Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker til to faste stillinger søges til Enhed for Genomisk Medicin, Rigshospitalet


Ved Genomisk Medicin på Rigshospitalet opslås to faste stillinger (37 timer pr. uge).

Stillingerne vedrører molekylær cancer diagnostik og arbejdet kan omfatte basale molekylærbiologiske teknikker såsom DNA og RNA oprensning fra hhv. blod og væv, cDNA syntese og PCR amplifikation, Sanger sekventering, multiplex ligation-dependent probe amplification (MLPA). Der kan desuden være mulighed for at arbejde med andre avancerede molekylærgenetiske analyser, samt med forskningsprojekter.
Stillingen indeholder desuden arbejde med prøvemodtagelse og registrering af prøver. Erfaring med et eller flere af disse områder vil derfor være en fordel men ikke et krav, da der vil være grundig oplæring.
Vi består af ca. 40 personer fordelt på flere faggrupper og kan tilbyde et spændende og kreativt miljø med gode muligheder for udvikling og en god kollegial atmosfære.

Enheden er DANAK akkrediteret efter ISO15189, hvorfor arbejdet er underlagt standardens retningslinjer.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge, hverdage mellem kl. 8-15.30 med mulighed for ønsker om fleksible arbejdstider i tidsrummet kl. 6-18. På sigt kan der ved behov være enkelte dage med mødetid enten fra kl. 6 eller til kl. 18.
Der er sandsynlighed for, at der vil forekomme dobbelt arbejdsplads på hhv. Rigshospitalet- Blegdamsvej og Kennedy Centret, Glostrup, som vil være lokalt aftalt efter en rulleplan.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst på Sundhedskartellets område for ikke-ledende personale indgået mellem bl.a. dBio og Danske Regioner.

Yderligere oplysninger kan fås hos ledende bioanalytiker Martin Skygge (tlf: 3545 0672).

Ansøgningsfristen er fredag den 20. april 2018 kl. 12.00.

Ansøgning, CV og kopi af eksamensbeviser mv. sendes via linkIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her