Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker til Retsmedicinsk Institut

Retsmedicinsk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, Odense, søger en bioanalytiker til en fuldtidsstilling, svarende til 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat den 1. april 2018 eller snarest der efter.

Vi søger en autoriseret bioanalytiker, der har gode samarbejdsegenskaber og kan arbejde selvstændigt, gerne med kendskab til akkreditering. Kendskab til farvning via immunhistokemi  vil være en fordel.

Arbejdsopgaverne er primært human patologi. Vi søger en bioanalytiker med erfaring inden for histologisk speciale. Arbejdet omfatter daglig gang på obduktionsstue. Nogle af dine arbejdsopgaver vil være inden for akkreditering/kvalitetssikring og APV. På sigt metode udvikling inden for immunhistokemisk farvning.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet flytter til nybyggeri på Syddansk Universitet på Campusvej i 2022. Der vil være mulighed for at være med til at indrette de nye laboratorier.

Yderligere oplysninger om stillingen og afdelingen kan fås hos institutleder Peter Mygind Leth, tlf. 6550 3003.
I øvrigt henvises til instituttets hjemmeside: http://sdu.dk/retsmedicin.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Danske Bioanalytikere.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".


Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her