Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker ved Klinisk Patologi, Vejle Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Vi søger en bioanalytiker i et vikariat på 37 timer/uge i perioden 1/6-2018 – 31/3-2019, evt. med mulighed for forlængelse.  
Stillingen er i histologien ved Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB.  
 
Vi er ca. 20 histobioanalytikere, og vi håndterer årligt godt 30.000 histologiske prøver. Vores immunhistokemiske analyser er placeret organisatorisk i histologien og vi deltager gerne i forskning- og udviklingsopgaver. Som led i kompetenceudvikling/jobglidning har vi flere bioanalytikere med diplomuddannelse i udskæring, som dagligt varetager en del af den komplekse udskæring. Vi arbejder målrettet med høj faglig kvalitet i vores arbejde, og har et patientcentreret fokus på svartider.  
 
Vi søger en medarbejder, der  
  • Er uddannet bioanalytiker - gerne med erfaring fra histologilaboratorium.  
  • Trives med høj aktivitet og har gode samarbejdsevner.  
  • Brænder for histologi og den faglige udvikling i faget.  
  • Er kvalitetsbevidst, opgaveorienteret, fleksibel og serviceminded.  
 
Klinisk Patologi har til huse i Laboratoriebygningen, Vejle Sygehus, SLB, afdelingen råder over en palet af moderne udstyr, og har en del fælles lokaler og udstyr til molekylære analyser sammen med de øvrige laboratoriespecialer. Vi er godt 60 medarbejdere, og personalegruppen består af en stor bioanalytikergruppe, lægesekretærer, speciallæger, uddannelseslæger, molekylærbiologer og en kapelbetjent.  
Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af faggrupperne, og er en rummelig afdeling, der giver plads til hver enkelt medarbejders faglige og personlige udvikling i en hverdag med mange opgaver.  
 
Arbejdet i histologien organiseres ud fra ønsket om at skabe en varieret hverdag, og vi anvender i vidt omfang ny teknologi og nye metoder.  
 
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte  
Afdelingsbioanalytiker Helle Johnsen på e-mail helle.johnsen2@rsyd.dk /tlf nr.7940 9175  
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med Danske Bioanalytikere.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  
 
 
Ansøgningsfrist 1/5- 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 19 2018.  
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her