Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytikere/Laboranter til Afdeling for Klinisk Mikrobiologi, afsnittet for serologi- og molekylærbiologi, Herlev Hospital

Vi har på Afdeling for Klinisk Mikrobiologi, Herlev Hospital flere stillinger som bioanalytiker ledige til besættelse hurtigst muligt. Stillingerne er normeret til 37 timer/uge og med vagter hele døgnet, alle ugens dage.

Stillingerne vil være tilknyttet afsnittet for serologi- og molekylærbiologi.

På Afdeling for Klinisk Mikrobiologi udfører vi mikrobiologisk diagnostik og rådgivning indenfor bakteriologi, virologi, serologi, parasitologi og mykologi for Herlev, Gentofte, Hillerød, Helsingør og Frederikssund Hospitaler samt den primære sundhedstjeneste indenfor optageområdet i Region Hovedstaden. Afdelingen er ansvarlig for den infektionshygiejniske rådgivning, og fremstiller tillige bakteriologiske substrater og transportmedier.

I vores afdeling arbejder vi målrettet og kontinuerligt med at skabe et godt arbejdsmiljø, der bl.a. kommer til udtryk i gensidig tillid og respekt, god kommunikation og respektfuld håndtering af arbejdets udførelse.

Den gode ”tone” værdsættes højt i afdelingen.

I vores afdeling er kompetenceudvikling, i relation til faglig og personlig udvikling, forankret i afdelingens kultur og som afdeling arbejder vi hele tiden på, at udvikle os efter de behov der er.

KMA er en moderne arbejdsplads, hvor vi gør brug af det nyeste teknologiske udstyr i laboratorierne, hvilket skal være med til at sikre analysesvar af høj kvalitet og medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø.Arbejdsopgaver er bl.a.

 • Udpakning og visitering af klinisk mikrobiologisk prøvemateriale
 • PCR-baseret diagnostik heriblandt prøveforberedelse, DNA/RNA-oprensning, PCR-opsætning, aflæsning og prøvebesvarelse
 • Serologisk diagnostik
 • Klargøring af primere og prober
 • Vedligeholdelse af apparatur og andet
 • Deltagelse i implementering af nye analysemetoder og oplæring af personale.


Vi forventer

 • at du er uddannet bioanalytiker eller en lignende uddannelse. Kendskab til mikrobiologi og molekylærbiologi er en fordel.
 • at du er god til at samarbejde, er engageret, fleksibel og har lyst til at lære.
 • at du har flair for teknisk udstyr, og har sans for orden og systematik.
 • at du er fortrolig med IT.


Vi kan tilbyde

 • et travlt og spændende arbejdsmiljø.
 • mange engagerede kolleger.
 • samarbejde med andre faggrupper.
 • medindflydelse og udviklingsmuligheder.


Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelings bioanalytiker Betina Damm Jensen på tlf. 3868 9446.Er du interesseret i at søge en stilling på KMA, så send en ansøgning via jobportalen til Afdelings bioanalytiker Betina Damm Jensen.Sidste ansøgningsfrist er d. 26.07.2021Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Invitation til samtale vil ske via jobportalen eller pr. telefon.

Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandet andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Herlev Hospital er røgfri både inde og ude. Hverken personale, patienter eller besøgende må ryge på hospitalets område.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.