Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytikerunderviser til Klinisk Biokemisk Afdeling, Amager og Hvidovre HospitalVores bioanalytikerunderviser mangler en medspiller, er det dig?En af vores 2 bioanalytikerundervisere har valgt at søge nye udfordringer og derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med alle vores studerende.

Søger du nye udfordringer, så har vi brug for en kollega, der kunne tænke sig at sætte præg på en stor afdeling i rivende udvikling og som trives med en travl hverdag med stor grad af selvstændighed. Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens anden undervisere der er tilknyttet opgaven.

Synes du ovenstående kunne være noget for dig, så er en stilling som bioanalytikerunderviser i vores afdeling måske lige noget for dig.Vi tilbyder

 • En fuldtidsstilling hvor den daglige arbejdstid som udgangspunkt er kl. 07.30 – 15.00
 • Dagligt tjenestested på Hvidovre Hospital, dog skal der påregnes fysisk tilstedeværelse på alle matrikler.
 • Fleksible arbejdsvilkår
 • Individuel oplæringsplan
 • Spændende og alsidige arbejdsopgaver, der spænder vidt fra opgaver i relation til studerende, i hospitalets kliniske afsnit, opgaver i egen afdeling etc.
 • En velfungerende dynamisk arbejdsplads
 • Søde og engagerede kollegaer


Hvem er vi

Vi er en afdeling, der består af 2 afsnit placeret henholdsvis på Italiensvej (KBA Amager) samt på Kettegård Alle (KBA Hvidovre). Afdelingen er normeret med ca. 200 medarbejdere, hvoraf ca. 45 er ansat på KBA, Amager, 12 i vores prøvetagningsambulatorium i Glostrup og ca. 145 på KBA, Hvidovre. Vi har 14 garantipladser i relation til bioanalytikeruddannelsen og derfor mange studerende igennem vores afdeling, som det er vigtigt at skabe nogle gode rammer for, hvilket afdelingens 2 bioanalytikerundervisere er med til at sikre.

Vores afdelingsledelse har kontor på Hvidovre Hospital (HvH), hvor også afdelingens akademiske medarbejdere samt undervisere er placeret.

Der er 5 afdelingsbioanalytikere på HvH og 2 på AmH, som indgår i et samlet lederteam. Vi holder fælles møder på tværs af matrikler, hvilket er med til at sikre et godt samarbejde og gensidig erfaringsudveksling.Vi er et moderne laboratorie med udstyr tilpasset en stor hasteproduktion. Udstyret er som udgangspunkt ens på de to matrikler, dog er der flere udstyr til specialanalyser på HvH. Den samlede afdeling havde i 2019 en produktion på godt 12 mio. analyser, hvoraf de 2 mio. blev udført på AmH.Begge afsnit har en bred etnisk sammensætning og vi har stort fokus både på kerneopgaven og hinanden. Vi har gode muligheder for faglig udvikling og lægger vægt på et godt samarbejde med gensidig tillid og respekt samt god service og høj kvalitet i vores ydelser.Vi forventer at du

 • Er uddannet bioanalytiker
 • Har relevant efter/videreuddannelse eller har mod på at tage en sådan
 • Har overskud, er positiv og en god teamplayer
 • Er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt
 • Har gode pædagogiske egenskaber samt samarbejdsevner og mod på at gøre en forskel
 • Trives med travlhed og er fleksibel
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og er vagtfri

Aflønning i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er til besættelses pr. 1. december 2020 eller efter aftale

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende bioanalytiker Lisbeth Mortensen på tlf. 3862 6018 eller mobil 2051 8190 samt på mail lisbeth.mortensen@regionh.dk

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.