Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker til ambulatorie på Klinisk Biokemisk Afdeling

Har du lyst til en travl og spændende hverdag på et hospital i stadig vækst? Så er du måske vores nye kollega, da Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger et antal bioanalytikere. Stillingerne er som udgangspunkt fuldtidsstillinger og ønskes besat snarest muligt.   
 
Du tilknyttes et af vores ambulatorier. Dine daglige arbejdsopgaver vil være blodprøvetagning og EKG optagelse på patienter, både fra hospitalets ambulatorier og afdelinger samt primærsektoren. Arbejdet foregår hovedsageligt i ambulatoriet, men man deltager også på morgenrunder i de kliniske afdelinger. 
 
Ambulatorierne holder åbent for patienter alle hverdage fra kl. 7.45-14.30. Onsdage dog fra kl. 06.30 og torsdage til kl. 17.30. Det forventes, at du på skift med dine kolleger deltager i morgen/eftermiddagsåbning. Din daglige arbejdstid vil som udgangspunkt være kl. 7.30 – 14.54.  
 
Klinisk Biokemisk Afdeling har tre ambulatorier. Du vil blive tilknyttet ét, men der er rotationsordning mellem alle tre ambulatorier.
 
Du skal arbejde med blodprøvetagning og EKG optagelse. Derudover er det dig, som:  
 

  • er omhyggelig, da Klinisk Biokemisk Afdeling er akkrediteret ved DANAK, og vi lægger meget vægt på kvalitet i afdelingen.   
  • er serviceminded, da patienten er i fokus.  
  • kan lide en travl hverdag. 
  • er omstillingsparat, da vi hele tiden har fokus på optimering af arbejdsgange og om få år flytter ind i et nyt laboratorie.  
 
Klinisk Biokemisk Afdeling – en voksende og spændende afdeling  
Vores afdeling yder døgnservice til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Endvidere analysearbejde for praktiserende læger/speciallæger, psykiatrien og flere private hospitaler. Vi afgiver ca. 9 millioner analysesvar årligt, men vi er mange medarbejdere til at løse denne opgave, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Om få år flytter vi ind i nye laboratorielokaler, og vi står derfor over for en meget spændende opgave med opbygning af et nyt laboratorium.  
 
Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig:    
 
  • en spændende afdeling, da vi har et stort analyserepertoire med mange forskellige biokemiske analysefunktioner, og i laboratoriet har vi en bred vifte af moderne analyseapparatur.   
  • engagerede og dygtige kollegaer, som hele tiden har fokus på udvikling. 
  • god introduktion til arbejdsopgaverne.     
 
Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden www.bispebjerghospital.dk/kba
 
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte: 
 
Afdelingsbioanalytiker Mette Strandby på telefon: 61 19 13 70. 
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område.  
 
Ansøgningsfrist torsdag den 22. februar 2018, kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 27. februar 2018.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her