Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker ved Klinisk Biokemisk Afdeling, Ærø Sygehus

Har du lyst til at bosætte dig på en af Danmarks smukkeste øer? – og er du uddannet bioanalytiker, eller har anden sundhedsfaglig uddannelse, så som Sosu-assistent, sygeplejerske eller laborant? – så er muligheden måske her!!

 

Går du med drømme om et selvstændigt arbejde på deltid og mulighed for et familieliv i balance med natur og lokalområde. Så har vi en 20-timers stilling som bioanalytiker ved KBA Ærø sygehus til dig. Stillingsopslaget skyldes at en af vores bioanalytikere gennem mange år, søger nye udfordringer.

Ved OUH stræber vi efter at efterleve Region Syddanmarks værdier: Ordentlighed i det vi gør og siger, Vækst i fagligheden og Rum til fornyelse og begejstring. Vi tager også udgangspunkt i OUH´s medarbejderskab, hvor ledelse og medarbejder samarbejder om 8 ambitioner for at skabe en god arbejdsplads hvor trivsel er i højsæde.

 

OUH, Svendborg Sygehus KBA Ærøskøbing.

Sygehusenheden Ærø ligger smukt placeret i naturskønne omgivelser i Ærøskøbing, tæt på havnen med færgeforbindelse til Svendborg. Ærø ligger midt i Det Sydfynske Øhav, her er rig mulighed for fritidsinteresser, som for eksempel sejlads, kajak og golf. Kommunen har børnepasningsgaranti, skoler, idrætsfaciliteter mv.

Sygehusenheden Ærø har 12 sengepladser incl. 1 telemedicinsk hospiceplads, et ambulatorium, en skadestue/modtagelse, et laboratorium, en røntgenafdeling.

Som bioanalytiker vil du være ansat under afdelingsledelsen, som til daglig holder til på KBA Svendborg sygehus. Stillingen ved KBA Ærø er i dag delt mellem to bioanalytikere, der tilsammen udgør en fuldtidsstilling. Den ene arbejder kun ved KBA Ærø og er på 26 timer, den anden bioanalytiker arbejder 16 timer ved KBA Ærø og 8 timer ved KBA Svendborg. Laboratorie funktionen ved KBA Ærø er bemandet med en bioanalytiker alle hverdage fra 07.00 – 15.00. Resten af døgnet, i weekender og på helligdage varetager sygehusets anæstesi personale blodprøvetagning og akut analysering på POCT udstyr.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

                             Tage blodprøver og EKG

                             Efterbehandle prøver og sende dem med færgen til Svendborg

                             Betjening af analyseudstyr så som Sysmex XN9000, ABL og diverse POCT udstyr

                             Blodprøver en gang pr uge i patienters eget hjem

 

Dine kvalifikationer:

                             Uddannet bioanalytiker eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.

                             Ansvarsbevidst og engageret med lyst til selvstændig arbejde hvor du langt de fleste dage

                             vil være den eneste bioanalytiker på arbejde.

                             En stabil, glad positiv og samarbejdsvillig person.

                             Der er en forventning om fleksibilitet og velvillighed for at få dagligdagen til at gå op.

 

Drømmer du om at afprøve ølivet?

Hvis du vælger at flytte til en ø, skal du sige farvel til noget. Men du vælger noget andet til.

Måske er Ærø netop det sted, hvor dit arbejds- og privatliv kan gå op i en skøn enhed – endda i de allersmukkeste rammer? På Ærø er udsynet nemlig langt, himlen er høj, vandet er nært og du er omgivet af det dejligste grønne, der hurtigt får dig til at gå ned i gear efter endt arbejdsdag.

Med det omgivende øhav sættes alting i perspektiv, så du kan skue ud i verden - samtidig med, at fokus er på det gode liv og de nære relationer.

Vælger du at flytte til Ærø, er det sikkert med flyttekasser fyldt med vision og håb – men du kommer til at finde så meget mere: Ældgamle traditioner, der stadig holdes i hævd; livsbekræftende engagement i lokalsamfundet; og ikke mindst en respektfuld ansvarlighed for hinanden, afledt af at som øbo skal man jo se hinanden i øjnene nærmest dagligt.

Samtidig er Ærø en topmoderne ø - sprudlende af iværksætterånd, innovation og udvikling - hvor du finder alt, hvad du som moderne øbo vil få brug for.

Bosætningsmedarbejderne på Ærø mødes gerne med dig og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have om at bosætte sig på Ærø.

Kontakt bosætningsmedarbejderne i Ærø Kommune:

+45 63 52 50 03 /

flyttilaeroe@aeroekommune.dk

aeroekommune.dk/borger/flyt-til-aeroe

Facebook/Instagram: Flyt til Ærø

 

Læs mere om ølivet i tilflytter magasinet https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/_r__tilflyttermagasin_2020_web?fr=sOGM3NjE1NDM4NDA

 

Se de to vedhæftede film om ølivet:

https://www.facebook.com/107423462938361/videos/315511226360668/

https://www.facebook.com/flyttilaeroe/videos/577209536308926

 

Vil du høre mere er du velkommen til at kontakte Ledende bioanalytiker Jeanette Rasmussen, mail:jeanette.munk.rasmussen@rsyd.dk eller mobil 2048 1513

 

Ansøgningsfrist den 17.01 2021 – der vil være samtaler fredag den 22.01 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.