Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker til 3 måneders vikariat søges snarest til Steno Diabetes Center Copenhagen

Brænder du for et højt fagligt niveau med patienten i centrum og trives du i et arbejdsmiljø hvor samarbejde sættes højt? Så har du måske lyst til at lære os at kende på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) Core Lab. 
 
Om afdelingen   
SDCC Core Lab er en selvstændig enhed på SDCC, der bidrager til den kliniske diagnostik, behandling og til specialopgaver inden for forskning og udvikling.
 
SDCC Core Lab består af 26 bioanalytikere. Vi har en travl hverdag, hvor vi arbejder med patienten i fokus, og hvor vores primære opgaver er at servicere prøvetagningsambulatoriet, analysere blod- og urinprøver samt udføre klinisk fysiologiske undersøgelser. Derudover deltager vi i et stort antal kliniske forskningsstudier, hvoraf den største andel er underlagt obligatoriske 'good clinical practice' (GCP)-regler. Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter ISO 15189. 
 
Jobbet   
Som bioanalytiker i det aktuelle vikariat deltager du i den daglige drift i laboratoriet med blodprøvetagning og analyser, aflæsning af glukosemåler og EKG-tagning. På laboratoriet anvender vi følgende udstyr i analysearbejdet: COBAS, Vitros, Tosoh, Sysmex, GEM Premier og Clinitek, derudover udfører vi RIA og ELISA analyser. Udover standard office-programmer arbejder vi med LABKAII og med Sundhedsplatformen.
 
Kvalifikationer   
Du skal være uddannet bioanalytiker og have gode IT-kompetencer. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en klinisk biokemisk afdeling. Vi forventer, at du kan bevare overblikket i travle situationer, og at du er en god team player, som også kan arbejde selvstændigt, og som sætter en ære i at levere god kvalitet. Det er desuden en forudsætning, at du trives godt med patientkontakt.   
 
Løn og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Arbejdstiden er efter aftale og minimum 32 timer ugentligt. Stillingen er vagtfri.
 
Kontakt   
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret chef for Core Lab Birgitte Brock tlf 24641180. Samtaler forventes afholdt 15. og 16. februar med tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Om Steno Diabetes Center Copenhagen   
SDCC er specialiseret i behandling, forskning og forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik der fra 1. januar 2018 vil behandle 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. SDCC blev pr. 1. januar 2017 en del af Region Hovedstaden for at blive en del af et nyt visionært diabetescenter for hele regionen.  Du kan læse mere på www.sdcc.dk og følge SDCC på Twitter og LinkedIn.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her