Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytikere til Klinisk Mikrobiologisk AfdelingVi er et travlt team af bioanalytikere på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, der søger søde og dygtige kollegaer med lyst til at være en del af en afdeling, hvor vi kan lide at være på forkant med udviklingen.Da nogle af vore dygtige kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi nu nye bioanalytikerkollegaer til fastansættelse i vores bakteriologiske sektion i Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Amager og Hvidovre Hospital pr. 1.2.2021 eller snarest derefter.Kort om afdelingenKlinisk Mikrobiologisk Afdeling beskæftiger sig med undersøgelse af patientprøver med henblik på diagnosticering af infektionssygdomme, ved anvendelse af blandt andet bakteriologiske dyrkningsmetoder, serologiske metoder og molekylærbiologiske metoder.Derudover er der en bred vifte af ansatte med forskellige kompetencer og faglig baggrund såsom læger, sekretærer, molekylærbiologer og bioinformatikere mm. Afdelingen servicerer både hospitaler, privathospitaler, praktiserende læger og speciallæger og har over 2,5 mio analyser/undersøgelser årligt inkl. corona-prøver.Afdelingen engagerer sig i udvikling og forskning, både i form af udvikling af ny viden, men også i optimering af allerede benyttede metoder. Der arbejdes målrettet med kvalitetssikring og kompetenceudvikling af personalet, og der lægges vægt på at yde den bedste service og rådgivning. Afdelingen deltager i uddannelsen af bioanalytikere, læger og hygiejnesygeplejersker.Du vil indgå i afdelingens vagtberedskab, som pt. dækker weekender og helligdage samt aftenarbejde på hverdage.Fra 1. april 2021 udvides aftenarbejde til også at omfatte weekender og helligdage.Vi tilbyder:

 • Struktureret introduktion og oplæring under hensyntagen til dine kompetencer
 • En afdeling, der råder over nyeste teknologi indenfor mange områder
 • Tæt tværfagligt samarbejde
 • Personlig og faglig udvikling
 • En travl og udfordrende hverdag
 • En afdeling med fokus på både fysisk og psykisk arbejdsmiljø
Vi forventer, at du

 • Er uddannet bioanalytiker, eller har anden relevant laboratorieerfaring
 • Har kendskab til mikrobiologisk laboratoriearbejde og erfaring med udførelsen af analysemetoder anvendt på en Klinisk Mikrobiologisk Afdeling
 • Bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Er selvstændig og har gode samarbejdsevner
 • Har kendskab til IT på brugerniveau
 • Har sans for orden og systematik
 • Er fleksibel og ansvarsbevidst
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er fuldtidsstillinger med vagtforpligtelse, og er til besættelse pr. 1.2.2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker Lars Karsten på tlf.: 38 62 08 62 eller afdelingsbioanalytiker Brigitte Frederiksen på tlf.: 38 62 24 07.


Ansøgningsfrist

Send ansøgning og cv via nedenstående link senest fredag den 15. januar 2021 kl. 12.00. Der forventes at blive holdt ansættelsessamtaler i uge 3.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.