Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker med fokus på gode patientforløb

Er du bioanalytiker ? Har du lyst til at være en del af et velfungerende elektivt sygehus og bidrage til patientoplevet kvalitet?

Så send os din ansøgning allerede i dag
og bliv en del af klinisk biokemisk afdeling i Frederikshavn.
I Frederikshavn bliver du en del af vores team på 5 bioanalytikere. Vores kerneopgave er at bidrage til gode patientforløb og give vores ambulante patienter en god oplevelse.

Sådan bliver din hverdag på vores afdeling
Du møder mange indlagte og ambulante patienter, hvor du skal tage blodprøver og EKG-optagelse.

I Frederikshavn skal du analysere blodprøver på POCT-udstyr og udføre BAC-test. Vi analyserer væsketal på ABL-udstyr og har POCT-udstyr til Glucose, CRP, KFINR, D-dimer og TnT.
Vi har regionsfunktion for colorectal screening, og analyserer fæcesprøver for hele regionen på vores laboratorie. I Frederikshavn har vi dagvagter på hverdage, weekend og helligdage.

Vi forestiller os at du :

   • trives i en travl og omskiftelig hverdag
   • arbejder patientorienteret, så patienterne altid oplever et professionelt patientforløb og at patienten har en god oplevelse
   • er en positiv og hjælpsom kollega 

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt og udfordrende arbejde i en afdeling med høj aktivitet. Vi er kendt for, at der er højt til loftet hos os. Det betyder for dig, at vi også tager hensyn til dig, når vi laver arbejds- og ferieplaner. På afdelingen støtter vi op om hinanden, og vi hjælper hinanden med arbejdsopgaverne.
Der er gode boligforhold ved sygehuset, og vi kan hjælpe dig med at finde et værelse.

Hvem er vi?
Klinisk biokemisk afdeling er akkrediteret efter ISO 15189 DANAK. Vi har specialiseret os i allergi, misbrugs- og medikamentanalyser. Vi har regionsfunktion indenfor colorectal screening, og analyserer fæcesprøver for hele regionen. Vi producerer ca. 5 mill. analysesvar årligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her