celleterapilaboratoriet vil være underlagt Lægemiddelloven og EU-GMP.

KIA er normeret med godt 112 fuldtidsstillinger.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte cand.scient. Anne Trommelholt Holm (3045 8853) eller laboratoriets leder cand. scient., ph.d. Christian Nielsen (6018 8922).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danske Bioanalytikere.

OUH er en røgfri arbejdsplads. Det er ikke tilladt for ansatte på OUH at ryge i arbejdstiden og på OUH's matrikler. Røgfriheden er gældende for alle med en ansættelsestilknytning til OUH.

Der holdes ansættelsessamtaler d. 16. marts 2021.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.