Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytikere, fast ansættelse, Patologi SUH, afsnit Roskilde,

Bioanalytikere søges til to faste stillinger på Patologiafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Afsnit Roskilde.

Vil du være en del af et stort laboratorie?

Så søg en af vores ledige faste bioanalytikerstillinger på Patologiafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Afsnit Roskilde. Stillingerne er på 32 og 37 timer/uge. Stillingerne ønskes besat pr. 1. Oktober 2020 eller snarest derefter.

Stillingsprofil

Vores nye kollegaer skal være autoriserede bioanalytikere og gerne have erfaring fra patologispecialet. Vi ønsker os nye kollegaer, der, foruden et stort fagligt engagement, også lægger vægt på at arbejde kvalitetsbevidst. Du skal være initiativrig, selvstændig, fleksibel og serviceorienteret. Du skal have gode samarbejdsevner, lyst til at bidrage positivt til vores arbejdsmiljø og godt humør.

Laboratoriets organisering

Laboratoriet på afsnit Roskilde er pr. april 2020 én enhed slået sammen af det tidligere afsnit Slagelse og det tidligere afsnit Roskilde. Bioanalytikergruppen er inddelt i fem teams. Hvert team har en teamsuperbruger med fagligt driftsansvar. De fem teams bygger på en kombination af opdeling ud fra funktioner og organer.

Stillingen på 37 timer er i vores GAS team, stillingen på 32 timer er i vores URO-MAM team.

Følgende funktioner ligger i team GAS:

 • Modtagelse og visitering for hele afsnittet

 • Simpel og kompleks samt biokompleks udskæring af alt materiale fra mave-tarmorganer.

 • Blokarkivering for hele afsnittet

 • Laboratorieopvask i bygning nr. 13

Følgende funktioner ligger i team URO-MAM:

 • Frys samt modtagelse og håndtering af alt ufikseret materiale

 • Opgaver relateret til Dansk Cancer Biobank

 • Tissue Micro Array fremstilling

 • Simpel og kompleks samt biokompleks udskæring af alt materiale fra bryst og urinvejene.

 • Laboratorieopvask i bygning nr. 9

Følgende funktioner er fælles opgaver på tværs af alle fem teams:

 • Manuel indstøbning

 • Mikrotomi

Individuelt tilpasset oplæring i udvalgte funktioner vil naturligvis finde sted.

Vi tilbyder

Et spændende job i en travl, alsidig og udviklingsorienteret afdeling. Vi har en stor grad af medindflydelse og arbejder sammen om at opnå et godt arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk.

Afdelingen deltager i både interne og eksterne forskningssamarbejder, og fx deltog vi i 2019 med seks præsentationer fra bioanalytikergruppen på internationale kongresser.

Vi har en moderne apparaturpark, der løbende udvides/fornyes. I 2020 har vi fx fået bevilget nyt apparatur for ca. 20 mio. kr.

I starten af din ansættelse vil du skulle arbejde i afdelingens officielle åbningstid dvs. fra kl. 8.00 til 15.30. Efter endt oplæring har du mulighed for, at have indflydelse på dine arbejdstider, dvs. at du efter nogle faste rammer/regler kan planlægge din arbejdstid mellem kl. 6.30-18.00. Vi har pt. én fast arbejdsdag til 18 hver 2. uge.

Vi har fri adgang til kaffe/the.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og lokale aftaler med mulighed for forhandling af relevante tillæg.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Ledende bioanalytiker Helle Kayser Nielsen, tlf. 2925 9196, TR Kirstine Brøns Petersen, tlf.: 24 67 57 53, teamsuperbruger for Team GAS Helle Larsen, tlf. 2332 7372 eller teamsuperbruger for Team URO-MAM Katja Als, tlf.: 24 95 10 73.

Samtaler

Har en af stillingerne din interesse, skal ansøgning, CV samt relevante bilag sendes via linket i dette stillingsopslag.

Vi forventer at afholde samtaler den 23/9 og 24/9.

Patologiafdelingens organisering, profil og uddannelsesansvar

Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital er placeret med afsnit i Roskilde og Næstved. Afdelingen betjener således alle regionens sygehuse, praksissektoren, privathospitaler og regionens tandlæger. Afdelingen deltager aktivt i bioanalytiker-, lægesekretær- og speciallægeuddannelsen.

Patologiafdelingens afdelingsledelse består af den ledende overbioanalytiker og den ledende overlæge. Patologiafdelingen beskæftiger i alt 153 ansatte, heraf ca. 90 bioanalytikere og laboranter. Hvert af de to afsnit ledes af en afsnitsledelse.

I Roskilde består afsnitsledelsen af to ledende bioanalytikere. Derudover er afsnittet sammensat af ca. 60 bioanalytikere/laboranter/heraf 1 ledende bioanalytiker med ansvar for stabsfunktioner, 1 bioanalytiker med ansvar for IT, 2 bioanalytikerundervisere, 5 teamsuperbrugere med fagligt driftsansvar for hver af de fem laboratorieteams, samt en række faglige superbrugere indenfor de forskellige laboratorieområder.

De øvrige faggrupper på afsnittet i Roskilde består af 35 speciallæger/reservelæger, 9 lægesekretærer/studentermedhjælpere, 1 ledende lægesekretær, 4 molekylærbiologer, heraf 1 med fagligt ansvar for flow analyser og 1 med fagligt ansvar for FISH analyser.

Vi forventer at samle hele afdelingen på Sjællands Universitetshospital i Køge i 2023-2025.

Sjællands Universitetshospital arbejder med strategien Patienten er Alt. Strategien består af fire delstrategier: Vores Opgave, Vores Faglighed, Vores Forandring og Vores Arbejdsglæde. I 2020 har vi særligt fokus på arbejdsglæde.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.