Bioanalytikere til Patologi, Regionshospitalet Viborg

En fast stilling og et vikariat som bioanalytiker ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.
Vikariatet er på et halvt år.
Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingerne
Stillingerne er fuldtidsstillinger uden vagter, dvs. fri hver weekend, med arbejdstid på hverdage i tidsrummet 7.00 til 15.30.
 
Vi søger medarbejdere, som:

 • er autoriseret bioanalytiker
 • har erfaring med arbejdet på et Patologisk Institut
 • er dygtig, samarbejdsvillig og ansvarsbevidst.
 • både kan samarbejde og arbejde selvstændigt
 • kan trives i en travl og foranderlig hverdag
 • har erfaring med og flair for It
 • er stabil og har et godt humør 
Dine arbejdsopgaver kan bl.a. være:
 • modtagelse, udskæring, præparation af prøver
 • skæring af paraffinblokke og frysesnit
 • farvning/specialfarvning og diverse immunanalyser 
 • deltage i diverse ad hoc-grupper og opgaver 
Vi kan tilbyde:
 • en afvekslende og spændende hverdag
 • et team af rigtig gode arbejdskolleger
 • bred tværfaglig kontakt
 • et godt arbejdsmiljø
Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.

Om afdelingen/centret
Patologi HE Midt har 54 ansatte, fordelt på 34 bioanalytikere, 9 speciallæger, 4 reservelæger, 5 lægesekretær og 2 kapelassistenter. Vi er med til at uddanne speciallæger, bioanalytikere og lægesekretærer. Afdelingen er kendetegnet ved at have et godt arbejdsmiljø, hvor alle faggrupper bidrager til den fælles opgaveløsning og understøtter hinanden i at opnå høj faglig kvalitet.

Patologi HE Midt har et optageområde på mere end 500.000 indbyggere og dækker et bredt spektrum af sygdomme med særligt fokus på uro-, gastro- og mammapatologi og herudover øre-næse-hals patologi samt lungepatologi, gynækopatologi, ortopædpatologi og hudpatologi, inkl. medicinske hudsygdomme.

Patologi HE Midt servicerer Hospitalsenheden Midt, Hospitalsenheden Vest, de praktiserende speciallæger i begge hospitalsenheders optageområder samt udvalgte prøver fra  Skanderborg/Horsensområdet med et forventet samlet prøveindtag på ca. 55.000 rekvisitioner årligt.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsbioanalytiker Lene Lütken Sørensen tlf. 7844 3729, afdelingsbioanalytiker Lis Petersen tlf. 7844 3729 eller ledende bioanalytiker Lene Sofia Sørensen tlf. 7844 3710
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest torsdag den 22. februar. 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 9.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Bioanalytiker, Klinisk Biokemisk Afdeling, Herning

Klinisk biokemisk, Herning

Herning
Bioanalytiker, Regionshospitalet Herning,Klinisk Biokemisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest. På Klinisk Biokemisk Afdeling, Regionshospitalet Herning er et 5 mdr. vikariat samt 3 sommerferievikariater Vikariat fra 01.04.2018 - 31.08.2018 og 3 sommerf...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bioanalytikervikar ved Patologi, Regionshospitalet Randers

Patologi

Randers
Ved Patologi, Regionshospitalet Randers er et vikariat som bioanalytiker i cytologisklaboratorium ledigt til besættelse i perioden 1. april - 31. december 2018. Vikariatet er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi forventer, at du er uddannet bi...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Bioanalytiker til Klinisk Genetisk Afdeling

Klinisk Genetisk Afdeling

Aarhus
Et 9 måneders vikariat som bioanalytiker 37 t. uge er ledig fra den 1. april 2018 (eller snarest herefter) til den 31. december 2018. Klinisk Genetisk Afdeling (KGA) består af et laboratorium og et ambulatorium, hvor der foregår klinisk udredning og...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Projektbioanalytiker, Klinisk ForskningsEnhed

Hæmatologisk Afdeling R

Aarhus
Projektbioanalytiker søges til fast stilling på Hæmatologisk Afdeling R. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. april 2018.Vi søger en bioanalytiker med lyst til at arbejde med praktiske og administrative opgaver i relation til kliniske fo...